Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jarolina uh uh uh...nie umiem rysować róż, a chciałabym umieć. Dlatego chylę czoła :)
A co do skanerów...najgorzej paskudzą prace kredkami. Nie znoszę skanerów ;_;

Posted

Wiedźmola- ja też ich nienawidzę -.- A co do twojego komix'u strasznie mi się podoba, tylko czy czegoś nie ucięło z lewej strony? :razz:
A co do moich wypocin, to lepiej nie oglądać, mam 13 lat, więc nie spodziewajcie się jakiś wielkich czynów xd Oto pies bearded collie:

Wiecie jak jest trudno narysować bearded collie, tą długą sierść i żeby zachować choć trochę podobizny do tej rasy. Spróbujcie, :D swoje wyczyny umieśćcie tu, jestem straaasznie ciekawa :) Powodzenia :cool3:

Posted

[quote name='Ever Black Rose']Wiedźmola- ja też ich nienawidzę -.- A co do twojego komix'u strasznie mi się podoba, tylko czy czegoś nie ucięło z lewej strony? :razz:
A co do moich wypocin, to lepiej nie oglądać, mam 13 lat, więc nie spodziewajcie się jakiś wielkich czynów xd Oto pies bearded collie:

Wiecie jak jest trudno narysować bearded collie, tą długą sierść i żeby zachować choć trochę podobizny do tej rasy. Spróbujcie, :D swoje wyczyny umieśćcie tu, jestem straaasznie ciekawa :) Powodzenia :cool3:

[quote name='ala1280']Słodki c: Też mam 13 lat i nie rysuję najlepiej :P

Ja też mam 13 lat :)
Mówicie że nie umiecie rysować. Ja też nie umiem, ale każdy kiedyś tak zaczynał :)
Wstawiajcie swoje obrazki i będziemy sobie nawzajem pomagały i dopingowały :)
Ever Black Rose- spróbuję narysować tę rasę:P

Posted

Super, widzę że takie same roczniki, takie same hobby: zwierzęta i rysowanie :cool3:
Przepraszam za zdjęcie złęj jakości, ale robiłam fonem, przed cieniowaniem, porawianiem i ozdupkami ;)

Jeśli zaważycie błędy lub wiecie jak można byłoby ulepszyć moje dzieła, jestem spragniona uwag. Wszystkie biorę głęboko do serca i zawsze staram się stosować do nich.

Posted

Ever Blck Rose, miło, że się podoba moja komiksowa wypocina :) Nie jest ucięta. Tak miało być :)
13 lat. Macie tyyyle czasu na naukę jeszcze. Wszystko przyjdzie z czasem! Do mnie też by mogło przyjść....ale jestem leniwa. Ot co :P

Posted

[quote name='Ever Black Rose']Super, widzę że takie same roczniki, takie same hobby: zwierzęta i rysowanie :cool3:
Przepraszam za zdjęcie złęj jakości, ale robiłam fonem, przed cieniowaniem, porawianiem i ozdupkami ;)

Jeśli zaważycie błędy lub wiecie jak można byłoby ulepszyć moje dzieła, jestem spragniona uwag. Wszystkie biorę głęboko do serca i zawsze staram się stosować do nich.
Całkiem fajnie wyszło :) a co do tych rad to fajnie by było jakbyś używała różnych ołówków do rysowania a nie tylko ołówka w jednym odcieniu, ta dolna część powinna być bardziej zaokrąglona a nie taka kanciasta i jeszcze jedno cieniuj zęby mam nadzieje, że sobie poradzisz ;)

Posted

Kolejny dzewoludź, lub może drzewica, tylko nie mam pomysłu na dokończenie, a tym razem nie pasuje mi tu pusta kartka... Pozostaje chyba poczekać aż mnie coś chwyci i pomysł się w głowie pojawi. :)

Posted

[quote name='betty_labrador']Saba Nera neisamowite postepy! piekne dzieła :loveu: a trzeci mimo niedokończenia też ekstra :)

moj sznupek

Świetny jest ! :) To pastele suche?

Posted

[quote name='betty_labrador']dziekuje :) tak suche :D

Ja suchymi nie umiem się posługiwać :( Zawsze wszystko mi się rozmazuje ;/
Jeszcze raz wstawiam portret koleżanki .. Bo chyba nikt nie zauważył. Proszę o opinie i rady :)
Ps. Wiem że ma dużo wad ale ja rzadko rysuje portrety :)

Posted

[quote name='betty_labrador']Lider mi sie pdoba ta twarz,, widać że ma wyraz. Wiadomo praktyka czyni mistrza. Na pewno umiesz lepiej teraz rysowac twarze ode mnie. Ja zatrzymałam sie na pastelach :D[/QUOTE]

Dzięki :) ale za to jak ładnie malujesz tymi pastelami :loveu: Aż samemu chciałoby się wziąć do ręki pastele i coś narysować:)

Posted

[quote name='betty_labrador']Makota świetne :loveu: to z jakiegoś opowiadania?

Dziękuję :)
Nie, to nie z odpowiadania - to pół na pół postać z mitologii słowiańskiej i wytwór mojej głowy :P
Brzeginka :)

Edit: tu wersja ołówkowa

• 2 weeks later...