Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weronika6 napisał(a):
MaDi, a jakby to wyglądało? Wiesz, z przesyłką itd. Bo mogę coś tam przekazać. :D Nie jestem jakąś super hiper rysowniczką, ale dwie moje prace już kiedyś na cel charytatywny poszły po stówce, to teraz może chociaż coś też by się udało. :razz:
Z tą przesyłką, to ja tak sobie myślę, że mogę przesłać zdjęcia, ty wystawisz i potem na pw napiszesz mi adres do kogo wysłać. ;)

Super! Podeślij mi fotki.
Edit:
Widzę,że chętnych mamy więcej więc poproszę o zdjęcia na info@lsoz.org
Jeśli istnieje opcja wysłania prac to też jak najbardziej będzie mile widziana ponieważ szansę na zakup będą miały osoby spoza dogo.
Mamy bardzo dużo podopiecznych więc prace się przydadzą. Zapraszam do banerków w moim podpisie.

Posted

Mogę wysłać od razu do kupującego. I tak muszę wysyłać, więc to żadna różnica do kogo. ;)
A, MaDi, dokładnie na jakie schronisko, zwierzaki pójdzie kasa? Wiesz, chciałabym wiedzieć na kogo daję prace. ;)
Jedno już wysłałam zdjęcie Ci na maila, drugie wyślę jak poprawię, pewnie jutro, żeby fotka była dobra.

Posted (edited)

Weronika6 napisał(a):
Mogę wysłać od razu do kupującego. I tak muszę wysyłać, więc to żadna różnica do kogo. ;)
A, MaDi, dokładnie na jakie schronisko, zwierzaki pójdzie kasa? Wiesz, chciałabym wiedzieć na kogo daję prace. ;)
Jedno już wysłałam zdjęcie Ci na maila, drugie wyślę jak poprawię, pewnie jutro, żeby fotka była dobra.

Zwierzęta z interwencji Fundacji LSOZ: psy, koty, zwierzęta gospodarskie i dzikie.
Zapraszam do banerków;)

Edited by MaDi
Posted

emdziolek, w Lidlu były płótna za super cenę - co prawda u nas poszły w pół dnia dosłownie ;) ale kilka egzemplarzy zostało, może u Ciebie też?

Posted (edited)

Emdziolek, ja dopiero się zorientowałam, że chciałam coś napisać o Twoich mopsikach, a nie napisałam. Piękne są, aż dziwne, że tak szybko zaczęło Ci wychodzić tak dobrze. :)
Bardzo ładne kolory, ale rzeczywiście przydałby się grubszy papier.

A ja jestem z siebie dumna, bo dzięki rysowaniu szybkich szkiców na podstawie zdjęć 32'ego narysowałam węglem z pamięci i przypomina konia. :multi: Obok jak przy większości szybkich szkiców napisałam sobie co jest nie tak. Gdyby ktoś zauważył coś jeszcze, to będę bardzo wdzięczna za wymienienie błędów. :)

Edited by Weronika6
Posted

[quote name='Weronika6']Proszę o wytykanie błędów, a zdjęcia nie wstawiam :evil_lol:

Jak na początki nauki anatomii, to chyba nie jest tak źle. ;)

bo to jest konik polski a one maja krótsze nogi :)

Posted

[quote name='Weronika6']Zuzolina, wiesz, że jesteś niesamowicie utalentowana? :) Realizm jest świetny, ale tworzenie czegoś tak od siebie, z wyobraźni jest jeszcze lepsze. ;)

Dziękuję:) to akurat jest moja wizja krajobrazu który mijałam wracając ze Śląska..

Rodzice piękne te słoneczniki:) ja nie bardzo kwapię się do malowania kwiatów a jak już to w wersji mocno abstrakcyjnej;]

Posted

[quote name='rodzice']bo to jest konik polski a one maja krótsze nogi :)[/QUOTE]
Heh, no tak, to by się zgadzało. :lol:
Piękne te słoneczniki, muszą ładnie się komponować ze starymi meblami. :)

Zuza, coraz bardziej mnie zadziwiasz tym jak potrafisz bawić się twórczością

Posted

[quote name='Weronika6']Zuza, coraz bardziej mnie zadziwiasz tym jak potrafisz bawić się twórczością[/QUOTE]

Dwa ostatnie obrazy to właśnie była, tak jak mówisz, zabawa:cool3: trochę już czułam się zmęczona rysowaniem realistycznych kotków, piesków, ludzi itp itd więc musiałam odreagować:evil_lol:

Posted

[quote name='westie_justa']ładne ładne;) widzialam juz chyba kiedys takie w ołówku twoje chyba tak?:D[/QUOTE]
Pewnie moje ;) Bo rysowałam to też na kartce. :)
Dziękuję :D

Posted

To i ja wstawię coś niecoś ;)
Mój brat, rysunek z września zeszłego roku

Również brat, tym razem maj/sierpień zeszłego roku

i mój szczeniak ogara polskiego z marca

Daaaaleeeekooooo mi jeszcze do wielu z Was tu na forum, ale cały czas się uczę. :)

Posted

[quote name='betty_labrador']selegne swietne rysujesz! ogar dla mnie cudny :)

Madi a jakie psy trzeba rysowac na bazarek?[/QUOTE]
Nie muszą to być psy;) Mile widziane będą zwierzęta jak również wszelkie inne prace.