fizzy Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Koma- SZACUN:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i twój poprzedni rysunek.... wymiękam!:iloveyou::mdleje: Quote
Feigned Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Koma, jesteś moim mistrzem. :evil_lol::mdleje: naprawdę pięknie! Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Vitka napisał(a):KOMA! :crazyeye: Ta obroża! :-o rogzik :loveu::loveu::loveu: Cudenko nie moge sie napatrzec Quote
LeCoyotte Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Koma i jak Ty to robisz:cool3: świetne Koma napisał(a): Rzadko to mówię ale teraz tak chyba czuję- jestem z tej pracy zadowolona :) widziałem więcej takich, z których powinnaś być zadowolona;) Można u Ciebie zamówić rysunek?:razz: Quote
Koma Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Jejj teraz to już się zawstydziłam :oops: Dziękuję :) Jak to robię? Siedzę tj jak np wczoraj do 3 w nocy bo mnie to dziubdzianie tak wkręci że tracę poczucie czasu ;) Rodzina się na mnie patrzy jak na świra :eviltong: LeCoyotte napisał(a):Można u Ciebie zamówić rysunek?:razz: Raczej można ;) Quote
ariss Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 to ja też się chętnie ustawie w kolejce:loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Dawno mnie tutaj nie było :evil_lol: mój ostatni rysunek, niby kot, ale wyszedł rysio-kot :evil_lol: rysowane na nudnej lekcji religii... (szkic miałam już wcześniej) :) Quote
Zorlis Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Grzeczna dziewczynka; ładnie chodź na religię i przynoś tu więcej takich :diabloti: Ja tam kozy nie pokażę, bo jest fatalna, ale z tego kunia jestem troszeczkę zadowolona: (w ramach nauki na poniedziałkową poprawkę ^_^) Quote
LeCoyotte Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Zorlis napisał(a):Grzeczna dziewczynka; ładnie chodź na religię i przynoś tu więcej takich :diabloti: aaaameeen:evil_lol::diabloti: Zorlis, qń wymiata:cool1: Basia rysowałas z głowy? a to moje coś, wiem brzydkie:evil_lol: coś mi nie pasuje:roll: Quote
requiem. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ja to tam nic teraz nie rysuje... to znaczy mało co :eviltong: LeCoyotte - Wow ale busz kot :loveu: Quote
NightQueen Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Zoris, Koma rewelacja :loveu: jesteście moimi mistrzami :evil_lol: wczorajszy Achilles, rysowany inną metodą niż zazwyczaj rysuje Quote
basia bonnie Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Zorlis, :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kojot, nieee, szkic zrobiłam już kieeeedyś tam wcześniej w domu:) ale nie,nie z głowy;) Quote
requiem. Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ten achilles przypomina mi brada pitta :eviltong: Quote
NightQueen Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 cocker napisał(a):ten achilles przypomina mi brada pitta :eviltong: to dobrze :evil_lol: Bo to Achilles Trojański :eviltong: KLIK Skończyłam wreszcie :sweetCyb: siedziałam nad tym 3,5 h :grab: pierwszy raz tyle czasu bazgrałam twarz :stupid: już myślałam że nigdy tego nie skończę, ale jest :B-fly: I'm not a girl... ups i didn't again... itd. :evil_lol: Quote
Feigned Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 smallpati, bardzo ładnie, ale albo mi się wydaje albo ma jakiś krzywy nos ;) Quote
betty_labrador Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kojot-wydaje mi sie ze lewe oko kota(od nas lewe) jest trochę za blisko :) a tak to super . ślicznie Ci wyszła Britney :loveu: Brad tez niczego sobie :) Quote
Kamila_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Smallpati! - świetnie! Koooooooooma! :loveu: mistrzunio, normalnie betty ma konkurencję! :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Kamila i Heksa napisał(a):Smallpati! - świetnie! Koooooooooma! :loveu: mistrzunio, normalnie betty ma konkurencję! :evil_lol: no ba ;) i konkurencja mnie przegania :) Quote
Aga3006 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Zaniedbałam się, dawno nic nie rysowałam. szylkretowa kotka maja z elbląskiego schroniska bardzo pilnie szuka domu. nie radzi sobie w schronisku Dalej już mi się nie chciało rysować, ale na pewno jeszcze dokończę i jeszcze jeden kotowaty Quote
betty_labrador Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kotka szylkretowa suuper :) tylko oczy dokonczyc i ta siersc i bedzie Ekstra :loveu: Drugitez fajny ale troszke na odwal(?) Quote
wiki4 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/5131/dsc03695cw.jpg Fajnie się zapowiada ;) Quote
Recommended Posts