Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I <3 Dog bardzo fajnie! Tosce od razu poznałam zanim przeczytalam:)miło mi.

i nie mow zenie wyszlo jak chcialas bo poczatki tak właśnie wygladaja. Jak bedziesz mieć zapał i bez zniecheceń to po wielu wielu rysunkach po pewnym czasie zaczna sie zmiany :)
Mozna mnozyc przyklady osob tu na forum(w tym ja) ze kazdy zaczynal tak ze nie wychodziło jakby chciał-ale tylko na poczatku ...:)
Przerysowujac psa ze zdjecia starajsie zauwazac jak najwiecej szczegółów i je umieszczac na kartce. Nic na szybko, tylko powoli ze szczegolami.

Posted

Hej mam pytanie mało na temat
uwielbiam rysowac i wy już o tym chyba wiecie i mam nie długo urodziny i zastanawiam sie co mogą mi rodzice kupic?
Jesli byście chcialy cos mi podpowiedziec to prosz o odpowiedz.
Z góry dzięki:D

Posted

Domiśka napisał(a):
uwielbiam rysowac i wy już o tym chyba wiecie i mam nie długo urodziny i zastanawiam sie co mogą mi rodzice kupic?

Zależy w jakiej cenie :) Ja bym chciała tablet :D Albo już coś mniej rysunkowego - prenumerata Mojego Psa lub Przyjaciela Psa. Do MP jest dołączana książka o psie (nie pamiętam jaka)

Posted

Domiśka napisał(a):

Zależy jakie masz potrzeby. Mi akurat brakuje sztalugi.
Sama powinnaś wiedzieć, co jest Tobie potrzebne, albo o czym marzysz ...

Posted

[quote name='rodzice']Fotka , projekt , koszulka

Uploaded with ImageShack.us

Koszulka wykonana na bazarek dla Florka - rasowego teriera tybetańskiego któremu zbieramy pieniażki na hotelik a potem na kastrację .
O ja cię... ja to chcę! jaki tybuś fajny! Do mojego podobny :D

Posted

[quote name='sucha']To ja sobie pozwole wrzucić moje początki w kolejności chronologicznej ;)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/217607_167610576626302_100001320831598_360076_3497025_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/225762_174115262642500_100001320831598_401914_4906516_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/300200_234949679892391_100001320831598_614770_2001996604_n.jpg
drugi niestety jakoś sie spikselkował w oryginale jest duzo bardziej gładki ;)
co myslicie ?

też uwielbiam konie ! . drugi rewelacja , bardzo mi sie podoba

Posted

[quote name='betty_labrador']ojej Justa super jak dla mnie :D :)
Serio dziekuję :D! bardzo lubie robić takie bazgroły moze jeszcze jeden wykombinuje;)
EDIT: i mam jeszcze jeden ale z tego nie jestem zbyt zadowolona....