puchu Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Porównując do zdjęcia z którego rysowałam (nie mam na kompie niestety) wydają mi się dobre. Quote
betty_labrador Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 puchu napisał(a):Porównując do zdjęcia z którego rysowałam (nie mam na kompie niestety) wydają mi się dobre. pokaż fotke sloughi( chyba nie pomyliłam) ;) Quote
puchu Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Azawakh ;) Fotka nie ta z której rysowałam, ale sunia w tym samym typie http://www.tombouktous-azawakhs.de/U%20Tidet%203%20J%2010%20M%20web.jpg [FONT=Book Antiqua]TOMBOUKTOU'S U´TIDET [/FONT][FONT=Book Antiqua]http://www.tombouktous-azawakhs.de/eUTidet.html [/FONT] Quote
vege* Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Malwa774 bardzo fajnie, też rysuję taką techniką :-) tuszem, czy farbą robiłaś? Quote
Malwa774 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 vege* - ''przerobiłam'' tą technike i zrobiłam tą prace czarnym markerem :lol: Dasz zdjęcia swoich prac? :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 fajny kon malwa :) Co do charta - cos co nie daje mi spokoju w tym rysunku- chyba za mała głowa i szyja ciut za krótka. a jesli do drobnostek sie pzyczepic to przednia lapa ta w zgieciu wydaje sie na Twym rysunku za bardzo przechodząca w łuk-zbyt okrągle. Brzuch chyba za bardzo podkasany. Mięsnie na tylnej nodze fajnie zaznaczyłaś :) Small dawaj dalej ^^ Quote
NightQueen Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 więcej nie ma, bo nie mam czasu żeby skończyć :eviltong: Quote
vege* Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='Malwa774']Dasz zdjęcia swoich prac? :diabloti: proszę bardzo ;-) helena bonham-carter kasia kowalska dla koleżanki, format A3 nie skończona helena bonham-carter, może kiedyś ją skończę :evil_lol: więcej zdjęć nie mam, miałam format jakiś czas temu :angryy: i nawet ostatnio nie miałam keidy malować, ale teraz ferie mam to może może coś zdziełam :evil_lol: Quote
Malwa774 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Bardzo ładne prace :p Tusz czy farba? Czekam na efekty pracy :diabloti: Quote
vege* Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 dzięki :p czarna farba do ubrań fevicryl za 4,9 :diabloti: Quote
Kamila_ Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 No nareszcie.. tyle mnie tu nie było, .. Ani nie mogłam sie zalogowac na wczesniejsze konto (Kamila i Heksa) ani rejestracja nie ruszała.. Betty - Twoimi pracami tylko oczy cieszyłam przez ten czas, Koma - dla Ciebie ukłony, wszyscy którzy dopiero zaczynają naukę rysunku powinni od was dziewczyny lekcje brać! Poza tym śledziłam wątek długo i innym także gratuluje wkładanej pracy :) sama w miedzy czasie coś tam narysowałam, dalej siedząc w ołowku. Już chyba rok sie przymierzam do pasteli :) Quote
betty_labrador Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Kamila ojejku jakie cudne!!!! masz swoj super styl :loveu: kazdy psiak jest taki słodki :) Quote
fizzy Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Kamila cudowne owczarki- niemieckie i szwajcarskie! prześliczne po prosu:loveu: szwajcary wyglądają jak żywe, super cieniowanie. Quote
Guest papillonek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Cieniowanie na najwyższym poziomie Kamila strasznie podobaja mi się te cztery ;) Quote
Kamila_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 dziękuje :-) betty - wiesz co? a ja bym chciała jakoś urozmaicić ten mój styl i mi to nie wychodzi, jedynie skaner jak w przypadku malin prześwietla i przyozdabia bladymi znaczeniami ;> dobrze że białasy wpadły bo ciągle bym tylko przy Donkach i Onkach majstrowała :-) również czekam na kolejne wasze prace! :) Quote
owca Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kamila, te białasy to Viki i Jędzu? świetnie oddane pyszczyska! :D Quote
Kamila_ Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 owca napisał(a):Kamila, te białasy to Viki i Jędzu? świetnie oddane pyszczyska! :D tak, one :-) Quote
Yuveza Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jeju wow ! jak uzyskałas taki efekt sierści, są genialne :-o Quote
owca Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Kamila, te białasy to Viki i Jędzu? świetnie oddane pyszczyska! :-D tak, one :smile: haha :D niech to wystarczy za komentarz - skoro udało mi się rozpoznać dwie konkretne suki, przedstawicielki tej rasy, to twoje rysunki po prostu muszą być świetne! :) Quote
Kamila_ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 owca napisał(a):haha :D niech to wystarczy za komentarz - skoro udało mi się rozpoznać dwie konkretne suki, przedstawicielki tej rasy, to twoje rysunki po prostu muszą być świetne! :) taka kopiara ze mnie, choć wizualnie z pamięci spaniela znajomej uwieczniłam i się udało, szkoda że skanu nie mam :( a sierść? - kreska przy kresce :-) potrafie tam długo szorować rysikiem w jednym miejscu do czasu aż powiem że jest dobrze. Co tak temat zamarł..? Kolejne prace pokazywać! :) Quote
Anashar Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jakiś czas temu kupiłem tablet ale do tej pory nie miałem okazji niczego na nim zrobić. Wczoraj jakoś mnie tak naszło w nocy. To mój pierwszy rysunek na tablecie - dla mojego Aniołka (*) najlwspanialszego... Quote
Betbet Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 nie wierzęęęęęęęęęęęę jak wy rysujecie na tych tabletach? Anashar no teraz jeszcze Ty? Quote
Alissia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 normalnie rysujemy ;) to ja zaśmiecę jeszcze czymś co prawdopodobnie się przerodzi w nadruk na koszulkę, jest jeszcze nieskończone ^^' Quote
Recommended Posts