Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeznaczam dochód ( niestety był na Sokratesa:-( )z mojego bazarku na DT na wyciągnięcie tego biedaka z Olkusza.Jest już ok. 50 zł!!!
Proszę o podanie nr.konta do wpłat

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JAK weszlam i zobaczylam na pierwszej stronie te zolte- charakterystyczne budy to az mnie skrecilo w zoladku:mad::mad::mad:nie moge nawet patrzyc na nie...a mysl ze sa tam psy przyprawia mnie o mdlosci...:shake::shake::shake:Nie wiem ale uwazam ze pies powinien byc wyciagniety na juz stamtad- tym bardziej,ze on jest w duzym boksie z wieloma psami..pewnie go poszturchuja...moze i walcza...nawet nie chce myslec....u Sokratesa zebranych jest sporo pienazkow- trzeba chyba osobiscie pytac wszystkie cioteczki deklarujace u Niego- czy zgodza sie przepisac deklaracje na Psiunia....
baldek2...Ty deklarowales na Sokratesa i tu tez...co w takim razie??Prosze wszystkie cioteczki o decyzje i wpis...nie wiem tez czy ktos tu zbiera kase(nie czytalam calego watku)..i czy zbiera deklaracje...bo deklaracje jakies juz widzialam....ick...z numerem konta chwileczke poczekaj- prosimy:roll:

CIAPULKO- KOCHAM TĘSKNIĘ NIE ZAPOMNĘ...22.08.2009..

• Posted

mogę 50 zł jednorazowo:oops:

ale jemu trzeba rtg tej łapy zrobić...przecież on cierpi, nie może normalnie chodzić:-(:-(:-(:-(

olkusz=mordownia:angryy:

Posted

Kto sie zajmuje watkiem zeby zebrac wszystkie deklaracje w jakies jedno miejsce???musimy miec rozeznanie...Sokrates umarl na straszna chorobe...moze jemu tez potrzebne leki na "juz"...no ta lapka...RTG konieczne...jasne ze tak bico.....:-(

Posted

wątek założyła missieek, ale ona od zeszłego tygodnia nie może wejść na dogomanię - poza tym ma u siebie stado psów z Olkusza i z nimi sporo pracy więc najlepiej jak wątek przejmie ktoś inny

Posted

Oczywiscie gapa jestem i wpisalam nie na tym watku co powinnam.Swoja deklaracje 30zl podtrzymuje oraz przenosze deklaracje Sokratesika na jego kolege.(30+10 mama Lucyna +50 )Konto tak jak na Sokratesika prawda ?

Posted

Przenoszę moją deklarację stałą na Sokratesa ['] na tego biedaka (20 zł).
    Widziałam, że Wiosna zgodziła się go przyjąć i większość kochanych ciotek wyraziła zgodę na przeniesienie ich wpłat na Łapka (trzeba koniecznie wymyślić mu imię...).
    Goniu - czy Ty mogłabyś się zająć księgowością? Czy też ktoś inny robi to na tym wątku?

Posted

Czy ten psiak pojedzie do Wiosny (na miejsce Sokratesa) ?
    I kiedy pojedzie....jak najszybciej z nim na prześwietlenie, do weta...a później ogłoszenia i szukanie nowego domku.
    Piszcie co z nim...

Posted

Tak, Wiosna na wątku Kuby napisała, że w zastępstwie Sokratesa ['] przyjęłaby tego biedaka...
    Misieek - założycielka wątku ma problemy z wejściem na dogo :(
    Kto oprócz Misieek może pomóc w szybkim wyciągnięciu psiaka?
    Trzeba byłoby zorganizować taką akcję jak z Sokratesem... tylko niech ta skończy się całkowitym happy endem :modla: bo więcej nieszczęść już na prawdę nie trzeba...:placz:

Posted

słuchajcie - missieek nie ma dogo, ale ma telefon - 504 588 874 jak będzie już transport dla psiaka to ona pewnie pomoże o ile teraz nie ma zaplanowanych sterylek albo czegoś z psami co są u niej

Posted

Wielkie dzięki wszystkim za pomoc:loveu::loveu:

Niestety mam ograniczony dostęp do sieci.

Łapek mial wstępnie jechać do hoteliku Natalii.
    W obecnej sytuacji jedzie do Wiosny - najprawdopodobniej jutro; Wiosna mimo ograniczonych możliwości zrobi wszystko żeby go jutro zabrać.

Goniu66 czy mogłabyś poprowadzić finanse Łapka? część osób deklarujących wpłaty na Sokratesa

• zgodziła się przenieść deklaracje więc tak byłoby najprościej.

Zaraz postaram się zebrać deklaracje, i tak:

deklaracje jednorazowe:
    Ketunia 130zł
    anett 100zł
    Malicja 100zł
    Bico 50zł
    Gonia13 ??
    IKA&SONIA 100zł
    Monday 30zł

razem: min. 510zł
    + bazarek Ick 50zł ??

deklaracje miesięczne:
    znajomy od Lucyfrecja 30zł
    Renata z Olkusza 20zł
    Baldek2 90zł
    Ra_dunia 20zł
    Negri_2008 30zł
    Ewu 50zł
    Coronaaj 60zł

razem: 300zł

• Posted

Hoop do góry po pieniądze!!!!

Prosimy o deklaracje !!!!

pps. ja bym chyba w tytule wątku napisała, że to pies z Olkusza. Wiele osób na dogo zna ten schron i wie, jak się tam psom żyje i że każdy z nich to super pilny przypadek....bo może być za późno :angryy:

Posted

[quote name='Negri_2008']
    pps. ja bym chyba w tytule wątku napisała, że to pies z Olkusza. Wiele osób na dogo zna ten schron i wie, jak się tam psom żyje i że każdy z nich to super pilny przypadek....bo może być za późno :angryy:

no ale już pisałam, że missieek nie może się zalogować na dogo - od zeszłego tygodnia jej się w ogóle nie otwiera, więc musicie poprosić moderatora, żeby albo komuś innemu przekazał pierwszy post albo trzeba założyć nowy wątek temu psu a ten zamknąć

Posted

IKA&SONIA dziękuję:loveu:
    Na wątku Sokratesa

• przeniesienie deklaracji na Łapka zadeklarowały również Ewu, Ketunia, Monday i Coronaaj, dziękujemy!!!

Jak Missieek odzyska dostęp do sieci tytuł może zmienić ale na pewno nie ma sensu zakładać nowego wątku.
    Najważniejsze to jak najszybciej fizycznie psa wyciągnąć z tej mordowni!!!
    Mam nadzieję, że ten hycel zapłaci kiedyś za cierpienia i śmierć Sokratesa!!! i setki innych...bezimiennych....