Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm Cudne takie rysunki kocham :loveu:

Makota- ja nie wiem jak to zorbilam ale nie zauważyłam wczesniej-w ogole tą poprzednią strone pominęłam ... ale juz widze i wilk cudowny :loveu:

Dzis byłam w Białowieży-w sklepiku pamiątkowym były m.in. rysunki-piekne malunki zwierząt akwarelami- takie delikatne :loveu: niestety autor mi nieznany. I co mi sie rzucilo w oczy- namalowany pieknie ryś nie był rysiem z Białowieży ale rysiem Iberyjskim :evil_lol: z tego oto zdjecia :)

Ale to tak w ramach ciekawostki, ze ktos pomylil tego rysia z naszymi- mi sie rzuciło w oczy :D

Posted

Dziewczyny sorry przegapiłam wasze prace - sowa super , pióra bardzo ciekawe i sporo pracy w nie włożyłaś
torba tez fajna . Ta biała farba do tkanin za pierwszym razem kryje ?
Ja maluję na tkaninach również farbami akrylowymi ale zawsze utrwalam je prasując żelazkiem przez szmatkę .

Posted

[quote name='rodzice']
torba tez fajna . Ta biała farba do tkanin za pierwszym razem kryje ?
Ja maluję na tkaninach również farbami akrylowymi ale zawsze utrwalam je prasując żelazkiem przez szmatkę .[/QUOTE]
Jeśli to do mnie to tak biała jak i inne kryją za pierwszym razem ;)
Ja też utrwalam żelazkiem, tylko wtedy akurat wisiała i schła, została wyprasowana później ;)

Posted

[quote name='rodzice']nie skojarzył mi się z tą rasą [/QUOTE]

;( to właśnie było dla mnie najważniejsze...nie wiedziałam że tak trudno mi będzie wydobyć podobieństwo labradora. no cóż. ćwiczenie czyni "miszcza":P

Posted

[quote name='zuzolina'];( to właśnie było dla mnie najważniejsze...nie wiedziałam że tak trudno mi będzie wydobyć podobieństwo labradora. no cóż. ćwiczenie czyni "miszcza":P[/QUOTE]

A mi od razu przypominał labradora :)

Posted

[quote name='LeCoyotte']Dawno nie widziałem Twoich nowych prac, pokaż co tam tworzysz ostatnio:)[/QUOTE]

A bo rzadko tworzę :) obecnie na ukończeniu jest biegnący koń -zostały nogi :lol: zeskanuje i pokaże-tylko myślę czy warto teraz czy całość :hmmmm:

A Ty pewnie ciągle coś rysujesz :) prawdaz? :)

Posted

Nie pamiętam kiedy ostatnio rysowałam ale ostatnio mnie naszło, tyle że nie psy jak to mam w zwyczaju, a coś innego, takie moje nowe hobby :loveu:

ręce całe są do poprawy bo mi się nie podoba

Posted

[quote name='betty_labrador']Fajne Pati :D a co w rekach nie tak? :>[/QUOTE]

dziwne cieniowanie wyszło, bo kończyłam rysunek o dość późnej porze i byłam już umęczona. Zwłaszcza lewa ręka mi się nie podoba i muszę to poprawić całkowicie