Jump to content
Dogomania

Czarny chleb i czarna kawa, czyli Drops i sercem Ups. CHWILOWO ZAWIESZONA ;).

Recommended Posts

Posted

Mam przypuszczenia, że wyrośnie mniejszy od Upsa, z krótkimi łapkami i parówiasty. :cool3:

dziś dzień pełen wrażeń. byliśmy nad wodą z Najkim i Dropsiem, łoj, w samochodzie grzeczne Aniołki, a potem wściekały się na plaży i wzbudzały 'ochy i achy' i facet nawet się pytał, czy do sprzedania. :roll: Pływać to dopłynęli dopiero do brzegu jak trochę je wsadziliśmy dalej. :razz: Tak to tylko zmoczyły łapki. Nie mają zbyt wielkiego entuzjazmu do wody, ale to się jeszcze może zmienić.
Nie mam zdjęć, bo aparat mi się wyładował. :-(

ale dziś mnie natchnęło i zrobiłam pierwszy raz swój pierwszy filmik o swoim pierwszym psie życia. Jakby kogoś to interesowało...
jeszcze kiepsko sobie radzę w MM, ale chyba nie tak tragicznie jak na pierwszy raz, zresztą nie chodziło mi o idealne wykonanie, tylko o uczczenie jego pamięci i ukazanie miłości, która wciąż tkwi w moim serduszku do mojego Upsia... Dałabym cały majątek, by móc wtulić choć na chwilę twarz w jego sierść...:-(:-(:-(

YouTube - Ups, Pies Mojego Życia.

• tylko jeszcze chyba się nie przetworzył. :shake:

• Replies 474
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oglądnęłam.
    To bardziej niż smutne... Aż łezka mi poleciała, a przecież w ogóle nie znałam Ups'a.... Doskonale to ujęłaś, odpowiednio dobrałaś muzykę. Nic bym w tym filmiku nie zmieniła, no, oprócz historii...
    :placz:

Posted

muszę podzielić tę galerię pomiędzy Dropsem i Upsem, bo Ups wciąż jest moim psiakiem, tyle, że nie ma go obok mnie, bo jest w środku, w serduszku. :-(

tylko kurde... miałam tyle ładnych zdjęć na dysku, z gór Świętokrzyskich i innych rodzinnych wycieczek, ale gdzieś to pogubiłam, ale znajdzie się, no.

i Dropsikowi trzeba coś popstrykać, ale ze mnie leń i nie chce mi się baterii naładować. :cool3: no ale na noc naładuję ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
    Smutny filmik

Czemu smutny? :-o

psiak uczy się świata i niesłychanie pocieszny jest przy tym po prostu :loveu: mi się filmik strasznie podoba. masz psa naukowca dariette:evil_lol:

Posted

Uff:p

A jeśli chodzi o upsika, to bardzo mi przykro. [SIZE="1"]I chyba cię rozumiem. [SIZE="1"]Ja nawet nie mam z czego zrobić mojemu czarkowi galerii, bo większość jego zdjęć, nie była jeszcze wykonana cyfrówką

Posted

Fajny filmik, ale smutny. Szkoda, że Upsika już nie ma, był pięknym psem. A możesz podać tytuł piosenki? I wygłaszcz tego małego, cudownego Dropsika ode mnie :loveu:

Posted

za kilka dni będzie miesiąc od jego śmierci, czas leci szybko, a wciąż tak samo silnie tęsknie... coraz silniej, bo coraz bardziej mi go brakuje. :-(

evanescence - my immortal. ;)

Posted

A ja czegoś tam nie mam w kompie i nie mogę filmików oglądać :wallbash: Ale historię Upsa czytałam i widziałam zdjęcia, które pokazywałaś na którymś z wątków... Smutna historia :-( Ale dobrze, że z Tobą był szczęśliwy i kochany, nie odszedł przerażony i bezdomny. A teraz masz Dropsia i on Ci daje całe swoje serducho :loveu:

Posted

no mam, temat w TM, zobacz wątki rozpoczęte przeze mnie to będzie. ;)

dzięki Wam, że mnie tak wspieraliście w tych trudnych chwilach. :loveu:
    Drops jak na razie pojechał z moją mamą na wieś. :cool3:

Posted

Filmik smutny, Ups musiał być wspaniałym psem (*) Aż mi łezka poleciała, oglądając ten filmik.
    Ja nie dopuszczam do siebie wiadomości, że kiedyś będę musiała pożegnać się z moim Tofikiem i to na dobre. :-(

Posted

witamy, witamy, zaraz trzeba będzie zdjęć porobić, bo ciągle zapominam. :oops:

12 będę miała na pięć dni do przetrzymania Nikusia, Dropsio będzie zadowolony. :cool3: