emdziolek Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 sucha - świetne, pięknie włosy zrobiłas :) a tu moja 10 minutowa zabawa na touchpadzie w photoshopie - zbudziłam sie w nocy i dostałam weny na coś w stylu aktu :P i tak po 10 minutach zabawy powstała moja nowa tapeta na komputer hehehe: troche mi postrura nie wyszła :P ale czego tu sie spodziewac :P Byłam mega zaspana i rysowałam to leżąc w łóżku :P Quote
sucha Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 pina-collie ołówek 'B' tylko bo te bardziej miekkie mi siostra zakosiła i nie oddała ;P emdziolek widze, że nie tylko ja lubie rysowac nagie panie w photoshopie, tez gdzies tam wyzej dodałam cos troszkę w tym stylu ;P Quote
pina_collie Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Dzięki za odpowiedź sucha. emdziolek, praca jest ciekawa.. lecz coś nie pasuje mi z tą ręką, rozumiem że byłaś zaspana :) Zazdroszczę wam macie tablety ,photoshop'y a ja tylko iphone 4 i paint glow :oops: Pozdrawiam pina. ;) Quote
sucha Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ja tam nie mam tabletu, bazgram w photoshopie myszką ;) Quote
rodzice Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 je też nie mam tabletu , maluję na stole w kuchni hi hi moje nowe koszulki koszulka dla ratownika górskiego a to jego kolega Quote
Mani2000 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 rodzice-Piękne! Ja bym tak na bluzce nabazgrała że hej!A może warto kiedyś spróbować... Quote
Domiśka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Rodzice śliczne te koszulki a mam pytanie z jakiego materiału koszulki są najlepsze do malowania? Z góry dziękuje za odpowiedź ;) Quote
rodzice Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 najlepiej żeby były jak najbardziej gładkie bez tzw wrąbków , skład nie ma znaczenia . Oczywiście próbowałam malować na frocie , na wełnie , na polarze - nie wychodzi to najlepiej . Quote
pina_collie Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Piękne koszulki :) Masz wyczucie psów na koszulkach :D Quote
pina_collie Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='rodzice']Ślicznie dziękuję Heh, a takie pytanie. Masz jakąś galerie swojego psa? :) czy wogule masz psa :D Ja zapraszam do mojej galeri owczarka : http://www.dogomania.pl/threads/219835-The-tores!-)?p=18247172#post18247172 Quote
rodzice Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='pina_collie']Heh, a takie pytanie. Masz jakąś galerie swojego psa? :) czy wogule masz psa :D Ja zapraszam do mojej galeri owczarka : http://www.dogomania.pl/threads/219835-The-tores!-)? p=18247172#post18247172 www.teriertybetanski.pl Quote
pina_collie Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='rodzice']www.teriertybetanski.pl Heheh :d Śliczny! Quote
rodzice Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 ja mam 3 psy , 2 rasy - dwie terierki tybetańskie i jedną małą hawaneczkę Quote
Pinesk@ Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ufff skończyłam boksera w końcu :) jutro wstawię. Czy próbował ktoś z Was rysować psy węglem? Quote
pina_collie Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Ja próbowałam te technikę. Nie wyszedł mi .. rysowałam rottweilera ,ale wstydzę się pokazać :s Quote
Pinesk@ Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 To podeslij mi chociaż na PW, bardzo proszę :) Boksio. Coś mi szyja po prawej nie pasuje, chyba za długie włosy :/ przepraszam za jakosć ale robione aparatem w niezbyt oświetlonym pokoju a na laptopie nie mam zadnego programu graficznego Quote
pina_collie Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 śliczny! jakie ołówki? Ten węglem jest za brzydki wykonam dziś nowy :D Wstyd mi :d Quote
Pinesk@ Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 To czekam na Twój węgiel, chetnie zobaczę jak taka praca wygląda bo zastanawiam się czy nie spróbować Ołówki 2B, 6B, 4B z Farber Castell i 5B i 8B z KOH- I- NOOR i bodajże 2H z FC do szkicu ;) Quote
pina_collie Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Pinesk@ napisał(a):To czekam na Twój węgiel, chetnie zobaczę jak taka praca wygląda bo zastanawiam się czy nie spróbować Ołówki 2B, 6B, 4B z Farber Castell i 5B i 8B z KOH- I- NOOR i bodajże 2H z FC do szkicu ;) Dzięki za odpowiedź. A jakiego najlepiej psa narysować? ja mam dwie techniki węglami. 1. Rysuje kontury psa bez komponowania włosków i rozcieram ten węgiel i wychodzi blask :) 2. Normalnie narysowany pies i zaczynam kreskować. Ja zamierzam mieć całą game co drugi ołówek :) Oraz ołówki grafitowe koh-i-noor dla mnie to najlepsza firma lecz ubiegam się też za faber castel pastele mam z koh-i-noor a ołówki z faber castel :) (ja na razie :D) Quote
Pinesk@ Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Jaki Ci odpowiada, takiego jakiego lubisz rysować, ja np najbardziej lubię psie portrety i to jeszcze z głowa zwróconą prosto w 'obiektyw' albo w lewą stronę ;) Ja zwykle dokupuję jak mi ołówka brakuje, nie mam całej stałej gamy. Na początku tylko był jeden, potem jeszcze jeden, i jeszcze jeden.. czasem mi się gubią, dokupuję nowe a wtedy znajdują się stare.. nazbierało sie. A ołówki kupuje w zwykłym papierniczym, bez problemu dostępne są i z FC i z Kohinoora :) Quote
pina_collie Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Skończyłam rysować pastelowy portret psa i kota :) Nie mam możliwości na razie wstawiać i węglowym zajmę się jutro. Quote
Mani2000 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Narysowałam dzisiaj beagla z którego jestem dumna,nie wiem czy dzisiaj zdążę dodac. Quote
Recommended Posts