2010 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 CZekamy na wiadości.... że łapek jest już bezpieczny .. Mój bazarek jeszcze nie zakończony , jest ok. 50 zł ... Zapraszam serdecznie na zakupy. http://www.dogomania.pl/forum/f99/tanie-mocne-smycze-obroze-na-uratowanie-z-olkusza-psiaka-z-wyrwana-lapka-do-29-08-a-144758/?highlight= Quote
Negri_2008 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Prosimy o deklaracje i wpłaty jednorazowe dla Łapka :placz: Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 poproszę nr konta - dla P. Renaty z Olkusza która deklarowała stałą wpłatę Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Łapusia koniecznie trzeba wyciągnąć... bardzo prosimy o deklaracje :modla: Quote
bico Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Także poproszę o numer konta na pw, wpłacę na dniach, po wypłacie;) Quote
ketunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja też poproszę o nr konta. Postaram się wpłacić jak najszybciej Quote
Ania i Kajber Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ketunia napisał(a):Ja też poproszę o nr konta. Postaram się wpłacić jak najszybciej Ja też chcę konto, wpłace jednorazowo 20 zł. Quote
malicja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 na jakie konto wplacac? czy Gonia66 zgodzila sie uzyczyc swojego konta? Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Gonia ma chyba problemy z wejściem na dogo... Quote
Lu_Gosiak Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 malicja napisał(a):na jakie konto wplacac? czy Gonia66 zgodzila sie uzyczyc swojego konta? gonia zgodzila sie prowadzic ksiegowość Sokratesa, niewiem czy Ktoś pytał czy w zwiazku z tym co sie stalo przejmie Lapka - mam nadzieje ze sie zgodzi;) jutro Wiosna po Niego jedzie, trzymajcie kciuki oby wszystko sie udalo Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ciotki, teraz zbieracie na hotel dla tego biedaka? Quote
bico Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 __Lara napisał(a):Ciotki, teraz zbieracie na hotel dla tego biedaka? tak:lol: mamy cześć deklaracji i pieniążków po Sokratesie, ale nada potrzeba więcej tego wsparcia:roll: Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 bico napisał(a):tak:lol: mamy cześć deklaracji i pieniążków po Sokratesie, ale nada potrzeba więcej tego wsparcia:roll: Rozumiem. To trzeba zbierać. Nie ma co. Będę tu zaglądać. Quote
ketunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Łapeczku trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Uda CI się psinko kochana Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Łapku - będzie dobrze... Co do Goni - to ja już przepisałam zlecenie stałe ;) po prostu zostanie skazana na prowadzenie księgowości, ale też myślę, że jako dobra dusza, nie odmówi... Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dziewczyny..jestem....normalnie niew eim co sie dzieje u mnie bo doslownie co drugi dzien nie chodzi mi dogo..ale dzieje sie to w sposob tak dziwny, ze nie wiem co to jest...wchodze w dogo normalnie....i wchodze na poczte albo na watek..i koniec...zla jestem strasznie, bo wiedzialam jaka jest sytuacja z Sokratesem..zreszta nie tylko - prowadze ksiegowosc kilku psiakow i czuje sie niefajnie jak nie moge wejsc...:razz: No ale do rzeczy...(pamietajcie, ze jak mnie nie ma caly dzien na dogo- to nie nawialam z kasą, ale dogo mi nie chodzi:eviltong::eviltong:- to tak na margnesie;)).. No wiec oczywiscie ja jak najbardziej moge prowadzic ksiegowosc lapeczka tylko jest wazna sprawa do zrobienia...na watku Sokratesa byly zebrane deklaracje i zebrana kasa...tu na watku deklarowaly rowniez inne osoby (nie tylko te z watku Sokratesa)...chcialabym aby ktos sie zajął przepisaniem tu na watek deklaracje od Sokratesa i wplywów...i zebraniem deklaracji nie powtarzajacych sie z wątku Lapka..wtedy zrobimy podsumowanie- co mamy i ilee nam brakuje...musimy tez uregulowac pobyt Sokratesa u Wiosenki, wiec z zebranych 510zł(nie wchodzilam jeszcze dzis "do banku" i nie wiem czy cos jescze nie wplynelo)..zniknie roszkę kasy...musicie tez pamietac, ze Kubus obiecal jakas kaske dla Sokratesa- a poniewaz jednoglosnie zadecydowalysmy, ze jedynym spadkobierca Sokratesika jest Lapek- kubusiowa kwota dostanie sie dla Lapeczka...Tylko musi byc tu podsumowanie, zebym jako "ksiegowa" mogla zrobic sobie tabelke i zapisywac co, jak i gdzie. CZY JEST KTOS NA WATKU, KTO ZADEKLARUJE POMOC W ZEBRANIU DEKLARACJI W JEDNO MIEJSCE??BARDZO PROSZE, JEŚLI TAK- TO NAPISAC TUTAJ...Bo ja sie bardzo boje balaganu w tych srawach...no wiec czekam na wiadomosc- a tymczasem te osoby ktore znaja moje konto- moga wysylac na nie pieniazki TYLKO BLAGAM O DOPISEK- "DLA ŁAPKA"... CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. Quote
Lu_Gosiak Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 anett napisał(a): deklaracje jednorazowe: Ketunia 130zł anett 100zł Malicja 100zł Bico 50zł Gonia13 30zł IKA&SONIA 100zł Monday 30zł Ania i Kajber - 20zł razem: 560zł + bazarek Ick 50zł ?? deklaracje miesięczne: znajomy od Lucyfrecja 30zł Renata z Olkusza 20zł Baldek2 90zł Ra_dunia 20zł Negri_2008 30zł Ewu 50zł Coronaaj 60zł razem: 310zł zacytuje za anett, ja oczywiscie tez przenosze moja skromna:oops: dyche miesiecznie z Sokratesa:loveu: na Łapka narazie to wszystkie osoby, ktore zdecydowaly sie przeniesc lub wplacic jednorazowo na Łapka Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 malawaszka napisał(a):czekam na nr konta dla Pani Renaty Już podaję na PW... Co do deklaracji, to trzeba wejsc na watek Sokratesa...wydaje mi sie, ze wiecej osob tam deklarowalo przeniesienie swojej deklaracji..tylko jak mi tak dogo siada co drugi dzień, to ja sie potem troszke gubię...i dlatego poprosilam o pomoc...w takim razie wszystkim tym osobom "nowym" deklarujacym tutaj musze wyslac swoje konto na PW, co oczywiście uczynie za chwilke...gdyby sie okazlao, ze kogos pominęłam- prosze pisac wielkimi literami:lol: CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Łapku jesteśmy myślami z Tobą!!! Iko..widze w deklaracjach jednorazowych Twoje 100 zł...to znaczy, ze to ta strówka od Sokratesa- tak??? Bo np. cioteczka Ketunia wyslala na Sokratesa 30 zł..a w deklaracji jednorazowej mam 130 zł...doślesz stówkę, czy to jakos inaczej mam rozliczać??? Dalej..Baldek2 wyslaldla Sokratesa z mama Lucynka 60 zł, tu wize deklaracje na 90 zł..prosze o napisanie jak bedzie to wyglądało.. Nie gniewajcie sie pliss ze o wszystkopytam- ale nie chce bałaganu a o taki nietrudno..a to jednak sa pieniązki Wasze...nie che, zeby cos się pomieszało...:roll: CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. Quote
IKA & SONIA Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Goniu jutro postaram się dosłać na niego stówkę. Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Goniu jutro postaram się dosłać na niego stówkę. Ok..Ikuś..rozumiem..i już dziekuję w imieniu psiaczka...:loveu:Jest juz oierwsza wpłata dla Łapka- od Goni13- 30 zł- dziekujemy..:loveu:Kurcze..nie wiem teraz co z pozostalymi cioteczkami od Sokratesa, ktore nie wypowiedzialy sie na Jego wątku co do wplat...musze na spokojie do tego usiaśc i zobaczyć ile w takim razie jest oficjalnie pienążków Łapeczka...bo wg moich obliczeń(takich lekko "pobieznych", z wpłat na Soratesa, ktore sa zadeklarowane tutaj mamy jeszcze na pewno:(TO SĄ WPŁACONE JUZ PIENIĄZKI) Ewu- 50 zł Ika&Sonia- 100zł(ma dosłać jeszcze stowke) Baldek2+Lucyna1- 60 zł Ketunia- 30 zł (ma dosłać stówkę) coronaaj 180 zł (deklaracja 60 zł na 3 miesiace) Ihabe 20 zł (kurcze- nie wiem czy przenosila deklaracje na 100% ale jak znam zycie- to tak, wiec tu liczę) Monday- 30 zł (jednorazowo) MAMY WIĘC ZGROMADZONE NA KONCIE ŁAPECZKA(Sokratesa ) 470 zł plus 30 zł od Goni13= 500zł BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY WSZYSTKIM!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: MAM JESZCZE WPŁATY Lidan 20 zł oraz Jolanta08- 20 zł ale te cioteczki nie wypowiedzialy sie na watku Sokratesa więc nie wiem co z tą kaską..czy tu ma sie znaleźc czy na koncie innego pieseczka...jutro zapytam. Nie moge też znaleźć jednego nicka osoby deklarujacej stała wpłatę" znajomy od Lucyfrecja"...i nie wyslalam numeru konta...No to tak"z grubsza"..na teraz... CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 baldek2 napisał(a):Dzisiaj wysylam brakujace 30 zl. Juz dziekuje w imieniu Łapeczka...oby tylko Jemu sie udało:loveu:...oby smierć Sokratesa nie poszła na marne.....:roll::roll: CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. Quote
Recommended Posts