Domiśka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Mani2000 moja praca ma isc na ten konkurs tylko chcialam zeby dziewczyny mi jeszcze troche pomogly, dokoncze i leci :) Quote
Onomato-Peja Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Kolega podesłał mi fajną stronkę do rysunków. www.sketchtoy.com Znacie? Jedna z moich prac: http://sketchtoy.com/49307295 Quote
Mani2000 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Jeszcze kilka prac nam brakuje, proszę bardzo o przesyłanie! Dziękuję ślicznie tym, którzy nam pomogli, jesteście wielkie! Quote
vege* Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 (edited) torba na zakupy Edited September 1, 2013 by vege* Quote
rodzice Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 fajna torba , pomysłowa a co to tam leży bo nie rozpoznaję Quote
vege* Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 rodzice napisał(a):fajna torba , pomysłowa a co to tam leży bo nie rozpoznaję dziękuję ;) koła ratunkowe i kałuże :evil_lol: Quote
Luzia Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 hahaha, wygląda jak bełty w miednicy :diabloti: A tak serio to na prawdę świetne :loveu: Quote
vege* Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Luzia napisał(a):hahaha, wygląda jak bełty w miednicy :diabloti: A tak serio to na prawdę świetne :loveu: :loveu: a może ty chcesz taką doopową wersję borderową :p Quote
Mani2000 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Dziękuję wszystkim z całego serduszka za wysyłanie prac do konkursu. 73 prace wpłynęły, więc mamy dodatkowe pieniądze na malowanie Schroniska. Dziękuję! Quote
betty_labrador Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 wow ale cudo :loveu: Makota to dla kogoś? Quote
SabaNera Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2013/251/5/2/reindeer_yay__by_firefastfox-d6li08q.png http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/f/2013/251/6/5/tiger__power_is_back_xdd_by_firefastfox-d6li1fi.png Dwa nowe rysunki <: Jak ocenicie? x'D Quote
rodzice Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 cudna koszulka - przecudna nawet a to moja ale zaznaczam jeszcze nie wykończona Quote
Dioranne Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Wszystkie prace piękne, zbieram szczękę z podłogi. :loveu: Natomiast sama powoli chciałabym się zabrać za rysowanie. Nie mam wielkiego talentu, ale czasami lubię sobie popisać na kartce. Jednak zazwyczaj to się kupy nie trzyma, wygląda koszmarnie itd. Znacie jakieś dobre poradniki video o kompletnych podstawach? Cieniowanie, ołówki, anatomia i inne "pierdółki". Quote
vege* Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Nowa torba, pierwszy 'realistyczny' malunek:) Quote
Mani2000 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Dioranne napisał(a):Wszystkie prace piękne, zbieram szczękę z podłogi. :loveu: Natomiast sama powoli chciałabym się zabrać za rysowanie. Nie mam wielkiego talentu, ale czasami lubię sobie popisać na kartce. Jednak zazwyczaj to się kupy nie trzyma, wygląda koszmarnie itd. Znacie jakieś dobre poradniki video o kompletnych podstawach? Cieniowanie, ołówki, anatomia i inne "pierdółki". Własna wyobraźnia jest najlepszym nauczycielem :) Maź, rysuj, po prostu próbuj :) Z czasem coraz lepiej Ci pójdzie :) Ja sama zaczynałam na tym wątku, a zielona całkiem już nie jestem, chociaż ciemna nadal :D Quote
rodzice Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 ostatnie płodne dni skończona z kundelkiem maki słoneczniki prawie magnolia Quote
rodzice Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 (edited) która najlepsza z tych z kwiatami ? przy okazji vege super technika chyba bym tak nie potrafiła ale moze sie skuszę i spróbuję bo bardzo mi sie podoba Edited September 13, 2013 by rodzice Quote
Kamila_ Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 z bluzek - bardzo mi się czarna podoba i zielona :cool3: z piesem też świetna, zanim otworzyło mi sie zdjecie do końca, wyobraziłam sobie go całego , siedzącego :diabloti: jakieś 2 tygodnie wczesniej i aktualny :multi: Quote
makot'a Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 rodzice - według mnie słoneczniki są najlepsze :) Kamila - super ONki :) A ja mam nową koszulkę - tym razem wilk :) Quote
rodzice Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 no właśnie ja mam chyba problem z tłem a tutaj wyszło to fantastycznie , Czym malujesz na koszulkach ? Najpierw tło czy pies ? Onki tak piekne że męzowi pokazałam jak dziewczyny cudnie malują . Co do moich kwiatów to mnie najbardziej podoba się czarna . Malujac błekitną po pierwszych ruchach pędzla zaczęłam załować ze wymysliłam sobie słoneczniki i sądzę że na czarnej efekt byłby o wiele lepszy , ale w sumie wyszło nienajgorzej tak myślę . Quote
Recommended Posts