Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wreszcie od kilku chyba miesięcy pokazuje swoje prace! :) (rysowane na nowej sztaludze :D) ale skaner jest koleżanki więc to jeden rysunek na kilka dni aż się naprawi mój skaner :) :

Rysunek jest wykonany na papierze fakturowanym ,ołówkiem jak widać :D papier A4 ;)
Te cienie są bardziej ciemne w rzeczywistości bo wiecie jak to z skanerami ;) :)

Posted

Witajcie, dawno nie pisałam, ale mam nadzieję że ktoś mnie jeszcze pamięta ;)
[quote name='Nelusiaa']Mam pytanie wie ktoś jaki tablet jest dobry do rysowania i dobrze rysuje na nim i mniej więcej za jaką cenę ;)
Ja również polecam tablety Wacom. Dla początkujących z serii Bamboo, a ceny są przeróżne, z tej serii 100-800zł, zależnie od wielkości i ilości funkcji. :)

[quote name='vege*']Ja w końcu zebrałam się na odwagę i pierwszy raz narysowałam rysunek ołówkiem, co o nim myślicie? :oops:

czekam na krytykę i na co zwracać później uwagę? Dodam, że dopiero uczę się rysować ołówkami, cieniowanie i te sprawy ;-) Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej ;-)
Mnie się podoba bardzo :) Tylko wydaje mi się, że cienie mogłyby być trochę wyraźniejsze, bo trochę blado wygląda.

[quote name='pina_collie']Wreszcie od kilku chyba miesięcy pokazuje swoje prace! :) (rysowane na nowej sztaludze :D) ale skaner jest koleżanki więc to jeden rysunek na kilka dni aż się naprawi mój skaner :) :

Rysunek jest wykonany na papierze fakturowanym ,ołówkiem jak widać :D papier A4 ;)
Te cienie są bardziej ciemne w rzeczywistości bo wiecie jak to z skanerami ;) :)
Ooo ciekawa koncepcja :)
Jak dla mnie to ten cień na brodzie jakoś dziwnie wyszedł, no ale nie wiem, może tak miało być..

Posted

borysova napisał(a):
Mnie się podoba bardzo :) Tylko wydaje mi się, że cienie mogłyby być trochę wyraźniejsze, bo trochę blado wygląda.

dziękuję ;-) ogólnie rysunek jest ciemniejszy, ale zdjęcie się zamgliło bo komórką robiła, jak podładuję baterię w aparacie to zrobię lepsze ;)

Posted

Dzięki potem to zauważyłam i tak myślałam że to to ale chciałam się upewnić :)
A ja ostatnio zaczęłam rysować stylem manga i nawet nie tak źle mi idzie :P

Posted (edited)

Betty, mylisz się. Rysowane z reklamy kredki do oczu. ;) nie jestem jakąś mistrzynią.. po prostu chciałam Wam pokazać moje rysunki ,ale widać że komentarze same z opinią do poprawy ..
Rysunek z kilka dni temu rysowany, pawian nie skończony bo widać że łapka tylna wygląda jak .. pff, brak słów :D

" class="ipsImage" alt="">

Edited by pina_collie
Posted

Jestem tutaj nowa, od niedawna zajmuję się rysowaniem (jakoś tak ostatnio sobie rysuję) i też bym wam chciała coś pokazać :roll: jakieś takie moje bazgroły :oops:... co o tym sądzicie? : (sfinks kanadyjski koleżanka ma hodowlę sfinksów, prosiła mnie o rysuneczek:))

Posted

[quote name='Illusion']Dzięki :).
Wiem, że pewnie są jakieś błędy, ale będę to dopracowywać. Niedługo postaram się wrzucić również inne czterołapy, fajnie, że borderka się podoba :).[/QUOTE]

naprawde bardzo fajna borderka :) zastanawiam się jak robiłas te krawędzie, bo jest sierść dosć "poszarpana" trudno było potem to wypełnić? zaznaczeniem robiłas czy sama recznie wypełniałas?:)
ja narysowałam... ołówkiem :diablooti: jakies wilczki moze potem pokazę;)

Posted

Fajny kotek, jak na bazgroly calkiem nieźle :)
a ja dzis mam zaczętego kolege Sebastiana twarz nawet troche kolege przypomina ale przeraza mnie perspektywa pokolorowania czarnej kurtki, jakos nie lubie duzych czarnych objektow do rysowania....