Domiśka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 westie_justa ślicznie ci te rysunki wychodzą jestem pod ogromnym wrażeniem :D Quote
emdziolek Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 i moja kolejna praca akwarelkami :D Chyba teraz szybko od nich nie odejde :P Quote
pina_collie Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 betty_labrador napisał(a):łe no Twoj rys. spaniela znikł. nie rozumiem . Quote
Yuveza Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='vege*']Justyna strasznie pocieszne te twoje rysunki :loveu: To dobrze :loveu: [quote name='Domiśka']westie_justa ślicznie ci te rysunki wychodzą jestem pod ogromnym wrażeniem :D Bardzo dziekuję :) and again :eviltong: Quote
betty_labrador Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 pina_collie napisał(a):nie rozumiem . w sumie już nic bo wczesniej w dzien nie widzialam Twojego rysunku spaniela, teraz juz go widze ;) dla mnie za ciemna sierść nad oczami i zlewa sie z oczami ;) Emdziolek swietny ten drugi buldożer :) :loveu: pierwszy fajny ale drugi świetny! dawaj dalej. Dla mnie akwarelki to czarna magia :roll: Quote
emdziolek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 betty_labrador napisał(a): Emdziolek swietny ten drugi buldożer :) :loveu: pierwszy fajny ale drugi świetny! dawaj dalej. Dla mnie akwarelki to czarna magia :roll: Dzieki Betty. No ja pierwszy raz sie za nie wziełam, może nei idzie mi to tak fajnie jak ołówkiem ale zabawa jest przednia, szczególnie genialnie ubabrane łapki we wszystkich kolorach tęczy heheheheh :) Bombastycznie :) Quote
Weronika6 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 emdziolek napisał(a):Dzieki Betty. No ja pierwszy raz sie za nie wziełam, może nei idzie mi to tak fajnie jak ołówkiem ale zabawa jest przednia, szczególnie genialnie ubabrane łapki we wszystkich kolorach tęczy heheheheh :) Bombastycznie :) Ja tak miałam kiedy pierwszy raz malowałam farbami olejnymi. :p Mina mamy kiedy zobaczyła mnie umorusaną po barki, na twarzy i nawet na kolanach, bezcenna. :diabloti: Quote
zuzolina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='emdziolek']Chyba teraz szybko od nich nie odejde :P Emdziolek czyżby Cię zachęciła do tej techniki swoja czerwoną damą...:P jesli tak to kuszę dalej:) Quote
emdziolek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wow, zuzka piękne !! No ja normalnie chyba od Ciebie takie cudo kupie :D A mogłabys w wieksyzm formacie np a3 namalowac mi takie cudo ? a tutaj tluściutka i przesłodka Kornelcia mopsiczka: wiem że spsułam tło, no nóż. może następnym razem wyjdzie jakieś lepsze :( edit: tutaj zdjęcie z którego malowałam: http://imageshack.us/photo/my-images/85/korka.jpg/ Poradźcie co poprawić ! :) Quote
betty_labrador Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 zuzolina super świetne! jestes wielką artystką :) Emdziolek :D według mnie ładniej niż na zdjęciu :D Quote
emdziolek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 betty_labrador napisał(a):zuzolina super świetne! jestes wielką artystką :) Emdziolek :D według mnie ładniej niż na zdjęciu :D Poważnie? A tło..? Nic nie zmieniac? Bo nie wiem mi sie wydaje jakies takie.. no nie wiem.. :P Czyli jest dobrze? :) Quote
Unbelievable Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 emdziolek, tło możesz wodą nasączyć i zebrać farbę ręcznikiem papierowym, powinno sie trochę rozmyć tak jak to akwarele powinny być ;) Quote
rodzice Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Poprawiłam , chyba już jest ok Oryginał Quote
pina_collie Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 rodzice, emdziolek, zuzilona , boże ja padam na kolana super!! :) a Betty, dawaj te yorki dawaj chce już mojego psiaka :D :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) emdziolek tzn ja mówiłam o spie, a tło faktycznie troche za wyraźne te linie :) pewnie Martyna dobrze radzi ;) ja na akwarelach nie znam sie. yorka jednego juz skonczylam-tylko musze nanieść drobne poprawki, a drugiego narazie nie chce mi sie :roll: dzis dla odmiany złapałam pastele i maluje żubra w lesie:D pina a TY chcesz ołówek czy pastele? czy moge sobie wybrać? edit: 00:18 skończyłam bazgrać żubra w lesie-juro ocenicie jak mi wyszło, yorka ołówkiem też wstawie i musze szybko zczynać drugiego yorka ołówkiem :roll: Edited February 14, 2012 by betty_labrador Quote
zuzolina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 emdziolek napisał(a):Wow, zuzka piękne !! No ja normalnie chyba od Ciebie takie cudo kupie :D A mogłabys w wieksyzm formacie np a3 namalowac mi takie cudo ? Jeśli chodzi Ci o tą samą laskę ale na a3 to nie polecam gdyż z doswiadczenia wiem ze druga taka sama praca nie wychodzi za dobrze...ale za to pracuje właśnie nad dziewczyą w podobnym stylu na a3 tylko...hmmm bardziej pink:) Quote
rodzice Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Wydaje mi się ze baletnica nie bardzo podobna do dziewczyny do ktorej miala byc podobna dlatego od siebie namalowałam inny obraz zeby było w czym wybrać . Oceńcie sami czy widać tutaj motyw tańca , no i podobieństwo oczywiście . By tybeciki2 at 2012-02-14 Quote
Karro Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Coś co miało przypominac amstaffa :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 rodzice całość poza głową ekstra-twarz też mi sie podoba, ale... jakby kurcze nie pasowała do całości, taki fotomontaż, no i troche nieczyste kolorki ma-trochę zszarzała(?). understandme amstaf fajny jak na początek, ale wyglada na lekko kudłatego :) a tak to nawet fajny. pracuj pracuj :) Quote
DomixX Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Tak przejrzałam kilkanaście stron tego wątku i WOW:crazyeye: Na prawdę rewelacyjne prace! Ja też lubię sobie po bazgrolić, ale tylko tak dla siebie bez żadnych tam zasad czy czegokolwiek.. Zazwyczaj szukam w necie jakiś ciekawych, fajnych lub śmiesznych zdjęć, prac i przerysowuję.. Np taki śmieszny wykluwający się dinozaurek :evil_lol: : Quote
rodzice Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Taki był zamiar , to miało tak wygladać jakby fotografię naklejono na resztę . Quote
Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Rodzice , a mi się nie podoba troszkę kolor skóry - bo taki nieświeży wręcz chory wygląda ;) może to kwestia zdjęcia.Szczególnie sama twarz , te szare maźnięcia .. Dinozaurek , bombastyczny :) amstaffek sympatyczny , ale ćwicz ćwicz :) Quote
Karro Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jak mnie najdzie to tylko coś próbuje tworzyć, a dość rzadko to bywa ;) dzięki za uwagi :) Quote
rodzice Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Może macie rację - odświeżę trochę buzię . A czy widać motyw tańca w tym obrazie ? Quote
Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 rodzice napisał(a):Może macie rację - odświeżę trochę buzię . A czy widać motyw tańca w tym obrazie ? wg mnie , to widać skok radości :) tak ja to odbieram Quote
Recommended Posts