Dominikaa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 moja dość nie typowa róża narysowana ... długopisem masakra wiem Quote
Guest Ayumka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 To ja się wtrącę i "pochwalę się" ukończonym dziś rysunkiem, który miał być ukończony już dawno temu, ale w roku szkolnym zawsze mnie dopada lenistwo... Quote
betty_labrador Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Maite Perrni? :razz: Fajnie wyszło , cieniowanie świetne, zwłaszcza oczów i włosów. Ale co do samej postaci chyba twarz zbyt podłużna ? i szyja chyba za cienka :) Quote
Bolsbokser Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='betty_labrador']Maite Perrni? :razz: Fajnie wyszło , cieniowanie świetne, zwłaszcza oczów i włosów. Ale co do samej postaci chyba twarz zbyt podłużna ? i szyja chyba za cienka :) Betty - oczu nie oczów :eviltong: Całkiem fajnie wyszło, ale coś mi nie pasuje w proporcjach. Też mam wrażenie, że zbyt podłużna jest i twarz i szyja. Wydaje mi się również, że oczy zbyt duże w stosunku do reszty - ale może oryginał tak ma. Tylko pozazdrościć takich dużych oczów, chociaż to nieproporcjonalne ;) Podobają mi się włosy i warkocz Quote
Guest Ayumka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Szyja nie jest chuda, tylko to był cień. Na zdjęciu, z którego przerysowywałam był on bardzo mocno zaznaczony. Dostosowałam się i tak wyszło... I tak, to jest Maite. Zawsze mam problemy z uchwyceniem kształtu buźki. :D Quote
Mani2000 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 mam rysunki: Amstaff: Labrador: wyżeł: Simba z króla lwa:): Tygrys: Quote
Mani2000 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ii dla przypomnienia mam 11 lat:) Mastiff: Quote
Koma Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Bolsbokser- do weekendu mam czas? Tak wygląda na chwilę obecną, jeszcze trochę mi zajmie ale myślę że większość za mną :) Quote
Bolsbokser Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Koma']Bolsbokser- do weekendu mam czas? Tak wygląda na chwilę obecną, jeszcze trochę mi zajmie ale myślę że większość za mną :) http://img831.imageshack.us/img831/3695/boxern.jpg Spokojnie. W piątek spotykam się ze znajomą i będziemy siedzieć nad projektem. Będziemy układać kolejność portretów i zastanawiać się na kalendarium i grafiką projektu. A portrecik śliczniutki :) :loveu: Świetnie oczy rysujesz - muszę się od Ciebie nauczyć :razz: Jeszcze na Falkę czekam. Quote
Domiśka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Mani2000 jeśli troche potrenjesz bedziesz cwiczyc to bedą super efekty A ja namalowałam frezje dla mamy może potem je wstawie:) Quote
Domiśka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 To moje frezje dla mamy ja malowałam I jak wam się podoba bo m tak sobie Quote
Guest iGumee Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Narysowałam ostatnio 2 rysunki . http://4.bp.blogspot.com/-nmrRV2jyaWU/TqsYQrGVKoI/AAAAAAAAAbw/ljO2XJ4ZBXY/s1600/011.jpg Ten rysunek narysowałam 2 dni temu na lekcji :D http://3.bp.blogspot.com/-YRIfyrhsYco/TqsYM19tqgI/AAAAAAAAAbg/xgdt9dA2XVY/s1600/009.jpg A tego teraz zaczęłam ;3 Wyszły ? ;/ Quote
Falkaa Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 coraz lepiej ci to wychodzi ;) tylko dodaj więcej cieniowania i mam prośbę.. korzystaj tylko z jednego konta.. zdecyduj się, albo ta gazowana albo igumee.. nie wszystkie na raz Quote
Guest iGumee Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Falka skorzystam z rad ;) Sorka że korzystam z 2 kont ale gazowaną zapomniałam loginu :roll: Więc będę na iGumee ;3 Teraz rysuje jeszcze Haskiego i dwie Chiuchłały ( nie wiem jak pisać ) Quote
Falkaa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Dokończyłam ten portret Bodzia, za którego Asia już dawno powinna mnie nieźle zjechać :( Portret suczki w połowie, jutro bedzie na 200%. Bolsbokser podaj mi na PW adres to wysle Bodzia na fundację. Quote
betty_labrador Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 oo Falkaa jak fajnie wyszedł Ci rysuneczek :) to jeszcze drugi robisz do kalendarza? Quote
Falkaa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 dziękuję :) Ten miał być do kalendarza, ale ktoś inny juz go wczesniej zaczal rysowac, dlatego robię drugi ;) ten będzie na aukcji dla fundacji ;) Jak twoja Pyza :D Quote
Pinesk@ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Koma jestem po prostu Twoją wielka fanką, świetne.. pochwalisz sie jakimi ołówkami rysujesz (twardość + typ) i na jakim papierze? Bardzo fajnie Ci wychodzi faktura sierści, i te szczegóły wszystkie. Ile czasu zajęło? Quote
rodzice Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 ja jestem zbyt niecierpliwa zeby tak dłubac te wloski jak wy - jestem pełna podziwu dla waszej pracy . Ja dzisiaj machnelam sobie szalonego tybeta na bluzeczce Uploaded with ImageShack.us Quote
Koma Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Pinesk@ napisał(a):Koma jestem po prostu Twoją wielka fanką, świetne.. pochwalisz sie jakimi ołówkami rysujesz (twardość + typ) i na jakim papierze? Bardzo fajnie Ci wychodzi faktura sierści, i te szczegóły wszystkie. Ile czasu zajęło? Ołówki Kohinoor, większość pracy do chyba 2b i 4b ;) Papier też z Kohinoora, to jest chyba 180g Jeśli chodzi o czas to szczerze nie wiem ;) Rozwlekło się w czasie, jak miałam chwilę w pracy czy w domu to siadałam, kilka godzin napewno ale mi zawsze dużo czasu zajmuje rysunek ;) Quote
Bolsbokser Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Falkaa, bardzo fajnie wyszedł Bodzio http://img593.imageshack.us/img593/2736/bodziofalkaa.jpg. Następnym razem staraj się rysować bardziej kontrastowo (sama nad tym pracuję wrrrr....:/ ) Koma, twoje prace rozpoznam w nocy o północy - masz fajną, charakterystyczną kreskę. Oczywiście pedantyzm w każdym calu http://img163.imageshack.us/img163/2600/bokser.jpg :) PS. nie chce mi się teraz wertować swoich wpisów, ale chyba nie wstawiłam jeszcze info o aukcji portretu Demi https://lh5.googleusercontent.com/-_-oDGdkDRH0/Tk7BAqzQhpI/AAAAAAAAEKc/se08XDlkZww/s601/Demi_-_Agnieszka_Piasek.jpg autorstwa Agi. Ale teraz jest już za późno, ponieważ niedługo po wystawieniu, portret został kupiony za 120 zł. Dziękujemy Aga :) Quote
Recommended Posts