rodzice Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 możliwe - i to bardzo miłe . Ja zawsze czekam na opinie a nie na pochwały bo po to pracuje nad sobą zeby poprawiać to co mi się nie udaje . Chciałabym kiedys powiedzieć - to jest to ! :lol: Dla mnie wasze rady są bardzo cenne i dlatego ciesze się z kazdego komentarza . Quote
black sheep Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Większość pracy tutaj to majstersztyki które podziwiam, ale prace rodzice są najbliższe mi tematycznie i lubię takie klimaty:) Quote
rodzice Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Jej - dzięki ! Od razu mam lepszy humor :multi: Quote
zuzolina Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 wieki mnie tu nie było....a miałam ostatnio artystycznie płodny czas:) i coś z zupełnie innej beczki. Koszulka z logiem mojego autorstwa:) Quote
rodzice Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 chyba rozumiem przesłanie dwóch pierwszych prac . druga mnie zachwyciła , pierwsza przeraziła koszulka rewelacja Quote
Iwonaaa Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Mam prośbę. Przymierzam się do wzięcia udziału w szkolnym konkursie plastycznym. Temat to " zdrowe odżywanie " . Należy wykonać ulotkę na kartce a4 odnośnie zdrowego odzywania. Głównie chodzi mi o jakieś hasło oraz pomysł na ten rysunek. Mam pustkę w głowie, a chciałabym żeby to było jakieś pomysłowe i oryginalne. Ulotka ta ma zachęcić do zdrowego odżywania, ale na rysunek kompletnie nie mam pomysłu. Pomożecie? :) Quote
rodzice Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 narysuj w zabawny sposób piramidę żywieniową Quote
LeCoyotte Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Taki kociak, na szybko;) [quote name='monisiaxp']jakis pomysł? :D Mam pomysł, żeby zmienić konkurs, na który będziesz mieć pomysł;) Quote
betty_labrador Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Piękny rysuneczek Tobi :) i tło rewelacja-tez chce sie takie nauczyć robić :) Quote
rodzice Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 to jest na szybko ? patrzac na tego kota czuć jego wełniane , mieciusie futerko . Miałabym ochotę wsadzić palce w te kłaczki i wymiziać futrzaka . Cudny jest . A moje słoneczniki niestety wybrali :placz:jako jedyna pracę spośród 30 tu . Juz jest wystawiony niestety i chyba nie mam co marzyć ze zawisnie na mojej scianie . Na nastepne zajecia biore aparat i zrobię dobrą mam nadzieję fotkę . Quote
LeCoyotte Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='betty_labrador']Piękny rysuneczek Tobi :) i tło rewelacja-tez chce sie takie nauczyć robić :) Dzięki:) [quote name='rodzice']to jest na szybko ? patrzac na tego kota czuć jego wełniane , mieciusie futerko . Miałabym ochotę wsadzić palce w te kłaczki i wymiziać futrzaka . Cudny jest . Dzięki:) 2 godziny z hakiem, jak dla mnie to szybko;) Niedługo na youtuba dam filmik w przyspieszeniu;) A moje słoneczniki niestety wybrali :placz:jako jedyna pracę spośród 30 tu . To tylko pogratulować:) Najlepszy był Quote
betty_labrador Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 rodzice napisał(a):to jest na szybko ? patrzac na tego kota czuć jego wełniane , mieciusie futerko . Miałabym ochotę wsadzić palce w te kłaczki i wymiziać futrzaka . Cudny jest . A moje słoneczniki niestety wybrali :placz:jako jedyna pracę spośród 30 tu . Juz jest wystawiony niestety i chyba nie mam co marzyć ze zawisnie na mojej scianie . Na nastepne zajecia biore aparat i zrobię dobrą mam nadzieję fotkę . ee jak ktos dochodzi do wprawy nie musi wcale myslec przy rysowaniu i czasowo szybciej schodzi-sama to z pewnoscia wiesz doskonale ;) a kazdy jest dobry w swojej dziedzinie-ja wcale nie potrafie namalowac słoneczników takich jak TY! Nie potrafie uzywać farb-tylko pastele i ołówek :) Za słoneczniki gratuluje :D i oby wiecej takich sukcesów :) A u mnie w przygotowaniu Biegnący Koń . Quote
rodzice Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 może i tak ale podobał mi się i pasowałby do moich starych mebli a ja nienawidzę 2 razy malować to samo . daj linka na filmik jak juz się ukaże - kot jest boski :) Quote
rodzice Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 pisałyśmy równoczesnie :) u mnie na tapecie portret psa na dziwnej bluzce - boje sie ze nie wyjdzie bo na takiej tkaninie jeszcze nie malowałam . Dzisiaj kolezanka zapytała czy bym konia nie namalowała na bluzeczce dla syna - to nowe wyzwanie ;) Quote
betty_labrador Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 jaka to tkanina? :) trzeba próbowac nowych rzeczy :) Quote
agrazka Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 kot jest super :) jak ja bym chciała tak umieć ehhh Quote
betty_labrador Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 agrazka napisał(a):kot jest super :) jak ja bym chciała tak umieć ehhh zawsze możesz :cool3: wystarczy zawziecie w ćwiczeniach rysowania :) Quote
rodzice Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 bluzeczka z Solara - 82 %sztuczny jedwab , 13% nylon , 5 % elastan biały kolor dość mocno elastyczna ( rozciagajaca się ) mięsista jeśli wiesz co mam na myśli . Boję się spieprzyć Quote
betty_labrador Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 oł no to na takim sztucznym to wyobrażam sobie że nie łatwo-śłizga sie pewnie farba i w ogole. Tak domyslam sie co znaczy mięsisty :D fajnie byłoby poćwiczyć na podobnych kawałkach -które bluza nie są :) ale pewnie ciężko o takowe. Quote
rodzice Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 w weekend zaczynam - zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
betty_labrador Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Trzymamy kciuki i czekamy na efekty :D Quote
Aga3006 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ten kociak jest tak realistyczny, że az zaczynam kichać gdy na niego patrzę :evil_lol: (bo mam uczulenie) Narysowałam ludzia :evil_lol: jeszcze nie skończyłam, te zmarszczki są od koszulki a nie powyginanej kartki. Quote
Recommended Posts