Morelkaa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Nelusiaa napisał(a):Spoko ;).Może wstawię potem moje rysunki ale uprzedzam że mam 12 lat i nie są takie ładne jak wasze ;) Podobno nawet Picasso zaczynał rysować:lol: Jak potrenujesz bedzie bombowo ;) *** Miałabym okropna ochote namalowac Boogiego, w końcu sprobowac dluga siersc, ale.. czy tylko ja mam tak, ze nie potrafie rysowac z komputera, tylko musze miec to na papierze?:roll: Jakas przeterminowana chyba jestem... Wracam do mojej epoki:evil_lol: Quote
borysova Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Nelusiaa napisał(a):Spoko ;).Może wstawię potem moje rysunki ale uprzedzam że mam 12 lat i nie są takie ładne jak wasze ;) Oj tam ;) Chętnie zobaczymy coś nowego :) Quote
borysova Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Morelkaa napisał(a):Podobno nawet Picasso zaczynał rysować:lol: Jak potrenujesz bedzie bombowo ;) *** Miałabym okropna ochote namalowac Boogiego, w końcu sprobowac dluga siersc, ale.. czy tylko ja mam tak, ze nie potrafie rysowac z komputera, tylko musze miec to na papierze?:roll: Jakas przeterminowana chyba jestem... Wracam do mojej epoki:evil_lol: Ja też zdecydowanie wolę rysować nie z komputera. Ale cóż, zdjęcia na papierze się kończą, a w necie zawsze można coś wynaleźć :D Quote
Weri7 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Nelusiaa nareszcie będę miała równolatkę na tym wątku Właśnie zaczynam rysować dobermana :) http://imageshack.us/photo/my-images/15/zdjcie0070ao.jpg/ A to moja wiewiórka , z której jestem bardzo dumna :D http://imageshack.us/photo/my-images/717/zdjcie0069v.jpg/ Przepraszam za jakość ,ale zdjęcia robione komórką Quote
Nelusiaa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Teraz rysuję portret mojego pieska Boryska jak skończę ten rysunek to go wstawię . Quote
Mani2000 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ja po niedzieli dam wam moje najlepsze rysunki do oceny:) Pokażę wam jak moja ręka pracowała od maja do dziś:) do porównania:) Będe czekać za szczere odpowiedzi:) Quote
Domiśka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Morelkaa ja często drukuje zdjęcia bo z komputera jakos nie moge wiec nie jestes sama:) Quote
borysova Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Weri7']Nelusiaa nareszcie będę miała równolatkę na tym wątku Właśnie zaczynam rysować dobermana :) http://imageshack.us/photo/my-images/15/zdjcie0070ao.jpg/ A to moja wiewiórka , z której jestem bardzo dumna :D http://imageshack.us/photo/my-images/717/zdjcie0069v.jpg/ Przepraszam za jakość ,ale zdjęcia robione komórką Są śliczne jak na 12 latke! Rośnie z Ciebie artystka :) [quote name='Nelusiaa']Teraz rysuję portret mojego pieska Boryska jak skończę ten rysunek to go wstawię . Heej też mam pieska Boryska :D :D Quote
betty_labrador Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 borysova a jak mozna zajrzec do Twej galerii? ;) Quote
Morelkaa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jest git ;) Tylko przy wiewiórce przypatrz się lepiej oczom, bo chyba lewe coś zjechało do tyłu i tylna prawa łapka coś mi nie łapie... Chodzi o udo. A przy dobermanie... Hmm, moze zacznij przygode z sierścią? ;] *** Mani-ja czekam z niecierpliwością-uwielbiam takie porównania, zawsze nabieram po nich checi do malowania ;) Quote
Weri7 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Dzięki za opinie :) A właśnie zaczęłam rysować sierść dobermanowi który oficjalnie stał się kundlem ,bo dobermana to on ni w ząb nie przypomina xD Quote
Mani2000 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 pokażę wam m.in.mojego amstaffa, wyżła,mastifa,labradora,tygrysa Quote
borysova Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 betty_labrador napisał(a):borysova a jak mozna zajrzec do Twej galerii? ;) Ha, dobre pytanie :D Zdaje się że jej nie mam, ale założę ;P Quote
betty_labrador Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='borysova']Ha, dobre pytanie :D Zdaje się że jej nie mam, ale założę ;P to czekamy :D mani pokazuj, ale już :mad: :P Quote
Mani2000 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='betty_labrador']to czekamy :D mani pokazuj, ale już :mad: :P czekamy:D pokażę,jeszcze trochę po apelujcie:) Quote
Nelusiaa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Kończę portret mojego psiaka Boryska ale coś tył mi nie wychodzi:placz:. Quote
Bolsbokser Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 No właśnie. Czekamy już od trzech stron tego wątku na rysunki - duchy :diabloti: Nelusiaa, Mani2000, Betty, Ciebie też się to tyczy ! A kto zapowiadał jamniora ? Quote
betty_labrador Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='Bolsbokser']No właśnie. Czekamy już od trzech stron tego wątku na rysunki - duchy :diabloti: Nelusiaa, Mani2000, Betty, Ciebie też się to tyczy ! A kto zapowiadał jamniora ? no moj jamnik stoi oparty o sciane w pracy i patrzy kiedy go dotkne ;) narazie sa oczy, i pyszczek. zostaly uszy, szyja , nos ;) a TY Asiu co tam rysujesz? ;> Quote
Bolsbokser Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 betty_labrador napisał(a):no moj jamnik stoi oparty o sciane w pracy i patrzy kiedy go dotkne ;) narazie sa oczy, i pyszczek. zostaly uszy, szyja , nos ;) a TY Asiu co tam rysujesz? ;> Na razie się nie chwalę. Kudłacza :) SOFTa rysuję, ale te kędziorki to nie to samo co bokserza szczecinka :) Kota, który mi nie idzie ... :( No i chyba jeszcze Boksera podrasuję nim pójdzie do druku w kalendarzu :) Mam troszkę czasu, bo jeszcze na 3 portrety czekam. A w niedzielę masz czas o 10 do 14 ? Quote
betty_labrador Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Bolsbokser napisał(a):Na razie się nie chwalę. Kudłacza :) SOFTa rysuję, ale te kędziorki to nie to samo co bokserza szczecinka :) Kota, który mi nie idzie ... :( No i chyba jeszcze Boksera podrasuję nim pójdzie do druku w kalendarzu :) Mam troszkę czasu, bo jeszcze na 3 portrety czekam. A w niedzielę masz czas o 10 do 14 ? a sofcik prawda :) a wiesz ze byla u mnie w sklepie pani z pieknym bialym bokserem, pytalam czy slyszy, powiedziala ze tak :) Niestety umowilam sie juz dzis na spacerek z kolezanka i jej psami oraz dziecmi :D A co sie stało? Quote
Dominikaa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ja też mam kilka swoich dzieł niedługo dodam ;) Quote
Dominikaa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 no to tak 4 małe rysunki i jeden szkic : <-- moja chihuahua <-- ohydne ma te oczy takie wystraszone <-- konik <-- zebra no i na koniec szkic : <-- króliczek :D przepraszam za fotki były zrobione na komórce :/ Quote
betty_labrador Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 fajne te zwierzaczki :D a nie masz wiekszych wymiarow? Quote
Recommended Posts