Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NightQueen napisał(a):
U mnie się w tym momencie na kolanach bokser tworzy ;) aczkolwiek nie gwarantuje że pokaże

To doskonale że znów bierzesz w rękę ołówek i tworzysz! :)

MoccaChoccka ,przepraszamy ,ale to jest temat o rysunkach.

Vectra, a jaki to wątek? :D

Posted

Vectra napisał(a):
Betty na innym wątku , się odgrażała , że ma dużo rysunków :diabloti:

Betty ma swoje rysunki na foto blogu Tosci, tak jak i ja na fb Albina.
NightQueen napisał(a):
U mnie się w tym momencie na kolanach bokser tworzy ;) aczkolwiek nie gwarantuje że pokaże

Koniecznie pokazuj, obowiązkowo i bez gadania. Powiedziałaś A, to musisz powiedzieć B.

Posted

[quote name='Bolsbokser']

Koniecznie pokazuj, obowiązkowo i bez gadania. Powiedziałaś A, to musisz powiedzieć B.

wypadałoby przejść od razu do C, bo nie fajnie wyszedł

W sumie nie skończony ale nie podoba mi się

Posted

[quote name='NightQueen']wypadałoby przejść od razu do C, bo nie fajnie wyszedł

W sumie nie skończony ale nie podoba mi się

http://img824.imageshack.us/img824/7550/64127919.jpg
A mnie on bardzo się podoba. Na kolorowym papierze rysujesz ? Czy tam zdjęcie wyszło ?
To czekam na efekt końcowy :)
Ja też rysuję boksera, znowu z gównianego zdjęcia z komórki. Porażka. Ale u mnie jeszcze nic nie widać.

Posted

NightQueen, wg mnie wyłania się świetny boksio:loveu: Jedynie, co możesz poprawić, to "zmarszczki" na czole:lol: Może bardziej je wycieniować?
Ogółem czekam na efekt końcowy ;)
Ja jestem w trakcie rysowania człowieka;jeśli w ogóle wyjdzie:roll:, to wstawię fotę na wątek. Na razie tylko szkic, ale czuję, że będę miała problemy z cieniowaniem kremowego garnituru :/

Posted

[quote name='Bolsbokser']A mnie on bardzo się podoba. Na kolorowym papierze rysujesz ? Czy tam zdjęcie wyszło ?
To czekam na efekt końcowy :)
Ja też rysuję boksera, znowu z gównianego zdjęcia z komórki. Porażka. Ale u mnie jeszcze nic nie widać.

nie, papier jest biały, ale zdjęcie kijowe
Mi się nie podoba jakoś, ogromnie mnie uszy denerwują, zwłaszcza lewe

[quote name='Asia&Luna']NightQueen, wg mnie wyłania się świetny boksio:loveu: Jedynie, co możesz poprawić, to "zmarszczki" na czole:lol: Może bardziej je wycieniować?
Ogółem czekam na efekt końcowy ;)

nie wiem czy się do końca wyłoni, bo ja lubię nie kończyć rysunków ;)
zmarszczki jak teraz tak patrzę to całkiem inaczej na żywo wyglądają, zdjęcie zniekształca cienie

Posted

NightQueen napisał(a):
nie, papier jest biały, ale zdjęcie kijowe
Mi się nie podoba jakoś, ogromnie mnie uszy denerwują, zwłaszcza lewe

Nasze lewe ucho ?
Ja mam podobny problem, rysuję zawinięte ucho

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Nasze lewe ucho ?
Ja mam podobny problem, rysuję zawinięte ucho

tak lewe
Ja w ogóle środka ucha rysować nie potrafię, nie wiem jak włos na rysować i w ogóle tragedia

Posted

NightQueen napisał(a):
tak lewe
Ja w ogóle środka ucha rysować nie potrafię, nie wiem jak włos na rysować i w ogóle tragedia

No to mamy taki sam problem. Ale ... świat do odważnych należy.
Jak teraz nie wyjdzie, to następnym razem będzie lepiej.

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Betty ma swoje rysunki na foto blogu Tosci, tak jak i ja na fb Albina.

wiecej mam na swojej stronie :eviltong:

small super ten boksio :loveu: dawaj dalej :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
wiecej mam na swojej stronie :eviltong:

small super ten boksio :loveu: dawaj dalej :)

Właśnie, Betty, doszedł kalendarz ?
Wysłany był pocztą jakiś czas temu.

Posted

Vectra napisał(a):
Betty , to co masz na stronie .. tam w ofercie "moje prace" to jesteś właśnie TY , taka jak lubię i podziwiam !!!

dziękuje :) bo to stare prace :diabloti: ciekawe co powiesz dzis wieczorna tego onka nowego. Wczoraj zapomnialam wziać z pracy rysunek ;)

Posted

betty_labrador napisał(a):
dziękuje :) bo to stare prace :diabloti: ciekawe co powiesz dzis wieczorna tego onka nowego. Wczoraj zapomnialam wziać z pracy rysunek ;)

Na pewno powiem prawdę :diabloti: to czekam !!!
kocham Twoje "stare" pastele - są takie prawdziwe , przestrzenne , dopieszczone w szczegółach.
Te ostatnie , to już Ci pisałam , że nie były takie. A na prawdę masz ogromny talent , tylko i skłonność do przesady ;)
Wiesz , te Twoja starsze prace , ubiorę w definicję taką - skromna Betty i jej kolorowe kredki .... a nowe , to taka wielka artycha z kredami , która zapomniała jak się rysuje :diabloti:

A tak serio , to nie moje słowa, tylko plastyka do którego uczęszczałam , w szkole podstawowej. Był bardzo czepialski i nie szczędził krytyki , gdy widział jak kogoś ponosi , w nie swoim stylu.

Pielęgnuj ten swój stary styl :modla: on jest mega giga ekstra i hiper !!!!

Posted

Bardzo mi się podoba :) To są ołówki? Jakie od razu sie zapytam i czy papier zwykły czy jakiś inny? Nie wiem czemu ale nie mogę ze swoimi ołowkami jakoś mocno skontrastować sierści.. :/

Posted

[quote name='Pinesk@']Bardzo mi się podoba :) To są ołówki? Jakie od razu sie zapytam i czy papier zwykły czy jakiś inny? Nie wiem czemu ale nie mogę ze swoimi ołowkami jakoś mocno skontrastować sierści.. :/
dzięki
tak ołówki,a konkretnie 2B,4B i 6B z kooh-i-noora
A papier jest zwykły, kupiłam kiedyś blok w lidlu ale nie wiele się różni od papieru do drukarek, no może ołówek się nie rozmazuje na nim tak bardzo

[quote name='Klaudia&Aza']NightQueen
Naprawdę podziwiam twoje prace:lol:
Wilk świetny:roll:

dziękuje

Posted

Pinesk@ napisał(a):
ONek bez zarzutów tylko.. gdzie on ma oczy? :lol:

to samo pytanie zadam , bo to pod ustawę o ochronie zwierząt się kwalifikuje , jako znęcanie się , w sposób okrutny :evilbat: