Lu_Gosiak Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 ale super:multi::multi: psiak szczesliwy i jeszcze bogaty:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Pieniążki ode mnie poszły dzisiaj :) Tak się cieszę, że na razie Cohen zabezpieczony finansowo... ale tej kaski niestety nie starczy nawet na pokrycie 2 miesięcy w hoteliku... więc nadal baaaardzo prosimy o grosik na Cohenka :modla: Quote
gonia66 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Kolejne wpływy z dnia dzisiejszego dla naszego Cohena: MAlicja- 110,19 zł RA-dunia- 20 zł Randa- 50 zł PAni Marta(ta "od telefonu")- 50 zł Łączne wpływy z dzis to- 230, 19 zł- bardzo bardzo dziekujemy wszystkim Kochanym darczyńcom za pamiec i serducho:loveu::loveu::loveu: Stan konta Cohena na dzis wynosi więc....uwaga- uwaga... 1184,19 zł... No...przyznam szczerze, ze wpadam w podziw dla tak pieknej i zorganizowanej akcji:lol::lol:...oby tylko nie był to rzeczywiscie "jednorazowy zryw", bo psiak jest piękny- toprawda i powinien szybko znaleź dom..ale wszystkie wiemy, ze coraz trudniej szukac domków i na wypadek, gdyby Cohenkowi trzeba bylo troszk e poczekac na domek- pieniazki beda bardzo potrzebne...ale jakoś jestem dziwnie spokojna, że na wszystko starczy...tutaj tyle Aniolów, ze miłoś "bucha" na mnie przez monitor:loveu::loveu::loveu::loveu: Cohen..zebyś TY wiedział ile cioteczek Cię wspiera...ale byś się czuł dumny...:lol::lol::lol: CIAPULKO...TO JUZ 11 DNI BEZ CIEBIE..BARDZO BARDZO TĘSKNIĘ:-( Quote
2010 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Co u słychać ślicznego:loveu: Coena ? Czy rzeczywiście nic nie można zrobić z jego krzywą łapką? Quote
zebrazebra Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nadal czekam na nr konta do wpłaty dla Cohena z mojego bazarku :cool3: 85 ZŁ :cool3: Quote
anett Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 zebrazebra napisał(a):Nadal czekam na nr konta do wpłaty dla Cohena z mojego bazarku :cool3: 85 ZŁ :cool3: Zebra już Ci wysyłam konto Goni66:lol::lol: Dostałam dzisiaj maila od Pawła, znajomego Lucyfrecji, poszedł deklarowany miesięczny przelew na Cohena:lol: Dziękujemy:loveu: Quote
wiosna Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cohen ma się świetnie, jest bardzo pogodny i baardzo radosny :loveu: Dzisiaj zrobiłyśmy z Gosią dużo zdjęć, postaram się wstawić wieczorem, gdy już wrócimy od psiaków, bo już czas karmienia. Łapka taka pozostanie, nie ma sensu jej łamać i składać na nowo, bo psu nic nie przeszkadza taka jaką ma teraz, a łamanie, gips, składanie.. nie, to nie ma sensu, jeśli nie jest konieznością. Ale - nie chcę zapeszyć - myślę, że możemy już oficjalnie się cieszyć - Cohen jest wesoły i zdrowy, nei widać po nim żadnych złych objawów i nic nie wskazuje na to, żeby było się czego obawiać. Podtrzymuję to, co napisałam wcześniej - odjajczyć, zaszczepić i sio do dobrego, kochającego domu - kolejka olkuska czeka, a to pilna kolejka! Quote
malawaszka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 wiosna napisał(a):kolejka olkuska czeka, a to pilna kolejka! bardzo pilna.... :shake: Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Cohen to wspaniały radosny i mega szczesliwy psiak - wczoraj Go poznalysmy z Bogusia - dobrze, ze Olkusz nie zdazyl jeszcze wywrzec na Niego wpływu.....uwielbia sie przytulac taki wileki misiek:loveu::loveu: łapa wcale mu nie dokucza, staje na niej i biega prawie ze normalnie, na zywo nawey nie za bardzo rzuca sie to w oczy ....z przodu jak siedzi wyglada jak napakowany z jednej strony szeroki w barach "dresiarz":evil_lol::evil_lol: kurcze zdjec nie porobilam bo mi juz przy Nim bateria soiadla, ale Wiosna nacykala mu cala nase mam nadzieje, ze za niedlugo wstawi:razz::razz: Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 wiosna napisał(a): Podtrzymuję to, co napisałam wcześniej - odjajczyć, zaszczepić i sio do dobrego, kochającego domu - kolejka olkuska czeka, a to pilna kolejka! Wiosna mysle, ze jak tydzien minie to moglabys Go umawiac na kastracje, szczepienia, pieniazki sa nie ma na co czekac i do domku....:multi: i nastepnego brac:evil_lol: Quote
anett Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']Wiosna mysle, ze jak tydzien minie to moglabys Go umawiac na kastracje, szczepienia, pieniazki sa nie ma na co czekac i do domku....:multi: i nastepnego brac:evil_lol: a propos następnego:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f1160/starszy-onek-czeka-na-pomoc-czy-sie-doczeka-potrzebne-deklaracje-145618/ Quote
wiosna Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Na zdjęcia jeszcze ciut czasu musicie mi dać, proooszę, ale mam wiadomość - umówiłam Cohena na kastrację, na jutro już ;) Nie wiem dokładnie, ile zapłacimy, bo Cohen to duże psisko. U nas jest - jeśli teraz ja nic nie pochrzaniłam - 54zł na plusie. Goniu, jeśli mogę Cię zatem poprosić o przelew :roll: Mam nadzieję, że uda nam się wracając zabrać Władka z Zabrza, zatem połowa transportu byłaby na pół :lol: (chyba, że Władek, jako psisko niestety mało majętne mógłby się zabrać 'stopem' z Cohenem?). Uciekam, bo lada chwila Kubolinek jedzie do domku!!! Quote
2010 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 kolejka olkuska czeka !!! To pilna kolejka !!! I ten stary Onko już apatyczny też czeka.... http://www.dogomania.pl/forum/f1160/starszy-onek-czeka-na-pomoc-czy-sie-doczeka-potrzebne-deklaracje-145618/ CZY SIĘ DOCZEKA ? :placz: Mamy na razie 100 zł ale próbujemy go też uratować potrzebny też transport ( Olkusz - Bełchatów ) Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='ick']kolejka olkuska czeka !!! To pilna kolejka !!! I ten stary Onko już apatyczny też czeka.... http://www.dogomania.pl/forum/f1160/starszy-onek-czeka-na-pomoc-czy-sie-doczeka-potrzebne-deklaracje-145618/ CZY SIĘ DOCZEKA ? :placz: Mamy na razie 100 zł ale próbujemy go też uratować potrzebny też transport ( Olkusz - Bełchatów ) sLUCHAJCIE CIOTECZKI wątkowe Cohena...mam kolejne wpłaty, tylko musze sie cofnac zeby zobaczyc na czym skonczylam statnio rozliczenie..zaraz je wpisze..chcialabym jednak jeszczze prosic o Wasza opinie w pewnej sprawei..otoz pomyslala, ze ten Onek z cytowanego wątku- z Olkusza- tez potrzebuje tymczasu na cito- i ma szanse wyjechac..ale nie ma jeszcze zadnych deklaracji i zadnych pieniazkow...Moze Nasz Cohen- towarzysz niedoli, ktory sporo kaski ma na swoim koncie obecnie, moglby sie podzielic kwota 300 zł, aby Onek mog miec na pierwszy miesiac pobytu(za taka kwote ma zalatwiony hotelik)..mysle tu oczywiscie o pozyczce- jak zbierzemy deklaracje to moznaby "odebrac"...co o tym myslicie???Dostalby stowke od Kubusia i ponad stowke zadeklarowala Malicja (chyba o ile dobrze pamietam)...to jednorazowe wplaty ale potzreba bedzie na transport no i pewnie na leki na poczatek jakies....czy myslicie, ze to dobry pomysl czy glupii...:oops::oops:Prosze o szczere opinie- zebym wiedziala co zrobic... Zaraz wkleje kolejne wplaty dla Cohena:roll: CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-( Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='gonia66']Kolejne wpływy z dnia dzisiejszego dla naszego Cohena: MAlicja- 110,19 zł RA-dunia- 20 zł Randa- 50 zł PAni Marta(ta "od telefonu")- 50 zł Łączne wpływy z dzis to- 230, 19 zł- bardzo bardzo dziekujemy wszystkim Kochanym darczyńcom za pamiec i serducho:loveu::loveu::loveu: Stan konta Cohena na dzis wynosi więc....uwaga- uwaga... 1184,19 zł... No, to już wiem wszystko:lol: Kolejne wplaty przedstawiaja sie wiec nastepująco: Renata z Olkusza- 20 zł Lu-Gosiak- 10 zł Ihabe- 20 zł Baldek2- 30 zł Pliszka(bazarek chyba)- 85 zł BArdzo dziekujemy za kolejne wplaty wszystkim:loveu::loveu::loveu:- to ogromny zastrzyk finansowy...Do skarpetki Lapeczkowj przybylo więc 165 zł. Stan konta pieska na dzis wynosi...UWAGA UWAGA...1349,19zł!!!:multi::multi::multi: Wiosenko- bardzo proszę- napisz dokladnie ile pieniazkow mam Ci przesła za pobyt u Ciebie- tak??Oblicz ile masz i ile mam doplacic- jutro przelewam, albo jeszcze dzis jak zdążysz dopisac..(dzis byloby lepiej, bo wyjda rano jutro a jak wysle jutro-to pzrelew pojdzie dopiero w poniedzialek:razz:) CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-( Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 gonia66 napisał(a):Onek z cytowanego wątku- z Olkusza- tez potrzebuje tymczasu na cito- i ma szanse wyjechac..ale nie ma jeszcze zadnych deklaracji i zadnych pieniazkow...Moze Nasz Cohen- towarzysz niedoli, ktory sporo kaski ma na swoim koncie obecnie, moglby sie podzielic kwota 300 zł, aby Onek mog miec na pierwszy miesiac pobytu(za taka kwote ma zalatwiony hotelik)..mysle tu oczywiscie o pozyczce- jak zbierzemy deklaracje to moznaby "odebrac"...co o tym myslicie???Dostalby stowke od Kubusia i ponad stowke zadeklarowala Malicja (chyba o ile dobrze pamietam)...to jednorazowe wplaty ale potzreba bedzie na transport no i pewnie na leki na poczatek jakies....czy myslicie, ze to dobry pomysl czy glupii...:oops::oops:Prosze o szczere opinie- zebym wiedziala co zrobic... pomys super...jednorazowo ma juz w takim razie 200zl a moze nie pozyczyc tylko dac mu 100zl od Kubusia wtedy mialby pierwszy miesiac juz zaplacony, a ewentualnie na transport pozyczyc od Cohena?? Quote
wiosna Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Goniu, za wrześniowy hotelik jest 510 :oops: Za kastrację dokładnie nie wiem, ile zapłacę - podejrzewam że około 150zł, muszę kupić też kołnierz - to 25 lub 30 - nie pamiętam. Za transport weźmiemy troszkę mniej niż 'cennikowo' - 70zł. Przykro mi, że pobyt u nas teraz jest tak drogi :oops: Na tak dużym psie jak Cohen zwłaszcza. Mam nadzieję, że kiedyś uda nam się prowadzić hotelik taniej :roll: Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Oj, zadaje się, że ja jeszcze swojej kaski nie przelałam :oops: Jutro to zrobię Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 wiosna napisał(a):Goniu, za sierpniowy hotelik jest 51zł, za wrześniowy - 510 :oops: Za kastrację dokładnie nie wiem, ile zapłacę - podejrzewam że około 150zł, muszę kupić też kołnierz - to 25 lub 30 - nie pamiętam. Za transport weźmiemy troszkę mniej niż 'cannikowo' - 70zł. Przykro mi, że pobyt u nas teraz jest tak drogi :oops: Na tak dużym psie jak Cohen zwłaszcza. Mam nadzieję, że kiedyś uda nam się prowadzić hotelik taniej :roll:No ok zaraz w takim razie podlicze wszystko i jak bank bedzie czynn eszcze to wysylam. Ktos mi pisal ze za sierpien jest Cohen rozliczony i jest na 0, wiec bylam spokojna...ale skoro nie, to wychodzi mi ze mam wplacic-811 zł tak??Dobrze liczę???CZy za te zabiegi to po wszystkim mam wplacac??? Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']pomys super...jednorazowo ma juz w takim razie 200zl a moze nie pozyczyc tylko dac mu 100zl od Kubusia wtedy mialby pierwszy miesiac juz zaplacony, a ewentualnie na transport pozyczyc od Cohena?? No nie.....210 zł to mialby razem z tymi Kubusiowymi(110 Malicja i 100 Kubus) wiecej nikt nie deklarowal...dlatego 300 zł trzebaby pozyczyc na hotelik..a na transport i ewentualne leczenie brac z tych 210 zł...No ale nie widze tutaj wiecej wypowiedzi,czy sie zgadzacie..??:razz: CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-( Quote
wiosna Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Gonia, błąd zrobiłam!!! :wallbash: Już post jest poprawiony - dziękuję Gosia!! Ja chyba muszę papierkową robotę Patrykowi zostawić, bo ja to chyba mało wykształcona dziołcha jestem, ino do spacerowania z psami sie nadaje :eviltong: Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='wiosna']Gonia, błąd zrobiłam!!! :wallbash: Już post jest poprawiony - dziękuję Gosia!! Ja chyba muszę papierkową robotę Patrykowi zostawić, bo ja to chyba mało wykształcona dziołcha jestem, ino do spacerowania z psami sie nadaje :eviltong: Hihihihi:loveu:No co TY...mylic sie rzecz ludzka jest:lol:Dobra- odejmuje wiec 51 zł tylko napisz jeszcze predko- czy mam teraz za zabieg, kolnierz i transport placic czy jutro jak bedziesz wszystko wiedzala??Bo to 510 zł przelewam na 100% teraz:lol: CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-( Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 wiosna napisał(a):Gonia, błąd zrobiłam!!! :wallbash: Już post jest poprawiony - dziękuję Gosia!! Ja chyba muszę papierkową robotę Patrykowi zostawić, bo ja to chyba mało wykształcona dziołcha jestem, ino do spacerowania z psami sie nadaje :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo juz nie przesadzaj, zdjecia tez fajne robisz:evil_lol::evil_lol: ale Cohen jeszcze jest u Wiosny 54z na plusie, wiec 510-54=456zl za wrzesien + transport + kolniez + kstracja daje 706zl Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo juz nie przesadzaj, zdjecia tez fajne robisz:evil_lol::evil_lol: ale Cohen jeszcze jest u Wiosny 54z na plusie, wiec 510-54=456zl za wrzesien + transport + kolniez + kstracja daje 706zl Ej...no...wodę mi z mozgu chcecie zrobi c cioteczki???Wiecie przeciez ze ja mam dzis wirtualna impreze i nie odpowiadam za czyny a Wy mi tu ciagle zmieniacie rachunki...ILE MAM WPLACIC KASY????????:mad::mad::mad:I czy cala teraz?????:lol: lllaaaaaaaaaaalllllaaaaa:drinka::drinka: Quote
Recommended Posts