Hmmm Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 jakoś ostatnio tylko ptaki mi się jako tako udają... Mało czasu na cokolwiek, więc rysunki mniejsze i szybsze ;) Quote
vege* Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Tak, ręcznie :) To jeszcze jedna z nowosci :) Nacieszylam sie ta praca chwile, bo tego samego dnia, co odebralam paczke, polamalam igly :/ Wiec...praca zaczeta, nieskonczona. Wkrotce efekt koncowy, niech no kolejne zamowienie z iglami do mnie dotrze ... WOW!!! Piękne! :O Quote
rodzice Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 oczy , niesamowite oczy - to pierwsze co rzuca sie w oczy :) Super , bardzo mi sie podobają . A to kask dla mojej wnusi torba materiałowa ( na sprzedaż ;) ) no i torebka na zamówienie , na poczatku bardzo mi sie nie podobał pomysł , ale potem stwierdziłam , ze jest ok znowu psiak :) koszulek powstało wiele ale ta jakoś szczególnie mi utkwiła w sercu moze dlatego , ze córka zakochała się w tej rasie Quote
LeCoyotte Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 A to kask dla mojej wnusi Czym malujesz na na tych różnych materiałach? Posty w tym wątku są tak rzadko, że chyba załapię się do styczniowego tematu digitali :D Quote
rodzice Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Jakiz cudny kociak :) . Masz rację , kiedyś tutaj był ruch a teraz po prostu posucha :( Co do farb to wszystko maluję farbami akrylowymi . Quote
SabaNera Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Dzięki c: Rysowane z tego zdjęcia: http://cobtrader.com/oc-content/uploads/363.jpg Quote
LeCoyotte Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Jakiz cudny kociak :) . Masz rację , kiedyś tutaj był ruch a teraz po prostu posucha :( Co do farb to wszystko maluję farbami akrylowymi . A jak z trwałością? Nie wyciera się, nie odpada? Quote
rodzice Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 z koszulek nie odpada , z torebek takze a co do kasku to na razie kwiatki są ale nigdy nie malowałam na lakierowanym , więc okaze się za jakiś czas:) 1 Quote
Domiśka Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Hej dawno mnie tu nie było ale mam coś nowego do pokazania :) praca na konkurs ilojleen http://ilojleen.blogspot.com/2015/07/konkurs-artystyczny.html I co o tym myślicie ? No i oczywiście jestem pełna podziwu pracom które tu pokazujecie, cudne *.* :) Quote
betty_labrador Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 czesc Wam :D Dawno mnie tu nie bylo :) wpadlam z taka propozycja. Otóż byłam w Warszawskim zoo, z pytaniem czy moge zaprezentować swoje rysunki zwierząt. Pani Dyrektor zgodzila zrobic sie wystawe na ok 100 rysunkow. Powiedziala zeby zebrac kilka chetnych osob i stworzyc galerie :) Jesli ktos bylby zainteresowany(pewnie najwygodniej z Warszawy) to zapraszam do realizacji, kontaktu. Saba Nera podziwiam jak pieknie teraz malujesz :o niesamowicie sie rozwinęłaś w swoim fachu :) Szacunek :) Kojocie kot cudny <3 Wstawie swojego wilka z ostatniego czasu :) Jeszcze jedna rzecz,,,,znalazła, przez przypadek strone na ktorej sa zebrane rysunki różnych osób np KOMY czy KOJOTA.... i pewnie jeszcze paru. Nawet jest podana Twoja strona Kojocie ....:/ https://sites.google.com/site/naukarysunkupodstawa/jak-narysowac-zwierzeta/jak-rysowac-psa/jak-narysowac-psa-2 Quote
Domiśka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Betty chciałam się z tobą skontaktować w sprawie tej galerii ale niestety nie mogę wysłać do ciebie wiadomości. Jeśli jest to jeszcze aktualne to mam pytanie czy jest jakiś limit wiekowy autorów wystawianych prac? I czy mają być to zwierzęta z zoo czy mogą być inne np. Psy, koty itp. Quote
rodzice Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Babcia mnie powaliła . Jest pieknie wykonana i taka radosna , po prostu cudo . Ja troszkę pobawiłam się kamieniami - decoupage Quote
betty_labrador Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Betty chciałam się z tobą skontaktować w sprawie tej galerii ale niestety nie mogę wysłać do ciebie wiadomości. Jeśli jest to jeszcze aktualne to mam pytanie czy jest jakiś limit wiekowy autorów wystawianych prac? I czy mają być to zwierzęta z zoo czy mogą być inne np. Psy, koty itp. czesc. Bardzo sie ciesze ze chcesz dołączyć do wystawy :) Limit wiekowy nie ma znaczenia. Jednak na obrazkach powinny widnieć wizerunki dzikich zwierząt. ma to reprezentować zoo. Technika dowolna. Mysle ze zajrzyj na facebooka i tam sie skontaktujemy Jestem tam jako Beata Łuczyńska Quote
Domiśka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Rodzice co do babci to nie będę ukrywać jestem z niej zadowolona wiadomo że jest jeszcze dużo do poprawy ale i tak jest nieźle. Twoj decoupage jest świetny zawsze bardzo podobała mi się ta technika :) betty muszę poszukać czy mam jakieś dzikie zwierzęta, które nadawały by się do pokazania jeśli coś znajdę to odezwę się na facebooku :) Quote
Bewarka Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Gdzie takie kamienie się kupuje? :) Quote
rodzice Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ja takie robię :) , ale to prawdziwe kamienie - cięzkie , wiec wysyłka pewnie bedzie sporo kosztowała Quote
Bewarka Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Aha, rozumiem ;) super to wygląda, pierwszy raz się z czymś takim spotkałam Quote
Bolsbokser Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 To ja tak, żeby trochę ruch tutaj poprawić wrzucę n-ty raz zaczętą i nieskończoną pracę :/ Chciałam dokończyć, zaczęłam dłubać, poprawiłam oko, wzięłam się za nos i ..... złamałam igłę. jak zamówię nowe (chyba hurtem) to skończę i pokażę efekt końcowy. Na razie ... etap brzydkiego kaczątka :P Dodatkowo ... zaczęte pastele ... czemu nieskończone ?! A no...mam chore ręce :/ Dłubię tylko, jak nie bolą :( Jak to się mówi ?! C'est la vie ... no i choć jedna praca ukończona :D Quote
fattyciak Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Bolsbokser, cudności! Ja dalej w lekko abstrakcyjnych klimatach, ma być szybko i relaksująco. http://pre14.deviantart.net/b538/th/pre/f/2015/291/e/b/pa183969_by_fattyciak-d9di6k2.jpg Quote
Bolsbokser Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Bolsbokser, cudności! Ja dalej w lekko abstrakcyjnych klimatach, ma być szybko i relaksująco. http://pre14.deviantart.net/b538/th/pre/f/2015/291/e/b/pa183969_by_fattyciak-d9di6k2.jpg Tiaaaaa....te cudności wiecznie niedokończone :P Ale jeszcze trochę :) Quote
rodzice Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 śliczna ta torba i pozostałe prace . Też mam spore problemy z rękoma - teraz zaostrzenie choroby i ciężko pędzel utrzymać ale czasami trzeba zacisnąć zęby bo klient czeka . Moje ostatnie " dzieła " zaczęty obraz podkład pod tło Quote
lider6666 Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ojej jak mnie tu długo nie było! :( Cudne są te wasze prace ! :) Ja po baaaardzo długiej przerwie wyciągnęłam swój niedokończony rysunek i troszkę się z nim pobawiłam :) Myślałam że wgl nie będę wiedziała jak trzymać ołówek :D a tu takie zaskoczenie :) A tutaj zeskanowany tylko że duuuużo cieni mi skaner zjadł :( Quote
Recommended Posts