Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajny kon malwa :)

Co do charta - cos co nie daje mi spokoju w tym rysunku- chyba za mała głowa i szyja ciut za krótka.
a jesli do drobnostek sie pzyczepic to przednia lapa ta w zgieciu wydaje sie na Twym rysunku za bardzo przechodząca w łuk-zbyt okrągle.

Brzuch chyba za bardzo podkasany. Mięsnie na tylnej nodze fajnie zaznaczyłaś :)

Small dawaj dalej ^^

Posted

[quote name='Malwa774']Dasz zdjęcia swoich prac? :diabloti:
proszę bardzo ;-)
helena bonham-carter

kasia kowalska dla koleżanki, format A3

nie skończona helena bonham-carter, może kiedyś ją skończę :evil_lol:

więcej zdjęć nie mam, miałam format jakiś czas temu :angryy: i nawet ostatnio nie miałam keidy malować, ale teraz ferie mam to może może coś zdziełam :evil_lol:

Posted

No nareszcie.. tyle mnie tu nie było, .. Ani nie mogłam sie zalogowac na wczesniejsze konto (Kamila i Heksa) ani rejestracja nie ruszała..

Betty - Twoimi pracami tylko oczy cieszyłam przez ten czas,
Koma - dla Ciebie ukłony, wszyscy którzy dopiero zaczynają naukę rysunku powinni od was dziewczyny lekcje brać!

Poza tym śledziłam wątek długo i innym także gratuluje wkładanej pracy :)

sama w miedzy czasie coś tam narysowałam, dalej siedząc w ołowku. Już chyba rok sie przymierzam do pasteli :)

Guest papillonek
Posted

Cieniowanie na najwyższym poziomie Kamila strasznie podobaja mi się te cztery ;)

Posted

dziękuje :-)

betty - wiesz co? a ja bym chciała jakoś urozmaicić ten mój styl i mi to nie wychodzi, jedynie skaner jak w przypadku malin prześwietla i przyozdabia bladymi znaczeniami ;>

dobrze że białasy wpadły bo ciągle bym tylko przy Donkach i Onkach majstrowała :-)

również czekam na kolejne wasze prace! :)

Posted

Kamila, te białasy to Viki i Jędzu? świetnie oddane pyszczyska! :-D tak, one :smile:
haha :D niech to wystarczy za komentarz - skoro udało mi się rozpoznać dwie konkretne suki, przedstawicielki tej rasy, to twoje rysunki po prostu muszą być świetne! :)

Posted

owca napisał(a):
haha :D niech to wystarczy za komentarz - skoro udało mi się rozpoznać dwie konkretne suki, przedstawicielki tej rasy, to twoje rysunki po prostu muszą być świetne! :)

taka kopiara ze mnie, choć wizualnie z pamięci spaniela znajomej uwieczniłam i się udało, szkoda że skanu nie mam :(

a sierść? - kreska przy kresce :-)
potrafie tam długo szorować rysikiem w jednym miejscu do czasu aż powiem że jest dobrze.

Co tak temat zamarł..?
Kolejne prace pokazywać! :)

Posted

Jakiś czas temu kupiłem tablet ale do tej pory nie miałem okazji niczego na nim zrobić. Wczoraj jakoś mnie tak naszło w nocy. To mój pierwszy rysunek na tablecie -
dla mojego Aniołka (*) najlwspanialszego...