Vectra Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Betty na innym wątku , się odgrażała , że ma dużo rysunków :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 U mnie się w tym momencie na kolanach bokser tworzy ;) aczkolwiek nie gwarantuje że pokaże Quote
pina_collie Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 NightQueen napisał(a):U mnie się w tym momencie na kolanach bokser tworzy ;) aczkolwiek nie gwarantuje że pokaże To doskonale że znów bierzesz w rękę ołówek i tworzysz! :) MoccaChoccka ,przepraszamy ,ale to jest temat o rysunkach. Vectra, a jaki to wątek? :D Quote
Bolsbokser Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Vectra napisał(a):Betty na innym wątku , się odgrażała , że ma dużo rysunków :diabloti: Betty ma swoje rysunki na foto blogu Tosci, tak jak i ja na fb Albina. NightQueen napisał(a):U mnie się w tym momencie na kolanach bokser tworzy ;) aczkolwiek nie gwarantuje że pokaże Koniecznie pokazuj, obowiązkowo i bez gadania. Powiedziałaś A, to musisz powiedzieć B. Quote
NightQueen Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Bolsbokser'] Koniecznie pokazuj, obowiązkowo i bez gadania. Powiedziałaś A, to musisz powiedzieć B. wypadałoby przejść od razu do C, bo nie fajnie wyszedł W sumie nie skończony ale nie podoba mi się Quote
Bolsbokser Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='NightQueen']wypadałoby przejść od razu do C, bo nie fajnie wyszedł W sumie nie skończony ale nie podoba mi się http://img824.imageshack.us/img824/7550/64127919.jpg A mnie on bardzo się podoba. Na kolorowym papierze rysujesz ? Czy tam zdjęcie wyszło ? To czekam na efekt końcowy :) Ja też rysuję boksera, znowu z gównianego zdjęcia z komórki. Porażka. Ale u mnie jeszcze nic nie widać. Quote
Asia&Kleo Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 NightQueen, wg mnie wyłania się świetny boksio:loveu: Jedynie, co możesz poprawić, to "zmarszczki" na czole:lol: Może bardziej je wycieniować? Ogółem czekam na efekt końcowy ;) Ja jestem w trakcie rysowania człowieka;jeśli w ogóle wyjdzie:roll:, to wstawię fotę na wątek. Na razie tylko szkic, ale czuję, że będę miała problemy z cieniowaniem kremowego garnituru :/ Quote
NightQueen Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Bolsbokser']A mnie on bardzo się podoba. Na kolorowym papierze rysujesz ? Czy tam zdjęcie wyszło ? To czekam na efekt końcowy :) Ja też rysuję boksera, znowu z gównianego zdjęcia z komórki. Porażka. Ale u mnie jeszcze nic nie widać. nie, papier jest biały, ale zdjęcie kijowe Mi się nie podoba jakoś, ogromnie mnie uszy denerwują, zwłaszcza lewe [quote name='Asia&Luna']NightQueen, wg mnie wyłania się świetny boksio:loveu: Jedynie, co możesz poprawić, to "zmarszczki" na czole:lol: Może bardziej je wycieniować? Ogółem czekam na efekt końcowy ;) nie wiem czy się do końca wyłoni, bo ja lubię nie kończyć rysunków ;) zmarszczki jak teraz tak patrzę to całkiem inaczej na żywo wyglądają, zdjęcie zniekształca cienie Quote
Bolsbokser Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 NightQueen napisał(a):nie, papier jest biały, ale zdjęcie kijowe Mi się nie podoba jakoś, ogromnie mnie uszy denerwują, zwłaszcza lewe Nasze lewe ucho ? Ja mam podobny problem, rysuję zawinięte ucho Quote
NightQueen Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Bolsbokser napisał(a):Nasze lewe ucho ? Ja mam podobny problem, rysuję zawinięte ucho tak lewe Ja w ogóle środka ucha rysować nie potrafię, nie wiem jak włos na rysować i w ogóle tragedia Quote
Bolsbokser Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 NightQueen napisał(a):tak lewe Ja w ogóle środka ucha rysować nie potrafię, nie wiem jak włos na rysować i w ogóle tragedia No to mamy taki sam problem. Ale ... świat do odważnych należy. Jak teraz nie wyjdzie, to następnym razem będzie lepiej. Quote
betty_labrador Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Bolsbokser napisał(a):Betty ma swoje rysunki na foto blogu Tosci, tak jak i ja na fb Albina. Koniecznie pokazuj, obowiązkowo i bez gadania. Powiedziałaś A, to musisz powiedzieć B. wiecej mam na swojej stronie :eviltong: small super ten boksio :loveu: dawaj dalej :) Quote
Bolsbokser Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 betty_labrador napisał(a):wiecej mam na swojej stronie :eviltong: small super ten boksio :loveu: dawaj dalej :) Właśnie, Betty, doszedł kalendarz ? Wysłany był pocztą jakiś czas temu. Quote
betty_labrador Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Bolsbokser napisał(a):Właśnie, Betty, doszedł kalendarz ? Wysłany był pocztą jakiś czas temu. ojej no tak-zapomnialam napisac ze oczywiscie doszedł! wielkie dzięki :) :loveu: Quote
Vectra Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Betty , to co masz na stronie .. tam w ofercie "moje prace" to jesteś właśnie TY , taka jak lubię i podziwiam !!! Quote
betty_labrador Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Vectra napisał(a):Betty , to co masz na stronie .. tam w ofercie "moje prace" to jesteś właśnie TY , taka jak lubię i podziwiam !!! dziękuje :) bo to stare prace :diabloti: ciekawe co powiesz dzis wieczorna tego onka nowego. Wczoraj zapomnialam wziać z pracy rysunek ;) Quote
Vectra Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 betty_labrador napisał(a):dziękuje :) bo to stare prace :diabloti: ciekawe co powiesz dzis wieczorna tego onka nowego. Wczoraj zapomnialam wziać z pracy rysunek ;) Na pewno powiem prawdę :diabloti: to czekam !!! kocham Twoje "stare" pastele - są takie prawdziwe , przestrzenne , dopieszczone w szczegółach. Te ostatnie , to już Ci pisałam , że nie były takie. A na prawdę masz ogromny talent , tylko i skłonność do przesady ;) Wiesz , te Twoja starsze prace , ubiorę w definicję taką - skromna Betty i jej kolorowe kredki .... a nowe , to taka wielka artycha z kredami , która zapomniała jak się rysuje :diabloti: A tak serio , to nie moje słowa, tylko plastyka do którego uczęszczałam , w szkole podstawowej. Był bardzo czepialski i nie szczędził krytyki , gdy widział jak kogoś ponosi , w nie swoim stylu. Pielęgnuj ten swój stary styl :modla: on jest mega giga ekstra i hiper !!!! Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Boksera nie skończyłam, ale mam za to wilka ;) na szyi nie ma aż tak dużo bieli, to odbicie światła Quote
Pinesk@ Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Bardzo mi się podoba :) To są ołówki? Jakie od razu sie zapytam i czy papier zwykły czy jakiś inny? Nie wiem czemu ale nie mogę ze swoimi ołowkami jakoś mocno skontrastować sierści.. :/ Quote
Klaudia&Aza Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 NightQueen Naprawdę podziwiam twoje prace:lol: Wilk świetny:roll: Quote
NightQueen Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Pinesk@']Bardzo mi się podoba :) To są ołówki? Jakie od razu sie zapytam i czy papier zwykły czy jakiś inny? Nie wiem czemu ale nie mogę ze swoimi ołowkami jakoś mocno skontrastować sierści.. :/ dzięki tak ołówki,a konkretnie 2B,4B i 6B z kooh-i-noora A papier jest zwykły, kupiłam kiedyś blok w lidlu ale nie wiele się różni od papieru do drukarek, no może ołówek się nie rozmazuje na nim tak bardzo [quote name='Klaudia&Aza']NightQueen Naprawdę podziwiam twoje prace:lol: Wilk świetny:roll: dziękuje Quote
betty_labrador Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ale fajny wilczek ;) daje tego ona :grins: Quote
Pinesk@ Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ONek bez zarzutów tylko.. gdzie on ma oczy? :lol: Quote
Vectra Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Pinesk@ napisał(a):ONek bez zarzutów tylko.. gdzie on ma oczy? :lol: to samo pytanie zadam , bo to pod ustawę o ochronie zwierząt się kwalifikuje , jako znęcanie się , w sposób okrutny :evilbat: Quote
Mani2000 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 :D Narysowałam dzisiaj psa jutro go dodam. Quote
Recommended Posts