betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='rodzice']Najbardziej wkurzające jest to ze masz coś pięknego w głowie , podchodzisz do pracy z entuzjazmem , zaczynasz i doooooooooopa . Widzisz przed sobą kompletnie nie to co chcesz , starasz sie poprawiasz i jest jeszcze gorzej . Teraz ochłonęłam i zaczyna jakoś wygladać . Jutro mam w domu roczek pięknego młodego czlowieka więc pędzla nie chwytam .[/QUOTE] no cóż, skąd ja to znam :D ale mysle ze z dystansu latwiej pozniej to ogarnąć :) trzymam kciuki! i wszystkiego najlepszego dla mlodego czlowieka ;) Quote
rodzice Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Ciekawe co jutro wyciągnie - ksiązeczkę , pieniadze czy kieliszek ? U was tez takie roczkowe testy się wykonuje ? Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='rodzice']Ciekawe co jutro wyciągnie - ksiązeczkę , pieniadze czy kieliszek ? U was tez takie roczkowe testy się wykonuje ?[/QUOTE] tak, tez znam te testy. Ja wyciagnelam ksiażke, i sie zgadza-mam 3 szafy zawalone ksiazkami, i wciąż ich przybywa. Moj brat wybrał kieliszek i imprezowicz z niego :D czekamy na relacje co tam wybral sobie synuś :D Quote
rodzice Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Mój synuś 28 lat temu wybrał pieniądze , potem kieliszek a ksiązeczkę jednym paluszkiem z obrzydzeniem popychał daleko od siebie aż spadła ze stoliczka . Teraz test przejdzie jego synek . Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 haha dobre :D jaka kolejnosc:) a ja jednak sie zebralam i zeskanowalam :) Quote
makot'a Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Na efekty poczekacie, bo pierwsze zamówienie jeśli dobrze pójdzie będę mieć dopiero za jakieś 2-3 tygodnie ;) Trochę się boję tego, że mi się to z sesją nałoży, a mam taką stertę pracy, niezrobionych projektów itp., że to może być zabójcze dla mojego organizmu :diabloti: Quote
Iwonaaa Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Hahaha, cieszę się że się podoba. Dla ciekawych: nie nie mam tabletu rysuję myszką przy laptopie Moja świnka morska Quote
Bernese Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Betty wiedziałam że będzie pięknie ,ale nie aż tak! :D a czemu on nie ma ogonka? Quote
rodzice Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Koala cudny , mam tylko jedno zastrzeżenie do uszka po mojej prawej , wydaje sie podwójne . Ten czarny pasek wydaje sie dzielić uszko na pół . A tak poza tym ślicznosci . Quote
betty_labrador Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='monisiaxp']śliczny ten koala ♥ dziękuje :) dziekuje :) [quote name='monisiaxp']Hahaha, cieszę się że się podoba. Dla ciekawych: nie nie mam tabletu rysuję myszką przy laptopie Moja świnka morska wow, serio myszką? podziwiam :D choć ja tez keidys rysowalam zwierzatka myszka na kompie :) trenuj trenuj. czekamy na więcej ! [quote name='Bernese']Betty wiedziałam że będzie pięknie ,ale nie aż tak! :D a czemu on nie ma ogonka? dziekuje, milo ze tak mówisz. Koale maja male ogonki, kikutki, wiec tu nie widać ;) [quote name='rodzice']Koala cudny , mam tylko jedno zastrzeżenie do uszka po mojej prawej , wydaje sie podwójne . Ten czarny pasek wydaje sie dzielić uszko na pół . A tak poza tym ślicznosci . :) dzieki za spostrzeżenie, zaraz poprawie :) a kiedy urodzinki? :razz: Quote
Soko Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 A ja nie znam tego testu na książkę.. ale pewnie wylosowałabym książkę :D chociaż pieniążki nie byłyby złe :P Koala "cząstkowy" mi się aż tak nie podobał a w całości - miodzio! ;) Quote
betty_labrador Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) [quote name='Soko']A ja nie znam tego testu na książkę.. ale pewnie wylosowałabym książkę :D chociaż pieniążki nie byłyby złe :P Koala "cząstkowy" mi się aż tak nie podobał a w całości - miodzio! ;) książka dobra rzecz ;) ale kasa na nie też :D milo mi :) dzieki! [quote name='Aga3006']betty piekny koala! :loveu: dzieki Aga! teraz bokser. Czyli juz beda dwa do kolekcji kalendarza 2013 :D TY masz trudnego :P EDIT: poprawilam tło :) Edited May 13, 2012 by betty_labrador Quote
betty_labrador Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) [quote name='Bernese']Piękny! :) dzięki :D EDIT: spojrzcie na te...rysunki :-o http://www.adamstennett.com/ to jedno z jego dzieł -nie moge wyjsc z podziwu Edited May 13, 2012 by betty_labrador Quote
makot'a Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Warsztat fajny, ale jeśli mam być szczera to mnie nie rajcują artyści-drukarki. Do wiernego oddawania rzeczywistości wynaleziono aparat fotograficzny, a zdjęcie zamiast przemalowywać bez sensu tracąc czas, można wyplotować. Efekt ten sam. Moim zdaniem to tylko jedna z wielu kopiarek, jest takich rysowników na pęczki ;) Quote
Soko Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Jedno tylko zdjęcie mogłoby mnie oszukać. Ale np. ta szczur/mysz - oczywiście technika niesamowita, sama bym tak nie potrafiła, ale widać, że malowane ;) Quote
rodzice Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 No to mamy odpowiedź - w ojca się nie wdał :loveu: pieniądze wyrzucił , na kieliszek nie spojrzał - rośnie nam intelektualista :multi: dmuchanie świeczki a potem była konsumpcja :oops: Quote
betty_labrador Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 tzn po niektoryh rysunkach widać ze to rysunek ale niektore to tak troche :D wow ksiazeczka :) fajnie, gratulacje(rośnie mądre pokolenie:) ) Quote
Iwonaaa Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Księżniczka ah ah ... A dlaczego to w wątku o rysunkach? Quote
rodzice Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Oj tam oj tam - co takie drobiazgowe jesteście . Wątek rysunkowy no to macie śliczne dzieci do rysowania :eviltong: Ale nie ma sprawy jak przeszkadza zaraz usunę :cool3: Quote
Recommended Posts