Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nelusiaa napisał(a):
Spoko ;).Może wstawię potem moje rysunki ale uprzedzam że mam 12 lat i nie są takie ładne jak wasze ;)

Podobno nawet Picasso zaczynał rysować:lol: Jak potrenujesz bedzie bombowo ;)
Miałabym okropna ochote namalowac Boogiego, w końcu sprobowac dluga siersc, ale.. czy tylko ja mam tak, ze nie potrafie rysowac z komputera, tylko musze miec to na papierze?:roll: Jakas przeterminowana chyba jestem... Wracam do mojej epoki:evil_lol:

Posted

Morelkaa napisał(a):
Podobno nawet Picasso zaczynał rysować:lol: Jak potrenujesz bedzie bombowo ;)
Miałabym okropna ochote namalowac Boogiego, w końcu sprobowac dluga siersc, ale.. czy tylko ja mam tak, ze nie potrafie rysowac z komputera, tylko musze miec to na papierze?:roll: Jakas przeterminowana chyba jestem... Wracam do mojej epoki:evil_lol:

Ja też zdecydowanie wolę rysować nie z komputera. Ale cóż, zdjęcia na papierze się kończą, a w necie zawsze można coś wynaleźć :D

Posted

[quote name='Weri7']Nelusiaa nareszcie będę miała równolatkę na tym wątku
Właśnie zaczynam rysować dobermana :)
http://imageshack.us/photo/my-images/15/zdjcie0070ao.jpg/
A to moja wiewiórka , z której jestem bardzo dumna :D
http://imageshack.us/photo/my-images/717/zdjcie0069v.jpg/
Przepraszam za jakość ,ale zdjęcia robione komórką
Są śliczne jak na 12 latke! Rośnie z Ciebie artystka :)

[quote name='Nelusiaa']Teraz rysuję portret mojego pieska Boryska jak skończę ten rysunek to go wstawię .
Heej też mam pieska Boryska :D :D

Posted

Jest git ;) Tylko przy wiewiórce przypatrz się lepiej oczom, bo chyba lewe coś zjechało do tyłu i tylna prawa łapka coś mi nie łapie... Chodzi o udo.
A przy dobermanie... Hmm, moze zacznij przygode z sierścią? ;]
Mani-ja czekam z niecierpliwością-uwielbiam takie porównania, zawsze nabieram po nich checi do malowania ;)

Posted

Dzięki za opinie :) A właśnie zaczęłam rysować sierść dobermanowi który oficjalnie stał się kundlem ,bo dobermana to on ni w ząb nie przypomina xD

Posted

[quote name='Bolsbokser']No właśnie. Czekamy już od trzech stron tego wątku na rysunki - duchy :diabloti:
Nelusiaa, Mani2000,
Betty, Ciebie też się to tyczy ! A kto zapowiadał jamniora ?

no moj jamnik stoi oparty o sciane w pracy i patrzy kiedy go dotkne ;) narazie sa oczy, i pyszczek. zostaly uszy, szyja , nos ;)

a TY Asiu co tam rysujesz? ;>

Posted

betty_labrador napisał(a):
no moj jamnik stoi oparty o sciane w pracy i patrzy kiedy go dotkne ;) narazie sa oczy, i pyszczek. zostaly uszy, szyja , nos ;)

a TY Asiu co tam rysujesz? ;>

Na razie się nie chwalę. Kudłacza :) SOFTa rysuję, ale te kędziorki to nie to samo co bokserza szczecinka :)
Kota, który mi nie idzie ... :(
No i chyba jeszcze Boksera podrasuję nim pójdzie do druku w kalendarzu :) Mam troszkę czasu, bo jeszcze na 3 portrety czekam.
A w niedzielę masz czas o 10 do 14 ?

Posted

Bolsbokser napisał(a):
Na razie się nie chwalę. Kudłacza :) SOFTa rysuję, ale te kędziorki to nie to samo co bokserza szczecinka :)
Kota, który mi nie idzie ... :(
No i chyba jeszcze Boksera podrasuję nim pójdzie do druku w kalendarzu :) Mam troszkę czasu, bo jeszcze na 3 portrety czekam.
A w niedzielę masz czas o 10 do 14 ?

a sofcik prawda :)
a wiesz ze byla u mnie w sklepie pani z pieknym bialym bokserem, pytalam czy slyszy, powiedziala ze tak :)
Niestety umowilam sie juz dzis na spacerek z kolezanka i jej psami oraz dziecmi :D
A co sie stało?

Posted

no to tak 4 małe rysunki i jeden szkic :
<-- moja chihuahua
<-- ohydne ma te oczy takie wystraszone
<-- konik
<-- zebra
no i na koniec szkic :
<-- króliczek :D
przepraszam za fotki były zrobione na komórce :/