betty_labrador Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Unbelievable']jeszcze mi coś z szyją nie gra, pokażesz zdjęcie? jak na razie rysuję tylko jakieś dziwne wykresy lub rysunki przekładni :evil_lol: ale jak będę miała więcej czasu pewnie coś narysuję prosze hehe to masz ekstra tematy :evil_lol: :lol: pozazdroscic :P Betty, rewelacja :-D Tylko chyba prawe oczko za małe ;-) dzieki ;) mozliwe, ocencie to bo ja na świeżo mogę nie dowidziec ;) Quote
Aga3006 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 betty ale masz tempo. Bardzo ładnie Ci to wyszło, chyba tylko trochę w szerz rozciągnięty? Ja swojego jeszcze meczę i wymęczyć nie mogę, do tego papier lipnej jakości mi się przedziera... Quote
betty_labrador Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 dzieki Aga :) tempa nabralam wczoraj- okropnie mi sie nudzilo od rana do poludnia :lol: musialam czyms zabic czas ;) No chyba sie rozjechal, ale co tam. A Tobie super wychodzi. Czemus więc wzięła taki papier? :mad: Quote
Aga3006 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='betty_labrador']dzieki Aga :) tempa nabralam wczoraj- okropnie mi sie nudzilo od rana do poludnia :lol: musialam czyms zabic czas ;) No chyba sie rozjechal, ale co tam. A Tobie super wychodzi. Czemus więc wzięła taki papier? :mad:[/QUOTE] Dzieki. Wydawał mi się dobry, lekko fakturowany:oops: najwyżej tylko do kalendarza pójdzie, na skanie nie widać, ale na sprzedaż się średnio nadaje. W ramach rekompensaty narysuję na aukcję drugi, chyba Bolsbokser się nie obrazi:diabloti: Quote
Soko Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Aga na tym rysunku na pysku mi się taki łysy wydaje, nie wiem czemu, jakoś za słabo, za mało, a może po prostu przez to że w kawałku.. nie wiem ;d ale w ogóle to WOW :loveu: Quote
Aga3006 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Soko']Aga na tym rysunku na pysku mi się taki łysy wydaje, nie wiem czemu, jakoś za słabo, za mało, a może po prostu przez to że w kawałku.. nie wiem ;d ale w ogóle to WOW :loveu:[/QUOTE] to właśnie wada rysowania w kawałkach... pysk jest dopiero co ledwo zaczęty Quote
Soko Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Albo po prostu zdjęcie za małe i nie widzę sierści i dlatego tak się wydaje. Quote
Iwonaaa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Figurka z masy solnej, nie wypiekłam przed pomalowaniem. Jeśli uda mi się ją uratowac, to wypiekę dzisiaj pomalowaną jeszcze. Ale popękała i straciła moja mini Tinka głowę :( Ale to nic, zrobię sobię dużo masy solnej i ulepię giga głowę xD Quote
Yuveza Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 no jak sie robi figurke z masy solnej to trzeba to wypiec bo inaczej to nie wyschnie, a takie miękkie to niedziwne że sie rozwala;) Quote
emdziolek Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 wielki powrót Betty !! Wooooow przepiękny !!!! BRAWO !! Quote
betty_labrador Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='emdziolek']wielki powrót Betty !! Wooooow przepiękny !!!! BRAWO !![/QUOTE] :) :) dziekuje za uznanie :D Quote
Asia&Kleo Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Aga, Betty - boksie przepiękne:loveu: wymiatacie dziewczyny swoimi dziełami ;):lol: Quote
Aga3006 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Dzięki:) monisiaxp zastanawiam się jak zareagują farby plakatowe na taką temperaturę, z masy solnej lepiej nie lepić giga figurek, bo potem trudno je wypiec;). Quote
Weronika6 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Aga3006'] monisiaxp zastanawiam się jak zareagują farby plakatowe na taką temperaturę, z masy solnej lepiej nie lepić giga figurek, bo potem trudno je wypiec;).[/QUOTE] Jak się do piecyka zmieści to bez problemów. Wystarczy sobie z folii aluminiowej zrobić takie jakby stelarze, czy jak to tam nazwać, żeby potem okleić niezbyt grubą warstwą masy solnej. Malujesz po wypieczeniu farbą rozcieńczoną tak, żeby przypominała konsystencją śmietankę 30'stkę. Możesz też akwarelką z małą ilością wody, chociaż ja jak malowałam to w jednym miejscu miałam dość żadką farbę i nic się nie stało. Potem dobrze jest wszystko zabezpieczyć po wyschnięciu farby lakierem bezbarwnym. Możesz też malować lakierami do paznokci, ale są mało wydajne. Aha, Makota, dziękuję za radę. :) Quote
betty_labrador Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Asia&Kleo']Aga, Betty - boksie przepiękne:loveu: wymiatacie dziewczyny swoimi dziełami ;):lol: ja se zaczełam starac albo jakas przemiana :diabloti: ale dziekuje :) a Ty co nowego tworzysz? :razz: Quote
Tysia_z_Ejmi Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) rodzice świetne. :-) Fajne motywy i wgl. ;) betty_labrador świetny Bokserek. :cool3: A ja skończyłam swojego Boksia i Doga Niemieckiego przy okazji. :multi: Nie mogłam się zdecydować które lepsze zdjęcie :eviltong: i jeszcze takie -> No i Bokser, który według mnie jest do bani...:mad: EDIT: W Dogu nie podobają mi się plamki i nos... A w Bokserze Oczy. :/ Edited May 22, 2012 by Tysia_z_Ejmi Quote
Soko Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 rodzice, Ty sobie to najpierw wycinasz i odrysowujesz, czy zupełnie na żywioł idziesz? Tysia, super :) mi się fafle boksera nie podobają, jakoś tak sztywno zwisają Quote
Tysia_z_Ejmi Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Soko tak było na zdjęciu... Ale przyznaję rację, coś mi nie wyszły te psy. :/ Ps. A co zrobić żeby tak sztywno nie zwisały? Ta przyszłość sobie zapamiętam, bo boje się że popsuję. Quote
Tysia_z_Ejmi Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Poczekamy, zobaczymy. :) A ty masz jakieś nowe swoje prace? ;) Quote
Iwonaaa Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 (edited) Ja coś "tworzę"... graficznego Jakoś tego nie widzę ;/ Edited May 22, 2012 by monisiaxp Quote
Bernese Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='monisiaxp']Ja coś "tworzę"... graficznego [SIZE=2]Jakoś tego nie widzę ;/ Cudne co ty gadasz!! :) A ja mluce wlos po wlosku :D Quote
betty_labrador Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Monisia swietne :) teraz kolorek dawaj :D a ja jutro musze sie zmobilizowac i cos machnac :D Quote
Recommended Posts