Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

understandme napisał(a):
Takie pocieszne :)

Dziękuje :)
słyszałam że chciałaś mieć rysunek swojego Cesara ,jak chcesz mogę zrobić :)
chyba wcześniej miałam ci zrobić :D

Posted

Bernese napisał(a):
Dziękuje :)
słyszałam że chciałaś mieć rysunek swojego Cesara ,jak chcesz mogę zrobić :)
chyba wcześniej miałam ci zrobić :D

bardzo chętnie :)

Posted

rodzice napisał(a):
nikt nie ma uwag do mnie ?
moi znajomi twierdzą że zbyt ponury , że poprzedni ładniejszy był

ponury jak ponury , zależy gdzie mieli ochotę go powiesić ;)
Mi się podoba ten "ponury" właśnie :)

Posted

Ja dziś przyszłam z prośbą... Często robię zdjęcia psom, które szukają domów. Teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać, robiąc bezdomnym psom zdjęcia, tak jak robiłam do tej pory. Potrzebuję jednak sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia.

Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677.

Posted

Czy ktoś narysuje mi mojego psiaka za darmo?
Nie koniecznie do wysłania, ja mogę wydrukować czy coś... ale żeby taki portrecik był :D
Będę wdzięczna

Posted

Gród naszego miasta [ok. XIIIw.] rysowany na konkurs. Węgiel, A3. Rysowane po nocy, więc zdjęcia efektu końcowego nie mam, bo o 24.00 byłam w stanie myśleć tylko o spaniu. Na szczęście zrobiłam kilka w trakcie rysowania. :) Dodam, że to moja pierwsza architektura.

Zdjęcia tragiczne, wiem.
Chętnie posłucham Waszych opinii. :)
Zdobyłam 2'gie miejsce. Dziewczyna, która zwyciężyła w pełni na to zasłużyła, jej prace była piękna, a rysunek zmieścił się na kartce ( w przeciwieństwie do mojego;P). :)

Wymyśliłam, żeby zrobić coś w rodzaju wyzwania. Z racji, że mamy wakacje, jest czas, można by zmobilizować się do codziennego rysowania. Wyzwanie polegałoby na tym, żeby rysować codziennie cokolwiek, na czymkolwiek, nie musi być idealne, byleby było rysowane lub malowane. :) Na koniec 31'go każdy kto brał udział w zabawie pokazuje 1'szą pracę i ostatnią. Do wyzwania można dołączyć nawet w trakcie jego trwania. Ktoś byłby chętny?

Posted

Hej mam do was pytanie czy wiecie cos na temat pasteli suchych firmy marie's bo mam zamiar kupic 50 kolorów :)
jeśli wiecie coś o nich czy są dobre czy nie to czekam na opinie :) Z góry dziękuje

Posted

mam takie właśnie 50 kolorów - zachwycona nie jestem bo czasami trafiam na tak ostre że drapią mi papier ale tragedii też nie ma . Jednak drugi raz bym ich nie kupiła .

Posted

Przygotowania do wyjazdu motocyklowego idą pełną parą - koszulki indywidualne z własnym motorem

Ta dla mojego Darka - nie wiem czy dla siebie też zrobię - nie lubię powtarzać wzorów nudzi mnie to .

a to mój projekt na koszulki dla całej grupy - te będą drukowane . Jeden z kolegów jedzie sam wiec dla niego bez baby