betty_labrador Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Hmm Cudne takie rysunki kocham :loveu: Makota- ja nie wiem jak to zorbilam ale nie zauważyłam wczesniej-w ogole tą poprzednią strone pominęłam ... ale juz widze i wilk cudowny :loveu: Dzis byłam w Białowieży-w sklepiku pamiątkowym były m.in. rysunki-piekne malunki zwierząt akwarelami- takie delikatne :loveu: niestety autor mi nieznany. I co mi sie rzucilo w oczy- namalowany pieknie ryś nie był rysiem z Białowieży ale rysiem Iberyjskim :evil_lol: z tego oto zdjecia :) Ale to tak w ramach ciekawostki, ze ktos pomylil tego rysia z naszymi- mi sie rzuciło w oczy :D Quote
rodzice Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 no to ja takze w kocim temacie kot ma na imię Gapi - stąd napis :) Quote
rodzice Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Dziewczyny sorry przegapiłam wasze prace - sowa super , pióra bardzo ciekawe i sporo pracy w nie włożyłaś torba tez fajna . Ta biała farba do tkanin za pierwszym razem kryje ? Ja maluję na tkaninach również farbami akrylowymi ale zawsze utrwalam je prasując żelazkiem przez szmatkę . Quote
SabaNera Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Dziękuję :'3 Narysowałam lisa, ale tło nie wyszło D: http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2013/334/e/0/what_does_the_fox_say__3_by_firefastfox-d6w7s77.png Quote
vege* Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='rodzice'] torba tez fajna . Ta biała farba do tkanin za pierwszym razem kryje ? Ja maluję na tkaninach również farbami akrylowymi ale zawsze utrwalam je prasując żelazkiem przez szmatkę .[/QUOTE] Jeśli to do mnie to tak biała jak i inne kryją za pierwszym razem ;) Ja też utrwalam żelazkiem, tylko wtedy akurat wisiała i schła, została wyprasowana później ;) Quote
Domiśka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 A mi ostatnio nic nie idzie co sie za cos biore to nie wychodzi :( ale wasze, arcydzieła wręcz :) Quote
zuzolina Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 pastelowa wariacja na temat labradora. nie do końca jestem przekonana... Quote
rodzice Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 nie skojarzył mi się z tą rasą ale sam sposób malowania pyska podoba mi sie . Natomiast szyja nie bardzo . A to nastepna moja odsłona słonecznikowa ;) Quote
zuzolina Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='rodzice']nie skojarzył mi się z tą rasą [/QUOTE] ;( to właśnie było dla mnie najważniejsze...nie wiedziałam że tak trudno mi będzie wydobyć podobieństwo labradora. no cóż. ćwiczenie czyni "miszcza":P Quote
rodzice Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 wiesz jaki jest problem ? Masz za ciemne policzki , przez to pies jest bardziej szczupły . Gdyby były jaśniejsze , morda wygladałaby na grubszą . Quote
LeCoyotte Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='zuzolina']pastelowa wariacja na temat labradora. nie do końca jestem przekonana...[/QUOTE] Pastelami go malowałaś? Quote
zuzolina Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 nie, farbami w odcieniach pastelowych :P Quote
betty_labrador Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='zuzolina'];( to właśnie było dla mnie najważniejsze...nie wiedziałam że tak trudno mi będzie wydobyć podobieństwo labradora. no cóż. ćwiczenie czyni "miszcza":P[/QUOTE] A mi od razu przypominał labradora :) Quote
rodzice Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Moja kolezanka ma labka , jest bardzo gruby , na imię ma Kaban i przez niego mam troche spaczony portret rasy . Dla mnie labek ma pucołowate policzki ;) Quote
LeCoyotte Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='betty_labrador']A mi od razu przypominał labradora :)[/QUOTE] Dawno nie widziałem Twoich nowych prac, pokaż co tam tworzysz ostatnio:) Quote
betty_labrador Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='LeCoyotte']Dawno nie widziałem Twoich nowych prac, pokaż co tam tworzysz ostatnio:)[/QUOTE] A bo rzadko tworzę :) obecnie na ukończeniu jest biegnący koń -zostały nogi :lol: zeskanuje i pokaże-tylko myślę czy warto teraz czy całość :hmmmm: A Ty pewnie ciągle coś rysujesz :) prawdaz? :) Quote
NightQueen Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Nie pamiętam kiedy ostatnio rysowałam ale ostatnio mnie naszło, tyle że nie psy jak to mam w zwyczaju, a coś innego, takie moje nowe hobby :loveu: ręce całe są do poprawy bo mi się nie podoba Quote
betty_labrador Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Fajne Pati :D a co w rekach nie tak? :> Quote
NightQueen Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='betty_labrador']Fajne Pati :D a co w rekach nie tak? :>[/QUOTE] dziwne cieniowanie wyszło, bo kończyłam rysunek o dość późnej porze i byłam już umęczona. Zwłaszcza lewa ręka mi się nie podoba i muszę to poprawić całkowicie Quote
rodzice Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 kupę pracy włożyłaś w ten rysunek . Te rece to chcesz wymazać ? Nie bedzie śladu ? A to moja metamorfoza jednej malutkiej torebusi kupionej na bazarku Quote
betty_labrador Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Torebka od razu wygląda bajerancko :) super! Quote
Recommended Posts