rodzice Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 wzorowałam się na tej fotce , tutaj tak są nogi ustawione . Zmieniłam rękę bo wychodziła mi nienaturalnie krótka , wydłużyłam ją . Uploaded with ImageShack.us Quote
Unbelievable Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 w tym białym trójkąciku między udami nie ma cienia zupełnie, na udzie tym pierwszym też u góry powinien być delikatny cień zaznaczający że ta sukienka tam jednak powiewa, no imoże trochę z mięśniami na nogach przesadziłaś ;) poza tym bardzo mi się podoba, ale ja nigdy nie będę umieć ludzi malować ;) Quote
Asia&Kleo Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Świetna Doti ;) Tylko jakieś tło by się przydało:lol: No i oczywiście musiało być coś z turkusem, tym razem szarpak:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 westie_justa napisał(a):nowe :) a narysujesz mi staffika rysunkowego ? :modla: :modla: Quote
Yuveza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Vectra napisał(a):a narysujesz mi staffika rysunkowego ? :modla: :modla: jeso tak sie podoba :lol:? moge spróbowac Quote
Vectra Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 westie_justa napisał(a):jeso tak sie podoba :lol:? moge spróbowac chciała bym do awatarka , super Ci to wychodzi !!! teraz mam "kradzionego" z sieci ;) Quote
Yuveza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Vectra napisał(a):chciała bym do awatarka , super Ci to wychodzi !!! teraz mam "kradzionego" z sieci ;) hmm ok tylko którego? :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 westie_justa napisał(a):hmm ok tylko którego? :evil_lol: jedynego mego kochanego Franciszka :diabloti: Quote
Yuveza Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Asia&Luna napisał(a):Świetna Doti ;) Tylko jakieś tło by się przydało:lol: No i oczywiście musiało być coś z turkusem, tym razem szarpak:evil_lol: o sorry nie widzialam posta ;) dzięki, wiem zazwyczaj robie te zwykłe png i jest sama Dot :lol: ale moze cos wymysle a jak :evil_lol: widze ze się już nauczyliście "mojego" koloru :diabloti::evil_lol: ogolnie b. podoba mi sie takie poloczenie kolorow na szarpaku, jak gdzies znajde takie polarki :diabloti: Vectra napisał(a):jedynego mego kochanego Franciszka :diabloti: ahh no tak jak moglam zapomnieć :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Justa, a Jetsana też chcesz spróbować narysować? :D Quote
Yuveza Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 tym razem przychodze ... z uwaga uwaga... ołówkiem! :evil_lol: ale oczywiscie szkic został ze skanowany w celu dokończenia graficznie w PS'ie :lol: "Zwierzątka" są z gry World of Warcrafft (siostra grając dała mi takie zadanie:evil_lol:) pies robaczek :p Quote
Asia&Kleo Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Robaczek jest bardzo uroczy i wygląda na towarzyskiego:diabloti: Te futerko :) Quote
Yuveza Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Asia&Luna napisał(a):Robaczek jest bardzo uroczy i wygląda na towarzyskiego:diabloti: Te futerko :) hah siostry pet w grze i dała mu imie patryk :roflt: Quote
Weronika6 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Patryczek wygląda na bardzo miłego i urokliwego robala, imię też ma bardzo ładne. :cool3: I ładnie narysowany. :) Quote
Karro Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Justa jak chcesz, masz czas to moze sprobujesz mojego psa tak graficznie narysowac? Od dawna mi sie taki marzy rysunek mojego Cesara ;) Quote
rodzice Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 A ja przerabiam baletnicę . Moze mi ktoś podrzuci jakąś fotkę z układem nóg wygladajacych normalniej niz moje ale zeby pasowały do obrotu . Przeszukuję internet ale nic mi nie pasuje . Quote
Asia&Kleo Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 rodzice napisał(a):A ja przerabiam baletnicę . Moze mi ktoś podrzuci jakąś fotkę z układem nóg wygladajacych normalniej niz moje ale zeby pasowały do obrotu . Przeszukuję internet ale nic mi nie pasuje . Hmm, może spróbuj przerobić układ stóp? Patrząc z naszej strony- lewą stopę skierować na lewą stronę, u prawej zmienić światłocień. No tak, ale wtedy trzeba byłoby wyprostować trochę lewą, bo będzie wyglądać jak wykręcona.. Ciężkie zdjęcie :/ Quote
Yuveza Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Weronika6 napisał(a):Patryczek wygląda na bardzo miłego i urokliwego robala, imię też ma bardzo ładne. :cool3: I ładnie narysowany. :) a dziękuję :) dla uścislenia znalazlam screen, w grze to takie o :P http://ozmud.files.wordpress.com/2010/04/wow-name-that-worm.jpg understandme napisał(a):Justa jak chcesz, masz czas to moze sprobujesz mojego psa tak graficznie narysowac? Od dawna mi sie taki marzy rysunek mojego Cesara ;) sprobowac zawsze moge:) tylko nie wiem czy mi wyjdzie ale sprobuje;) Quote
Vectra Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 a gdzie mój Franio ? :mad: a nie jakieś obślizgłe robale Quote
Pinesk@ Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 hah westie_justa pomysłowe stworki i bardzo fajne! :D zaczęłam ale sie nie podoba mi.. głównie to oko jedno i czubek głowy.. :/ Te niebieskie przebarwienia to od aparatu, w rzeczywistości ich nie ma. PS czy Wy widziecie ładne to zdjecie czy spikzelizowane? Nie wiem czy to mój komputer siada czy program zniszczył jakość.. Quote
Yuveza Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Vectra napisał(a):a gdzie mój Franio ? :mad: a nie jakieś obślizgłe robale emmm ee... :siara: kurde sorry ale westiki mi sie tak jakos same rysuję :diabloti: a do staffika muszę się trochę zebrać:P Pinesko dziekuję :) mi się poczatek Twojego psa podoba, nie jest jakiś bardzo zły, poza tym lewym (naszym) okiem, a reszte dokończyć i nie powinno być źle, ale moze niech się wypowie ktoś bardziej "ołówkowy" Quote
vege* Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 vege* napisał(a):Fajnie ci wychodzą te psiaki :-) Etna wyszła tak pociesznie :loveu: Może jak Ci się będzie kiedyś nudziło to narysujesz moją Nukę? :-) Ja się tak cicho przypominam :oops: Quote
Domnia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Pinesk@ - myślę, że w oczku musi być więcej błysku, ale ogólnie to mnie się podoba :loveu: czekam na efekt końcowy. Quote
Asia&Kleo Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Pineska, u mnie zdjęcie nie jest spikselowane, tylko widzę siakieś niebieskawe plamy na prawym górnym rogu (?) Według mnie proporcje basseta ok. Lewe oko do poprawki oraz biały pasek sierści. Spróbuj dokończyć, chętnie zobaczę efekt końcowy :) Quote
Recommended Posts