Unbelievable Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 basia bonnie napisał(a):mnie uczyli z tuszem kreślarskim :eviltong: mój sposób łatwiejszy :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Unbelievable napisał(a):mój sposób łatwiejszy :diabloti: Nie prawda! bo Ty musisz połączyć farbe z płynem i dopiero nałożyć, a ja od razu wylewam tusz :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 basia bonnie napisał(a):Nie prawda! bo Ty musisz połączyć farbe z płynem i dopiero nałożyć, a ja od razu wylewam tusz :diabloti: ale farbę mam, a tusz musiałabym kupić :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Unbelievable napisał(a):ale farbę mam, a tusz musiałabym kupić :diabloti: a idź Ty kurde... wątku nie zaśmiecaj! :shake::diabloti: Quote
Zorlis Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Łosie kolejne dwa... Jeszcze jeden i, mam nadzieję, koniec z nimi ;) Quote
Feigned Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Justyna, bo jakbym miała włochacza narysować to bym się załamała chyba. :cool1: widzę, że rysunek przeszedł bez echa, czyli idę ćwiczyć dalej. :evil_lol: ale jakby ktoś jeszcze wspomniał na co zwracać większą uwagę, to byłabym wdzięczna. Chyba, że wszystko do poprawy. :lol: Quote
vege* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 jeeeeej :crazyeye: zatkało mnie, to się dopiero nazywa talent :loveu: one są prześliczne :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 wow Zorlisku jak cudownie :D a co Ty taka serie robisz? ilustrujesz do książki? :cool3: Quote
Aga3006 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zorlis cudne są te Twoje łosiska:loveu: Tak dodam dla ciekawostki, choć pewnie dużo osób już to widziało. TO się nazywa fotorealizm. Tylko pogratulować cierpliwości Blair Art Studios Quote
fizzy Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zorlis piękne łośki!:loveu: chciałam zapytać o to samo co betty :) nie no nie wierzę że to namalowane:crazyeye::crazyeye::crazyeye: niemożliwe, jakaś przeróbka fotoszopem:evil_lol: przecież tam są wszystkie pory skóry widoczne, każdy włosek... niesamowite! Quote
Unbelievable Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 fizzy napisał(a):Zorlis piękne łośki!:loveu: chciałam zapytać o to samo co betty :) nie no nie wierzę że to namalowane:crazyeye::crazyeye::crazyeye: niemożliwe, jakaś przeróbka fotoszopem:evil_lol: przecież tam są wszystkie pory skóry widoczne, każdy włosek... niesamowite! tam jest gdzieś napisane że dodał teksturę skóry, ale się za bardzo nie wczytywałam, bo widać że to nie rysunek ;) Quote
fizzy Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Unbelievable napisał(a):tam jest gdzieś napisane że dodał teksturę skóry, ale się za bardzo nie wczytywałam, bo widać że to nie rysunek ;) ja właśnie nic nie czytałam:eviltong: nie chciało mi się a po za tym ja po angielsku nie szprecham:evil_lol: no ale teraz rozumiem, to niemożliwe żeby tak namalować! Quote
Aga3006 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Da się da. To jest po prostu fotorealizm w czystej postaci. Pełno jest ludzi tak malujących Quote
Zorlis Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='AgaMasel'] Tak dodam dla ciekawostki, choć pewnie dużo osób już to widziało. TO się nazywa fotorealizm. Tylko pogratulować cierpliwości Blair Art Studios Szacunek dla człowieka za cierpliwość i dbałość o detale, ale pojęcie sztuki każdy ma jak widać inne; dla mnie rysunek/obraz powinien na taki wyglądać od razu, fotografię może sobie zrobić każdy. I bardziej podobają mi się prace "z charakterem", niż takie wymuskane kopie fotek, w których życia nie widać ;) (Już możecie bić :eviltong: ) [quote name='betty_labrador']wow Zorlisku jak cudownie :D a co Ty taka serie robisz? ilustrujesz do książki? :cool3: Eee...^^, mają iść na koszulki ponoć; kobitka zamówiła wilki, potem łosie, po łosiach chyba jeszcze coś będzie - pisałam już o tym ;) Jeszcze przez jakiś czas zapewne nie narysuję nic "dla siebie" :roll: Quote
anastazja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witam wszystkich :) Po kilki latach przerwy usiadłam wczoraj z ołówkiem i wyszło mi coś takiego: Co poprawić?Niestety rysowałam z głowy i pierwszy raz whippeta,wiec nie wiem nawet,czy ma to dobre porporcje ogólne :cool1: Quote
Mada:) Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 anastazja - widać, że Twoja przygoda z ołówkiem trwa już jakiś czas. Ciekawa kreska oraz ciemne tło. Na wzorcach ras się nie znam, więc nie powiem, czy w budowie anatomicznej wszystko jest OK, w każdym bądź razie chciałam Ci potwornie pogratulować talentu, jakim jest rysowanie z wyobraźni. Podziwiam najbardziej ludzi, którzy to potrafią. ;) BRAWO! Quote
Aga3006 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Zorlis całkowicie się z toba zgadzam:) Lubię realizm ale w takim wydaniu digart.pl | digart | Maja żeby było realistycznie ale jednocześnie było widać na pierwszy rzut oka, że rysunek Anastazja fantastycznie! Ile ma życia w oczach! choć może nos trochę za duży Quote
anastazja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Dzięki dziewczyny :D Ołówka nie ruszałam dawno i przyznam,że ten to był prawdziwy poryw po dłuuuugim czasie,po wizycie w hodowli whippetów :cool1:Niestety osiołek ze mnie,bo aparatu nie wzięłam i mam za swoje :evil_lol: Aga-tak się też zastanawiałam,jak już niby dokończyłam,ale szperając w necie po stronach doszłam do wniosku,że one jednak mają takie nochale :roll: :-o Może jednak poprawić?Muszę pokombinować trochę :lol: Quote
Kamila_ Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Zorlis :-o super! szczególnie ten pierwszy! :evil_lol: Anastazja - śliczny :diabloti: ładnie wycieniowane! Quote
Mada:) Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Mnie tam się wydaje, iż nochal jest w dobrym rozmiarze, biorąc pod uwagę to, że wysuwa się w przód no i skóra przy nim również często bywa ciemnawa (chyba wiecie, o co mi chodzi? :)), co automatycznie nosek powiększa. Quote
betty_labrador Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Zorlis ekstra praca Ci sie trafila :) ale za to zarobisz dla siebie :diabloti: :loveu: Anastazja pieknie! z pamieci!!- podziwiam :) moje dzieło . jeszcze bedzie tlo (zielone autor sobie zazyczyl) :) wena powraca :loveu: Quote
requiem. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Beti, inspiruja cie kokery :eviltong: A tło jakie ? Ciemno czy jasno zielone? Quote
Kamila_ Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Betty ja czekam na efekt końcowy :loveu: mistrzunio! u mnie buba ... rękaw gipsie i na dodatek skaner się popsuł, ostatecznie jest na gwarancji :evil_lol: zrobiłam aparatem :shake: Quote
kaskaSz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dziewczyny ale macie talent! :-o:loveu: Mój ostatni wynik nudy. :D Ja już chyba mam taki dziecinny styl. :eviltong::evil_lol: szkic kolor Psiaki masakra :roll: Quote
Recommended Posts