Jump to content
Dogomania

Czarny chleb i czarna kawa, czyli Drops i sercem Ups. CHWILOWO ZAWIESZONA ;).

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi Rucia zdechła 7 miesięcy temu..
Nadal za Nią bardzo tesknię..
Nadal mi jest jej brak..
Tak bym chciał by wróciła, bym mogła jeszcze raz ją pogłaskac, posmyrac za uchem lub nakarmic z ręki.. Zawsze wtedy owijała językiem moje palce.. Chciałabym jeszcze raz wyjsc z nią na spacer, rzucic jej kulkę snieżną i patrzec jak się dziwi, że zniknęła...
Boshe ja za Nią tak tęsknię.! :placz:

Wszyscy mówią, że czas goi rany..
.. ale w moim przypadku nie..
Może już nie wybucham placzem za każdym razem gdy o Niej pomyślę, ale tęsknię za nią tak samo.!

Ups ['] był cudowny..
Może teraz biega sobie za tęczowym mostem z Rutką.?! :roll:

A Dropsik jest niesamowity.!
http://img514.imageshack.us/img514/7705/62612026.png
Świetne zdjęcie.!

Pzdr.

Posted

Justy$ka, Ups też tak latał za kulkami śnieżnymi, ogólnie kochał śnieg, zjadł go, wariował na nim, pamiętam te białe płatki na jego futrze... Tej zimy jak spadnie śnieg to rozpłaczę się jak dziecko zapewne. :-( Dobrze, że mam Dropsia...

Cavy, ano, szczególnie jak wyleje więcej moczu niż pije i wydali więcej niż waży. :lol: A tak serio to kochany z niego psiak. ;)

dziękujęmy wszystkim za odwiedziny! :multi:

Posted

znalazłam... zdjęcia. Wspomnienia, popłakałam się jak je obejrzałam i tak bardzo zapragnęłam go znowu przytulić, tak jak zawsze wybrać się z rodziną do lasu i patrzeć na jego dzikie poczynania... Rzucić mu patyka, choć raz. Cholernie mi go brakuje. Dałabym wszystko by znów mieć przy sobie tego dzikiego kundla. Ale już nigdy nie będę miała go nigdzie indziej, niż na zdjęciach...

Ups, nadal Cię bardzo kocham.

zawsze wszędzie niuchał, nie było miejsca, gdzie nie wsadził tej swojej kochanej kichawy.

kochał szaleńczy bieg, tak trudno było go uchwycić na zdjęciu... Kiedy czuł wiatr, prędkość był w raju. Kochał biegać, biegać, biegać aż do zmęczenia, a musiał naprawdę się nabiegać, żeby się zmęczyć.

no i patyczki... kolejna miłość mojego Pucuśka.

śmiejemy się z tatą, że zawsze na wieczornych spacerach i w ciemności można było go namierzyć po białym zadku. =)

aportujeeemy! ale patyczka nie oddamy bez siłowania się. =)

Mam nadzieję, że nie przeszkadza Wam to, że pozwolę sobie zasypać ten wątek Upsem. Chciałabym zmienić tytuł tematu, bo ten wątek chce poświęcić jak i dla Dropsa, jak i Upsa... Chociażby w sercu i zdjęciami starymi... :-(

Posted

Ciąg dalszy leśnych zdjęć mojego ukochanego wariata...

No pańcia, dawaj tego patyczka!!!

hoooop!!!

w świetle jesiennego słońca... Było cudownie.

wygłupy z moją mamą.

no i zabrałem Ci patyczka! HA! teraz już mnie nie złapiesz!

Posted

zapamiętajcie sobie raz a dobrze ~ każdy patyczek w tym lesie jest mój! =D

biegiem do moich ukochanych ludzióóów!!!

patataj!

siłuje się z tatą pańci! zobaczcie na moje bielutkie kły!

a teraz Upsio nam powie ładnie "A".

Posted

duma i uprzedzenie. Kocham psy takiej budowy jakiej on był... Znacie takie?

próbuję zabrać pańci szyszunię!

oho, a co pańcia tam znalazła? jak coś ciekawego to zaraz jej zabiorę!

a tu zdjęcie zrobione podczas Sylwestra... Żyła i świnka, i Ups. Teraz już ich obojgu nie ma...

Ale mi go brakuje... Szok. Trzeba kochać swoje zwierzęta całym sercem, bo nigdy nie wiemy kiedy odejdą...
Zostało mi już tylko kilka rozmazanych zdjęć z jakiegoś setnego wypadu i dwa zwyczajne.
I tyle.
Więcej zdjęć już nigdy nie będę miała okazji mu zrobić. :placz:

Posted

Ano, szkoda, że już go nie ma, a kochany był bardzo. Nawet odmienił mojego tatę, który nigdy nie chciał psa i mało go interesowały, a dzięki Upsowi nie wyobraża sobie życia bez kundelka i kocha je jak mało kto.

No i właśnie za tą wilkowatość i ogon pseudo-malamutowaty go uwielbiałam. :loveu:

vege*, zginął pod kołami. :placz::placz::placz::-(:-(:-(