Aga3006 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Rodzice świetne! :loveu: Boksio do kalendarza. Miałam się oduczać takiego rysowania po kawałku, ale słabo mi idzie. Nawyki są silniejsze... Skaner oczywiście musiał zjeść połowę cieni i kolorów. [IMG]http://oi46.tinypic.com/am8eav.jpg[/IMG] Quote
Aga3006 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='westie_justa']Czym to kolorowalas? :O[/QUOTE] Kredkami najzwyklejszymi+ ołówek+ biała pastel na oczach ;) Quote
Yuveza Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Aga3006']Kredkami najzwyklejszymi+ ołówek+ biała pastel na oczach ;)[/QUOTE] super Ci to wyszło ! :p Quote
rodzice Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Soko']To akryle? Ciągle się gubię teraz kto rysuje flamastrem a kto farbą[/QUOTE] Ja akrylami Quote
rodzice Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Aga3006']Rodzice świetne! :loveu: Boksio do kalendarza. Miałam się oduczać takiego rysowania po kawałku, ale słabo mi idzie. Nawyki są silniejsze... Skaner oczywiście musiał zjeść połowę cieni i kolorów. [IMG]http://oi46.tinypic.com/am8eav.jpg[/IMG][/QUOTE] w życiu się tak nie nauczę ! Jak żywy po prostu coś niesamowitego . Quote
rodzice Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 będę malowała koszulkę na bazarek dla tego psiaka [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226848-Potrzebna-pomoc-Cygu%C5%9B-z-biezdrowa[/url] jeżeli znacie jakiś wlascicieli owczarków niemieckich długowlosych to zachęćcie do ewentualnego kupna . A moze ktoś chcialby juz tak pod siebie to namaluje na konkretnym rozmiarze koszulki i wystawię na bazarek , niech powalczy dla siebie . Quote
betty_labrador Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 bokser jest cudowny :) a ja mam wene zeby koale konczyc dzis ;) a potem tez bokserka do kalendarza :) Quote
Luzia Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [B][SIZE=4][COLOR=#A52A2A]Sandomierskie Przytulisko dla Psiaków zagrożone! Wczoraj Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt otrzymało oficjalne pismo w sprawie wywozu prawie 40 psów do schroniska w Białogardzie! Bardzo prosimy o wsparcie! Wydarzenie na facebook'u: [URL]https://www.facebook.com/events/407688752596815/408008682564822/?ref=notif¬if_t=plan_mall_activity[/URL] Wątek sandomierskich psiaków: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz[/URL][/COLOR][/SIZE][/B] [B]Bardzo przepraszam za spam ale to bardzo pilne[/B] :oops: . Quote
Asia&Kleo Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [B]Aga[/B], :crazyeye::mdleje: bokser niesamowity po prostu. Quote
Aga3006 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Asia dzięki:) [quote name='Asia&Kleo']D Nie przyłożyłam się zbytnio do pejzażyku, gdyż zaczęłam go robić ok 9 wieczór, kiedy musiałam go oddać następnego dnia ;) Wszystko na ostatnią chwilę ehhh [/QUOTE] Skąd ja to znam :oops: Moje rysunki szkolne wyglądały tak(tego rysunku nie oddałam bo perspektywa przy schodach lekko skopana):oops: [IMG]http://oi47.tinypic.com/eqtpgj.jpg[/IMG] Quote
Soko Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 To akwarele? Faktycznie perspektywa trochę dziwna, ale dopiero po tym jak się przyjrzeć ;) Quote
Aga3006 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Tak akwarele. W ogóle to uwielbiam akwarele i obrazy akwarelowe, chociaż malować to nimi za chiny nie potrafię :evil_lol: technika przepiękna, ale szalenie trudna. Quote
makot'a Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ano akwarele niestety łatwe nie są, podziwiam ludzi, którzy się nimi sprawnie posługują, bo to nie lada sztuka... A ja jakiś czas temu dostałam propozycję pracy dla jakiejś niemieckiej galerii... i facet chce, żebym malowała akwarelami :shock: Trzęsę portkami, co to będzie z tego :roll: Quote
Aga3006 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [QUOTE=makot'a;19072850]Ano akwarele niestety łatwe nie są, podziwiam ludzi, którzy się nimi sprawnie posługują, bo to nie lada sztuka... A ja jakiś czas temu dostałam propozycję pracy dla jakiejś niemieckiej galerii... i facet chce, żebym malowała akwarelami :shock: Trzęsę portkami, co to będzie z tego :roll:[/QUOTE] Jak coś wyjdzie to się koniecznie pochwal! :P:loveu: Quote
Iwonaaa Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Nie mam talentu, nie umiem rysować... ale dodaję bo lubię jak inni się śmieją :) Quote
Bernese Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 weź nie przesadzaj! śliczne ja tak nie umiem na komputerze za chiny :d Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 makota czekamy na efekty :razz: i gratulacje takiego zauważenia! monisiaxp usmiechęłam sie bo rysunek przesympatyczny :) daj cos jeszcze :) Quote
rodzice Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 makota - wyzwania to piękna rzecz a kto nie ryzykuje ten nie wie co stracił - POWODZENIA Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='rodzice']makota - wyzwania to piękna rzecz a kto nie ryzykuje ten nie wie co stracił - POWODZENIA[/QUOTE] dokładnie :D a Ty rodzice robisz cosik nowego? :razz: Quote
rodzice Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Taaaaaaaaaaa . Tryptyk na 5 płótnach z magnoliami . Jak zaczełam to takie mnie nerwy wzieły że zostawiłam na kilka dni . Dzisiaj jak mi nerw przeszedł zabrałam się na nowo . Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='rodzice']Taaaaaaaaaaa . Tryptyk na 5 płótnach z magnoliami . Jak zaczełam to takie mnie nerwy wzieły że zostawiłam na kilka dni . Dzisiaj jak mi nerw przeszedł zabrałam się na nowo .[/QUOTE] a no wlasnie, bo my tylko podkład widzielismy :> to czekamy! ja jutro skonczonego koale dam :) Quote
rodzice Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Najbardziej wkurzające jest to ze masz coś pięknego w głowie , podchodzisz do pracy z entuzjazmem , zaczynasz i doooooooooopa . Widzisz przed sobą kompletnie nie to co chcesz , starasz sie poprawiasz i jest jeszcze gorzej . Teraz ochłonęłam i zaczyna jakoś wygladać . Jutro mam w domu roczek pięknego młodego czlowieka więc pędzla nie chwytam . Quote
Recommended Posts