Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też trochę "upiększam" rysunkami moje koszulki;) Używam do tego specjalnych pisaków, które w sumie są dla dzieci;) Ale nie spierają się, a po zaprasowaniu wyglądają jak naklejone. Wszystko fajne, ale mają grube końcówki, czasem przycinam je żyletką;)

rodzice a jakich Ty używasz farb? Nie kruszą się? Nie spierają?

Posted

tymi pisakami moja wnusia maluje kiedy jest u mnie a ja jestem zajęta swoja robotą . Też maluje koszulki dla siebie . Faktycznie nie spieraja się . Ja maluję farbami akrylowymi do tkanin ale jak mi jakiś kolor brakuje to biorę zwykle akrylowe . Nie spieraja sie tylko trzeba je utrwalić prasujac po wyschnieciu .

Posted

Najzwyklejsze, dla dzieciaczków http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=pisaki+do+tkanin
Są naprawdę super, tylko wiadomo największa wada - kolory to tylko na białych i innych jasnych koszulkach, żółtym, szarym:/
Największa zaleta, że się nie spierają. Ja normalnie do białego prania wrzucam:) Efekt jest bardzo fajny.
Próbowałam też z drukowaniem na takim papierze do naprasowanek, ale porażka totalna i droga ta zabawa.

Posted

black_sheep napisał(a):

Największa zaleta, że się nie spierają. Ja normalnie do białego prania wrzucam:) Efekt jest bardzo fajny.
Próbowałam też z drukowaniem na takim papierze do naprasowanek, ale porażka totalna i droga ta zabawa.

A masz jakiekolwiek zdjęcie takiej koszulki z rysunkiem z tych mazaków? :-)

Posted (edited)

Moje nazywają się CARIOCA. Hehe na żywo kolory są lepsze, mocniejsze:) Mówiłam, że super sprawa:P

Jeszcze takie coś znalazłam, istotne, bo na dzinsie

Edited by black_sheep
Posted

emdziolek napisał(a):
to ja też wstawie coś z innej bajki xD

Oto mój buldożek fr. wyrzeźbiony w...
Selerze :P

Kto powiedział że gotowanie musi byc nudne?

Na pierwszy rzut oka myślałam że to królik :D super, masz dar :)

Posted

mrowa23 napisał(a):
na tkaninach (przynajmniej mi;) ) się maluje trudniej bo ciężko mi zawsze jest tak naciągnąć materiał, żeby nie haczył się o pędzel no i wchłanianie farby w materiał jest błyskawiczne...

miło mi, że się podobają moje paciaje :)

Zawsze można przyczepić koszulkę klamerkami do czegoś;).

Swietnie prezentują sie te wasze obrazki na koszulkach. Aż chyba sama też tak spróbuję :diabloti:

emdziolek mi byłoby szkoda to gotować a potem jeść :lol: