Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ayumka']Dzisiaj skończona Rihanna --> http://i42.tinypic.com/11qqwj6.jpg.
bardzo fajne, tylko moim zdaniem prawy policzek ci uciekł-zbyt dlugie to wklesle zrobilas i wyszlo ciut przydlugawe. Ale ja sie juz nie odzywam, bo ani ludzkiego oka nie namaluje[co dopiero cala twarz:roll:]a ostatnio jestem tutaj tylko od gadania:evil_lol:
U Komy to się nawet nie wypowiadam-mistrz nad mistrzami. Cudo:modla:
A koszulka bombowa. Ile ci to zajęło żeby to namalować? Bo korci mnie, żeby może coś takiego spróbować-marzy mi sie pan gąbka na białej koszulce...

Posted

czym to oko malowane ? zapowiada sie super .
Ja nad koszulka troche posiedzialam szkic zaczęłam coś koło 18 a skończyłam koło 2 w nocy . Z mała przerwa na spacer z psami

Posted

Ja mam już kilka obrazków rozpoczętych.
Mam ich już jakieś 16 :cool3:
Zaraz spróbuje wkleić :oops:

Posted

Betty, super oczko ;) Jaki masz tablet?
Klaudia - dobre proporcje, ale z tego co widzę rozmazujesz palcem - nie rób tego, lepiej rysuj sierść drobnymi kreseczkami :)
iGumee - nieźle się zapowiadają - dokończ je koniecznie i pokaż :) A labrador ma chyba za mały nosek :P

Posted

borysova napisał(a):

iGumee - nieźle się zapowiadają - dokończ je koniecznie i pokaż :) A labrador ma chyba za mały nosek :P

Spoko. :3
Jak mam czas to dokańczam które mam pod ręką :D
A nosek poprawię.
Dzięki za radę :)

Posted

Klaudia-proporcje fajne, tylko podobno ołówka sie nie rozmazuje... Potega rysunka ołówkowego jest kreska, a nie jego cień[ołówka] ;)
iGumee- ostatnia [manga?] mi sie podoba. Może ruszysz w ten kierunek? :cool3:

Posted

Kingaa. napisał(a):
iGumee, jak na 10 lat to super :)
Ale postaraj się nie 'mazać' tak sierści, tylko wypełniać szkice kreseczkami. To samo do Klaudii ;)

Spoko. Ale ja to robię właśnie kreseczkami tylko że fotki nie wyszły bo telefonem :)
Morelkaa napisał(a):

iGumee- ostatnia [manga?] mi sie podoba. Może ruszysz w ten kierunek? :cool3:

Tak ostatnia to manga.
Ja mangą kiedyś rysowałam.Postanowiłam powrócić do tych klimatów :D
Już jakiś jeden obrazek skończyłam z tych co wkleiłam . Ale nie mam telefonu i nie mogę wkleić. Dopiero o 10:30.

Posted

Mani, dobrze Ci idzie, tylko jak rysujesz to dokładniej przyglądaj się temu co rysujesz, np. psy mają wg mnie za niskie czoło, jakoś spróbuj to sobie odmierzać :) Simba wyszedł Ci chyba najlepiej :D

Posted

borysova napisał(a):
Klaudia - dobre proporcje, ale z tego co widzę rozmazujesz palcem - nie rób tego, lepiej rysuj sierść drobnymi kreseczkami :)

Morelkaa napisał(a):
Klaudia-proporcje fajne, tylko podobno ołówka sie nie rozmazuje... Potega rysunka ołówkowego jest kreska, a nie jego cień[ołówka]

Dziękuję za rady, postaram się nie rozmazywać:)
Od paru dni zabieram się do narysowania Whippeta, więc jak się już zmobilizuję to postaram się rysować kreska za kreską tak jak mówicie:)
Zobaczymy jak mi to wyjdzie:lol:

Posted

borysova napisał(a):
Mani, dobrze Ci idzie, tylko jak rysujesz to dokładniej przyglądaj się temu co rysujesz, np. psy mają wg mnie za niskie czoło, jakoś spróbuj to sobie odmierzać :) Simba wyszedł Ci chyba najlepiej :D

dziękuje:)

wszyscy mi mówią że simba najlepszy!:crazyeye: