Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia napisał(a):
hahaha, wygląda jak bełty w miednicy :diabloti:

A tak serio to na prawdę świetne :loveu:

:loveu:
a może ty chcesz taką doopową wersję borderową :p

Posted

Wszystkie prace piękne, zbieram szczękę z podłogi. :loveu: Natomiast sama powoli chciałabym się zabrać za rysowanie. Nie mam wielkiego talentu, ale czasami lubię sobie popisać na kartce. Jednak zazwyczaj to się kupy nie trzyma, wygląda koszmarnie itd. Znacie jakieś dobre poradniki video o kompletnych podstawach? Cieniowanie, ołówki, anatomia i inne "pierdółki".

Posted

Dioranne napisał(a):
Wszystkie prace piękne, zbieram szczękę z podłogi. :loveu: Natomiast sama powoli chciałabym się zabrać za rysowanie. Nie mam wielkiego talentu, ale czasami lubię sobie popisać na kartce. Jednak zazwyczaj to się kupy nie trzyma, wygląda koszmarnie itd. Znacie jakieś dobre poradniki video o kompletnych podstawach? Cieniowanie, ołówki, anatomia i inne "pierdółki".

Własna wyobraźnia jest najlepszym nauczycielem :) Maź, rysuj, po prostu próbuj :)
Z czasem coraz lepiej Ci pójdzie :) Ja sama zaczynałam na tym wątku, a zielona całkiem już nie jestem, chociaż ciemna nadal :D

Posted (edited)

która najlepsza z tych z kwiatami ?
przy okazji vege super technika chyba bym tak nie potrafiła ale moze sie skuszę i spróbuję bo bardzo mi sie podoba

Edited by rodzice
Posted

z bluzek - bardzo mi się czarna podoba i zielona :cool3:
z piesem też świetna, zanim otworzyło mi sie zdjecie do końca, wyobraziłam sobie go całego , siedzącego :diabloti:

jakieś 2 tygodnie wczesniej

i aktualny :multi:

Posted

no właśnie ja mam chyba problem z tłem a tutaj wyszło to fantastycznie , Czym malujesz na koszulkach ? Najpierw tło czy pies ?
Onki tak piekne że męzowi pokazałam jak dziewczyny cudnie malują .
Co do moich kwiatów to mnie najbardziej podoba się czarna . Malujac błekitną po pierwszych ruchach pędzla zaczęłam załować ze wymysliłam sobie słoneczniki i sądzę że na czarnej efekt byłby o wiele lepszy , ale w sumie wyszło nienajgorzej tak myślę .