Jump to content
Dogomania

Czarny chleb i czarna kawa, czyli Drops i sercem Ups. CHWILOWO ZAWIESZONA ;).

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ten jej psiak to też już rośnie na takiego przystojniaka... wczoraj jak wyleciał taki czarnuszek z łańcuszkiem na szyi to jak jakiś 50cent wyglądał. :cool3:

Dropsiu dumny, bo dorwał spinacza. :lol:

Posted

Co do tej obróżki... tak wiem, jest brzydka i już złachana, ale to jego pierwsza, taka do przyzwyczajania i uczenia chodzenia na smyczy, tata ją przerobił z szelek, które były za duże, ale jak kupiłam mu taką nową ładną niebieską to jest za duża na to maleństwo. Dlatego jak dorośnie to mu nakupuję różnych pięknych, żeby wynagrodzić mu tę szelkową obróchę. :cool3:

Posted

Pisałaś, pisałaś - mam nadzieję, że wieeele fot pocykasz :diabloti:

Moje to wiecznie mi wiśnie zżerają :mad: Stają na tylnych łapach i ściągają je sobie z drzewa, podobnie orzechy :roll::evil_lol:

Posted

będę musiała udowodnić, że opieka nad dwoma psami to nie problem. :cool3:

nocowałam u swojej znajomej i psiaki wściekały się i były w pełni szczęścia. Nawet Miśka była zachwycona jak zobaczyła dwa urwisy. :loveu:

Posted

tak ostatnio Drops spał na mojej mamie. :lol:
ale grubo wyszedł. :lol:

miałam sen, który mi mówił o drugim psie ze schronu... Zawsze marzyłam o wilczurowatym i nawet znalazłam cudo siedzące w Psim Aniele, niejaki Bruno i się zakochałam, ale cóż jak mam zrobić, jak ja mam najmniej do gadania. :-( Muszę chociaż pokazać, że dwoma psami umiem się zająć, ale wątpie, by kiedykolwiek zgodzili się na drugiego psa. No chyba, że przyprowadziłabym jakąś bidę z ulicy, ale wtedy nie wiedziałabym jak zareaguje na Dropsa.
http://www.psianiol.org.pl/img/animal/1318/1.jpg tak zawsze wyglądał pies moich marzeń, a siedzi w schronisku...

Posted

ale dla mnie to naprawdę jest niepojęte. najchętniej to wzięłabym jakiegoś psa na DT, by pokazać, że potrafię się zaopiekować i żeby zdążył podbić serca rodziców. Oni po prostu boją się zmian, nowości itp...
Ale nie mogę przestać myśleć o Brunie, niczego bardziej nie pragnę by dać dom jeszcze innemu psu i to nie jest tylko zachcianka małolaty "bo chcę i już" tylko satysfakcja, radość, kiedy widzę dwa merdające ogonki, jeden mały, drugi duży, już potrafię to sobie wszystko wyobrazić, ale jak patrzę na stanowczość moich rodziców to wszystko pęka jak bańka mydlana. :-(

Posted

Dwa psy to wspanialy widok ale i jednak wiekszy klopot w raze jakby sie ktos musial zajac,. ludzie wezma chetniej 1 psa pod opieke, dwoch prawie nikt nie chce wziac.. nie mowie o nas bo my i tak nie jezdzimy bo musimy pracowac ale ogolnie