2010 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Przeznaczam dochód ( niestety był na Sokratesa:-( )z mojego bazarku na DT na wyciągnięcie tego biedaka z Olkusza.Jest już ok. 50 zł!!! Proszę o podanie nr.konta do wpłat Quote
Mysia_ Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 niestety finansowo nie pomogę, ale zaznaczam, może jakoś w inny sposób uda mi się pomóc, będe śledzić losy biedaka :-( Quote
gonia66 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 JAK weszlam i zobaczylam na pierwszej stronie te zolte- charakterystyczne budy to az mnie skrecilo w zoladku:mad::mad::mad:nie moge nawet patrzyc na nie...a mysl ze sa tam psy przyprawia mnie o mdlosci...:shake::shake::shake:Nie wiem ale uwazam ze pies powinien byc wyciagniety na juz stamtad- tym bardziej,ze on jest w duzym boksie z wieloma psami..pewnie go poszturchuja...moze i walcza...nawet nie chce myslec....u Sokratesa zebranych jest sporo pienazkow- trzeba chyba osobiscie pytac wszystkie cioteczki deklarujace u Niego- czy zgodza sie przepisac deklaracje na Psiunia.... baldek2...Ty deklarowales na Sokratesa i tu tez...co w takim razie??Prosze wszystkie cioteczki o decyzje i wpis...nie wiem tez czy ktos tu zbiera kase(nie czytalam calego watku)..i czy zbiera deklaracje...bo deklaracje jakies juz widzialam....ick...z numerem konta chwileczke poczekaj- prosimy:roll: CIAPULKO- KOCHAM TĘSKNIĘ NIE ZAPOMNĘ...22.08.2009.. Quote
bico Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 mogę 50 zł jednorazowo:oops: ale jemu trzeba rtg tej łapy zrobić...przecież on cierpi, nie może normalnie chodzić:-(:-(:-(:-( olkusz=mordownia:angryy: Quote
gonia66 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kto sie zajmuje watkiem zeby zebrac wszystkie deklaracje w jakies jedno miejsce???musimy miec rozeznanie...Sokrates umarl na straszna chorobe...moze jemu tez potrzebne leki na "juz"...no ta lapka...RTG konieczne...jasne ze tak bico.....:-( Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 wątek założyła missieek, ale ona od zeszłego tygodnia nie może wejść na dogomanię - poza tym ma u siebie stado psów z Olkusza i z nimi sporo pracy więc najlepiej jak wątek przejmie ktoś inny Quote
baldek2 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Oczywiscie gapa jestem i wpisalam nie na tym watku co powinnam.Swoja deklaracje 30zl podtrzymuje oraz przenosze deklaracje Sokratesika na jego kolege.(30+10 mama Lucyna +50 )Konto tak jak na Sokratesika prawda ? Quote
Ra_dunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Przenoszę moją deklarację stałą na Sokratesa ['] na tego biedaka (20 zł). Widziałam, że Wiosna zgodziła się go przyjąć i większość kochanych ciotek wyraziła zgodę na przeniesienie ich wpłat na Łapka (trzeba koniecznie wymyślić mu imię...). Goniu - czy Ty mogłabyś się zająć księgowością? Czy też ktoś inny robi to na tym wątku? Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jestem i ja. Ode mnie 30 zł miesięcznie dla Łapka ( bo takie dostał imię?) Quote
Ra_dunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Imienia jeszcze nie ma... no chyba, że zostanie jednak Łapek... Negri - jak zawsze niezawodna :loveu: Quote
Monday Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Czy ten psiak pojedzie do Wiosny (na miejsce Sokratesa) ? I kiedy pojedzie....jak najszybciej z nim na prześwietlenie, do weta...a później ogłoszenia i szukanie nowego domku. Piszcie co z nim... Quote
Ra_dunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Tak, Wiosna na wątku Kuby napisała, że w zastępstwie Sokratesa ['] przyjęłaby tego biedaka... Misieek - założycielka wątku ma problemy z wejściem na dogo :( Kto oprócz Misieek może pomóc w szybkim wyciągnięciu psiaka? Trzeba byłoby zorganizować taką akcję jak z Sokratesem... tylko niech ta skończy się całkowitym happy endem :modla: bo więcej nieszczęść już na prawdę nie trzeba...:placz: Quote
malawaszka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 słuchajcie - missieek nie ma dogo, ale ma telefon - 504 588 874 jak będzie już transport dla psiaka to ona pewnie pomoże o ile teraz nie ma zaplanowanych sterylek albo czegoś z psami co są u niej Quote
2010 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zeby nie było za póżno a psiak cały czas cierpi z wyrwaną łapką:placz: Quote
anett Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wielkie dzięki wszystkim za pomoc:loveu::loveu: Niestety mam ograniczony dostęp do sieci. Łapek mial wstępnie jechać do hoteliku Natalii. W obecnej sytuacji jedzie do Wiosny - najprawdopodobniej jutro; Wiosna mimo ograniczonych możliwości zrobi wszystko żeby go jutro zabrać. Goniu66 czy mogłabyś poprowadzić finanse Łapka? część osób deklarujących wpłaty na Sokratesa zgodziła się przenieść deklaracje więc tak byłoby najprościej. Zaraz postaram się zebrać deklaracje, i tak: deklaracje jednorazowe: Ketunia 130zł anett 100zł Malicja 100zł Bico 50zł Gonia13 ?? IKA&SONIA 100zł Monday 30zł razem: min. 510zł + bazarek Ick 50zł ?? deklaracje miesięczne: znajomy od Lucyfrecja 30zł Renata z Olkusza 20zł Baldek2 90zł Ra_dunia 20zł Negri_2008 30zł Ewu 50zł Coronaaj 60zł razem: 300zł Quote
anett Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Gonia66 podaj mi proszę nr konta + IBAN i SWIFT dla przelewów zagranicznych; mam deklaracje od osób z n-k (Magda WIELKIE DZIĘKI:loveu: za pomoc) Quote
Ra_dunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No to Gonię wrobiliśmy w księgowość :) i dobrze :evil_lol: Super, że Łapek już jutro opuści schron. Bardzo, bardzo prosimy o dalsze deklaracje stałe :modla: Quote
IKA & SONIA Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja również przenoszę moją deklarację jednorazową na Łapka. Wpłaciłam na konto Goni 100 zł. Musi uda się chociaż jego uratować!!! Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hoop do góry po pieniądze!!!! Prosimy o deklaracje !!!! pps. ja bym chyba w tytule wątku napisała, że to pies z Olkusza. Wiele osób na dogo zna ten schron i wie, jak się tam psom żyje i że każdy z nich to super pilny przypadek....bo może być za późno :angryy: Quote
malawaszka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Negri_2008'] pps. ja bym chyba w tytule wątku napisała, że to pies z Olkusza. Wiele osób na dogo zna ten schron i wie, jak się tam psom żyje i że każdy z nich to super pilny przypadek....bo może być za późno :angryy: no ale już pisałam, że missieek nie może się zalogować na dogo - od zeszłego tygodnia jej się w ogóle nie otwiera, więc musicie poprosić moderatora, żeby albo komuś innemu przekazał pierwszy post albo trzeba założyć nowy wątek temu psu a ten zamknąć Quote
anett Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 IKA&SONIA dziękuję:loveu: Na wątku Sokratesa przeniesienie deklaracji na Łapka zadeklarowały również Ewu, Ketunia, Monday i Coronaaj, dziękujemy!!! Jak Missieek odzyska dostęp do sieci tytuł może zmienić ale na pewno nie ma sensu zakładać nowego wątku. Najważniejsze to jak najszybciej fizycznie psa wyciągnąć z tej mordowni!!! Mam nadzieję, że ten hycel zapłaci kiedyś za cierpienia i śmierć Sokratesa!!! i setki innych...bezimiennych.... Quote
maarit Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 to moje " ??" to 30 zł:roll: tyle mogę:roll: Quote
Lu_Gosiak Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 wytrzymaj psiaku może już jutro bedziesz bezpieczny... Quote
bico Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):wytrzymaj psiaku może już jutro bedziesz bezpieczny... oby, oby:modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts