Kamila_ Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 :crazyeye: padam na twarz! Też bym chciała tak ludzi rysować! :crazyeye::crazyeye: kurcze czubek głowy bym dopracowała nie wychodził? :evil_lol: :shake: pozytywnie jesteś zakręcona! Kto będzie nastepny? Bruce Wilis, Eminem czy 50 Cent? :evil_lol: juz sie doczekac nie mogę! Ile Ci zajmuję taka praca? Quote
NightQueen Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 on jest nieskończony, więc czubek głowy nie wymaga dopracowania a po prostu narysowania :evil_lol: to tylko baza pod włosy narzucona popsułam go i nie mam zamiaru kończyć :angryy: rysunek i tak nie poznał mojego gniewu, bo taki coś to ja targam i wyrzucam :eviltong: Bruce Wilis, Eminem czy 50 Cent? emm wątpię teżby wybór padł na nich :eviltong: Czasowo różnie wychodzi, Brada psułam dokładnie 52 min :evil_lol: Quote
Kamila_ Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 smallpati napisał(a):on jest nieskończony, więc czubek głowy nie wymaga dopracowania a po prostu narysowania :evil_lol: to tylko baza pod włosy narzucona popsułam go i nie mam zamiaru kończyć :angryy: rysunek i tak nie poznał mojego gniewu, bo taki coś to ja targam i wyrzucam :eviltong: emm wątpię teżby wybór padł na nich :eviltong: Czasowo różnie wychodzi, Brada psułam dokładnie 52 min :evil_lol: :evil_lol: narzuciłam ich przypadkowo :evil_lol: psułaś 52 minuty? :crazyeye: jaka precyzja! :evil_lol: nie targaj tylko kończ! Quote
Bewarka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dzięki Small :multi: Się dla mnie napociłaś, taka indywidualna instrukcja... :loveu: Ja go chyba nie będę już poprawiać, zresztą mało czasu zostało to spróbuje coś od nowa. smallpati napisał(a): Dużą rolę odgrywa też cieniowanie, popróbój różnie naciskac ołówek, wtedy powstaną ci ciemniejsze i jaśniejsze miejsa, będzie wyglądał pies bardziej naturalnie (zwłaszcza jeśli chodzi o płaskie mordy, trudno je pokazac bo mają faudy, więc trzeba je dobrze wycieniowac żeby było widac że pysk nie jest płaski) No jakbym się nie domyślała...:lol::eviltong: A jeszcze chciałam powiedzieć, że od razu poznałam, że Pitt. :D Quote
NightQueen Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Kamila i Heksa']:evil_lol: narzuciłam ich przypadkowo :evil_lol: psułaś 52 minuty? :crazyeye: jaka precyzja! :evil_lol: nie targaj tylko kończ! mi zazwyczaj rysunki nie zajmują dłużej niż 2,5h ;) nie kończę go bo się obraziłam :roll: nie wyświetla mi się Pitt :-( a teraz ? http://images38.fotosik.pl/178/96f6d5489a35b5e2.jpg Dzięki Small :multi: Się dla mnie napociłaś, taka indywidualna instrukcja... :loveu: Ja go chyba nie będę już poprawiać, zresztą mało czasu zostało to spróbuje coś od nowa. zazwyczaj nie udzielam rad ale ty przypominasz mi siebie samą (pod względem techniki) więc nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: może ci się przydadzą rady, a może nie ;) A Pitt to może i jest podobny ale wykonany tragicznie :roll: Kamila i Heksa fajnie ;) tylko na moje oko to zęby są troszkę płaskie, troszkę bardziej je może wycieniuj ;) P.S Zawsze rysujesz seriami psy? tzn. kilka razy owczarki,rhodesiany itd. :cool3: Quote
Cieplutkaa. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Small - jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich prac :loveu: Jasne, że można się doszukiwac jakis błędów i niedociągnięć, ale jak dla mnie - są cudowne.! :loveu: Mogłabys przy następnej pracy (rysunku człowieka) robic zdjęcia w różnych etapach.? tak, zebysmy "krok po kroku" mogli zobaczyc jak to robisz.?;):loveu: Pooglądałam prace reszty - również są genialne.. Ten rhodesian jest świetny. :loveu: A buldożek ma cuuudne oko...! :loveu: pzdr. Quote
Kamila_ Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='smallpati'] Kamila i Heksa fajnie ;) tylko na moje oko to zęby są troszkę płaskie, troszkę bardziej je może wycieniuj ;) P.S Zawsze rysujesz seriami psy? tzn. kilka razy owczarki,rhodesiany itd. :cool3: :lol: a zazwyczaj seriami, coby chociaż przyjrzeć się czy podobnie wyjdzie :evil_lol: Lekko kłaki na szyi poprawiłam, a z zębami? boję się żeby czarne całkiem nie wyszły :crazyeye::evil_lol: ale choć trochę może uda mi się wyskrobać :evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Justy$ka dziękuje ;) Jak nie zapomnę to zrobię zdjęcia etapami, ale nie obiecuje :eviltong: Kamila i Heksa Ja tak nie potrafię, kilka prac podobnych tematycznie pewnie by mnie zanudziła, ja muszę sobie urozmaicać życie :evil_lol: Jakbyś dodała troszkę więcej cieni na "zagięciach" i przy dziąsłach to myślę żeby uwypukliło to nieco zęby, odrobinkę przyciemnij, bo w większej ilości wyjdzie próchnica a nie cień :eviltong: Quote
Nikolaaa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 już widać :) Dziękuję:loveu: No i ślicznie Ci wyszedł ;) Quote
Teba Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jakiż on piękny.... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Słoneczko mamusi :loveu: Dziękuję Kamila :loveu: Quote
cymbianka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 a ja narysowałam Grama:eviltong: ale nie wiem czy Unbebleble go rozpozna bo troszkę go zmutowałam :lol::lol::oops::oops: przepraszam za niezbyt dokładne zdjęcie Quote
Zorlis Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Świetny jest :) Nie ma się czego w anatomii czepiać (tak myślę), tylko kontrast na pysku przydałby się mocniejszy, żeby kufa na przód wyszła (zlewa się np. dolna szczęka z szyją), i nos przyczernić ;) Quote
cymbianka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 tak masz rację, mogłam zrobić większy kontrast bo przez aparat zjadło połowę cieni jak zwykle i faktycznie się zlewa :shake: Quote
Unbelievable Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Gram jest świetny, taki monstrualny :evil_lol::evil_lol::loveu: cienie świetnie, nawet ci sierść krótka wyszła :cool3: ale popracować jeszcze musisz nad nosami i oczami- chociaż te prawe(psa) jest już całkiem fajne :cool3: Quote
Kamila_ Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 cymbianka :razz: super! Wyraziłaś na kartce jaki to pies postrzelony :evil_lol: właścicielka chyba sie ze mną zgodzi? :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A ja zaczynam Qnia i mam zamiar go skończyć nie niszcząc kompletnie :cool3: P.S. Konik na A3, na mniejszych formatach mi już nic nie wychodzi : P Quote
Unbelievable Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='Kamila i Heksa']cymbianka :razz: super! Wyraziłaś na kartce jaki to pies postrzelony :evil_lol: właścicielka chyba sie ze mną zgodzi? :evil_lol: zgodzę się :evil_lol: mój debil w pełnej postaci :evil_lol: Quote
Cerber Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 AgaMasel rysunek właśnie doszedł, jest kapitalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: dziękuję pięknie!!!!!! zaraz zawiśnie na ścianie :p Quote
NightQueen Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/2165/1003175j.jpg ciekawie się zapowiada ;) czekam na kolejną cześc Quote
Onomato-Peja Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Mówisz i masz Przepraszam za jakość,a le aparat mi się rozładował, ze skanerem coś nie teges i pozostała mi komórka :roll: oko w rzeczywistości jaśniejsze i brązowe, a nie czarne cienie jeszcze nie tak, niektóre za mocne, niektórych na zdjeciu nawet nie widać, ale nad tym pracuję Quote
vege* Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 śliczne :crazyeye: ja ostatnio zaczęłam takie duperelki rysować :P w rzeczywistości rysunki są ciemniejsze. Quote
NightQueen Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 heh dziękuje :loveu: Fajnie, jedynie co, to mogę się przyczepić do grzywy :cool3: Quote
Recommended Posts