Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malicja napisał(a):
na jakie konto wplacac? czy Gonia66 zgodzila sie uzyczyc swojego konta?

gonia zgodzila sie prowadzic ksiegowość Sokratesa, niewiem czy Ktoś pytał czy w zwiazku z tym co sie stalo przejmie Lapka - mam nadzieje ze sie zgodzi;)

jutro Wiosna po Niego jedzie, trzymajcie kciuki oby wszystko sie udalo

Posted

__Lara napisał(a):
Ciotki, teraz zbieracie na hotel dla tego biedaka?

tak:lol:
mamy cześć deklaracji i pieniążków po Sokratesie, ale nada potrzeba więcej tego wsparcia:roll:

Posted

bico napisał(a):
tak:lol:
mamy cześć deklaracji i pieniążków po Sokratesie, ale nada potrzeba więcej tego wsparcia:roll:

Rozumiem. To trzeba zbierać. Nie ma co. Będę tu zaglądać.

Posted

Łapku - będzie dobrze...
Co do Goni - to ja już przepisałam zlecenie stałe ;) po prostu zostanie skazana na prowadzenie księgowości, ale też myślę, że jako dobra dusza, nie odmówi...

Posted

Dziewczyny..jestem....normalnie niew eim co sie dzieje u mnie bo doslownie co drugi dzien nie chodzi mi dogo..ale dzieje sie to w sposob tak dziwny, ze nie wiem co to jest...wchodze w dogo normalnie....i wchodze na poczte albo na watek..i koniec...zla jestem strasznie, bo wiedzialam jaka jest sytuacja z Sokratesem..zreszta nie tylko - prowadze ksiegowosc kilku psiakow i czuje sie niefajnie jak nie moge wejsc...:razz:
No ale do rzeczy...(pamietajcie, ze jak mnie nie ma caly dzien na dogo- to nie nawialam z kasą, ale dogo mi nie chodzi:eviltong::eviltong:- to tak na margnesie;))..
No wiec oczywiscie ja jak najbardziej moge prowadzic ksiegowosc lapeczka tylko jest wazna sprawa do zrobienia...na watku Sokratesa byly zebrane deklaracje i zebrana kasa...tu na watku deklarowaly rowniez inne osoby (nie tylko te z watku Sokratesa)...chcialabym aby ktos sie zajął przepisaniem tu na watek deklaracje od Sokratesa i wplywów...i zebraniem deklaracji nie powtarzajacych sie z wątku Lapka..wtedy zrobimy podsumowanie- co mamy i ilee nam brakuje...musimy tez uregulowac pobyt Sokratesa u Wiosenki, wiec z zebranych 510zł(nie wchodzilam jeszcze dzis "do banku" i nie wiem czy cos jescze nie wplynelo)..zniknie roszkę kasy...musicie tez pamietac, ze Kubus obiecal jakas kaske dla Sokratesa- a poniewaz jednoglosnie zadecydowalysmy, ze jedynym spadkobierca Sokratesika jest Lapek- kubusiowa kwota dostanie sie dla Lapeczka...Tylko musi byc tu podsumowanie, zebym jako "ksiegowa" mogla zrobic sobie tabelke i zapisywac co, jak i gdzie. CZY JEST KTOS NA WATKU, KTO ZADEKLARUJE POMOC W ZEBRANIU DEKLARACJI W JEDNO MIEJSCE??BARDZO PROSZE, JEŚLI TAK- TO NAPISAC TUTAJ...Bo ja sie bardzo boje balaganu w tych srawach...no wiec czekam na wiadomosc- a tymczasem te osoby ktore znaja moje konto- moga wysylac na nie pieniazki TYLKO BLAGAM O DOPISEK- "DLA ŁAPKA"...

CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009..

• Posted

anett napisał(a):

deklaracje jednorazowe:
    Ketunia 130zł
    anett 100zł
    Malicja 100zł
    Bico 50zł
    Gonia13 30zł
    IKA&SONIA 100zł
    Monday 30zł
    Ania i Kajber - 20zł

razem: 560zł
    + bazarek Ick 50zł ??

deklaracje miesięczne:
    znajomy od Lucyfrecja 30zł
    Renata z Olkusza 20zł
    Baldek2 90zł
    Ra_dunia 20zł
    Negri_2008 30zł
    Ewu 50zł
    Coronaaj 60zł

razem: 310zł

zacytuje za anett, ja oczywiscie tez przenosze moja skromna:oops: dyche miesiecznie z Sokratesa:loveu: na Łapka
    narazie to wszystkie osoby, ktore zdecydowaly sie przeniesc lub wplacic jednorazowo na Łapka

Posted

malawaszka napisał(a):
    czekam na nr konta dla Pani Renaty

Już podaję na PW...
    Co do deklaracji, to trzeba wejsc na watek Sokratesa...wydaje mi sie, ze wiecej osob tam deklarowalo przeniesienie swojej deklaracji..tylko jak mi tak dogo siada co drugi dzień, to ja sie potem troszke gubię...i dlatego poprosilam o pomoc...w takim razie wszystkim tym osobom "nowym" deklarujacym tutaj musze wyslac swoje konto na PW, co oczywiście uczynie za chwilke...gdyby sie okazlao, ze kogos pominęłam- prosze pisac wielkimi literami:lol:

• Posted

IKA & SONIA napisał(a):
    Łapku jesteśmy myślami z Tobą!!!

Iko..widze w deklaracjach jednorazowych Twoje 100 zł...to znaczy, ze to ta strówka od Sokratesa- tak???
    Bo np. cioteczka Ketunia wyslala na Sokratesa 30 zł..a w deklaracji jednorazowej mam 130 zł...doślesz stówkę, czy to jakos inaczej mam rozliczać???
    Dalej..Baldek2 wyslaldla Sokratesa z mama Lucynka 60 zł, tu wize deklaracje na 90 zł..prosze o napisanie jak bedzie to wyglądało..
    Nie gniewajcie sie pliss ze o wszystkopytam- ale nie chce bałaganu a o taki nietrudno..a to jednak sa pieniązki Wasze...nie che, zeby cos się pomieszało...:roll:

• Posted

IKA & SONIA napisał(a):
    Goniu jutro postaram się dosłać na niego stówkę.

Ok..Ikuś..rozumiem..i już dziekuję w imieniu psiaczka...:loveu:Jest juz oierwsza wpłata dla Łapka- od Goni13- 30 zł- dziekujemy..:loveu:Kurcze..nie wiem teraz co z pozostalymi cioteczkami od Sokratesa, ktore nie wypowiedzialy sie na Jego wątku co do wplat...musze na spokojie do tego usiaśc i zobaczyć ile w takim razie jest oficjalnie pienążków Łapeczka...bo wg moich obliczeń(takich lekko "pobieznych", z wpłat na Soratesa, ktore sa zadeklarowane tutaj mamy jeszcze na pewno:(TO SĄ WPŁACONE JUZ PIENIĄZKI)

Ewu- 50 zł
    Ika&Sonia- 100zł(ma dosłać jeszcze stowke)
    Baldek2+Lucyna1- 60 zł
    Ketunia- 30 zł (ma dosłać stówkę)
    coronaaj 180 zł (deklaracja 60 zł na 3 miesiace)
    Ihabe 20 zł (kurcze- nie wiem czy przenosila deklaracje na 100% ale jak znam zycie- to tak, wiec tu liczę)
    Monday- 30 zł (jednorazowo)
    MAMY WIĘC ZGROMADZONE NA KONCIE ŁAPECZKA(Sokratesa
  • )
    470 zł plus 30 zł od Goni13= 500zł BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY WSZYSTKIM!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

MAM JESZCZE WPŁATY Lidan 20 zł oraz Jolanta08- 20 zł ale te cioteczki nie wypowiedzialy sie na watku Sokratesa więc nie wiem co z tą kaską..czy tu ma sie znaleźc czy na koncie innego pieseczka...jutro zapytam. Nie moge też znaleźć jednego nicka osoby deklarujacej stała wpłatę" znajomy od Lucyfrecja"...i nie wyslalam numeru konta...No to tak"z grubsza"..na teraz...

• Posted

baldek2 napisał(a):
    Dzisiaj wysylam brakujace 30 zl.

Juz dziekuje w imieniu Łapeczka...oby tylko Jemu sie udało:loveu:...oby smierć Sokratesa nie poszła na marne.....:roll::roll: