Dariette. Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Mam przypuszczenia, że wyrośnie mniejszy od Upsa, z krótkimi łapkami i parówiasty. :cool3: dziś dzień pełen wrażeń. byliśmy nad wodą z Najkim i Dropsiem, łoj, w samochodzie grzeczne Aniołki, a potem wściekały się na plaży i wzbudzały 'ochy i achy' i facet nawet się pytał, czy do sprzedania. :roll: Pływać to dopłynęli dopiero do brzegu jak trochę je wsadziliśmy dalej. :razz: Tak to tylko zmoczyły łapki. Nie mają zbyt wielkiego entuzjazmu do wody, ale to się jeszcze może zmienić. Nie mam zdjęć, bo aparat mi się wyładował. :-( ale dziś mnie natchnęło i zrobiłam pierwszy raz swój pierwszy filmik o swoim pierwszym psie życia. Jakby kogoś to interesowało... jeszcze kiepsko sobie radzę w MM, ale chyba nie tak tragicznie jak na pierwszy raz, zresztą nie chodziło mi o idealne wykonanie, tylko o uczczenie jego pamięci i ukazanie miłości, która wciąż tkwi w moim serduszku do mojego Upsia... Dałabym cały majątek, by móc wtulić choć na chwilę twarz w jego sierść...:-(:-(:-( YouTube - Ups, Pies Mojego Życia. tylko jeszcze chyba się nie przetworzył. :shake: Quote
Klaudysiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 No nie, znowu nie mogę obejrzeć filmiku :cool1:. Quote
Dariette. Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 już działa, przetwarzał się tak długo. Quote
Klaudysiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Oglądnęłam. To bardziej niż smutne... Aż łezka mi poleciała, a przecież w ogóle nie znałam Ups'a.... Doskonale to ujęłaś, odpowiednio dobrałaś muzykę. Nic bym w tym filmiku nie zmieniła, no, oprócz historii... :placz: Quote
Dariette. Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 muszę podzielić tę galerię pomiędzy Dropsem i Upsem, bo Ups wciąż jest moim psiakiem, tyle, że nie ma go obok mnie, bo jest w środku, w serduszku. :-( tylko kurde... miałam tyle ładnych zdjęć na dysku, z gór Świętokrzyskich i innych rodzinnych wycieczek, ale gdzieś to pogubiłam, ale znajdzie się, no. i Dropsikowi trzeba coś popstrykać, ale ze mnie leń i nie chce mi się baterii naładować. :cool3: no ale na noc naładuję ;) Quote
magorek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 deer_1987 napisał(a):Smutny filmik Czemu smutny? :-o psiak uczy się świata i niesłychanie pocieszny jest przy tym po prostu :loveu: mi się filmik strasznie podoba. masz psa naukowca dariette:evil_lol: Quote
taxelina Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Smutny w sensie ze przedstawia psiaki co juz gpo nie ma.. Quote
magorek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To na filmiku nie był drops???? tylko ups? :shake: Drops - mam nadzieję -miewa się dobrze:cool3: Quote
Dariette. Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Magorku, dodałam drugi filmik poświęcony Upsikowi, z Dropsem wszystko w porządeczku, śpi jak zarżenięty. ;) Quote
magorek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Uff:p A jeśli chodzi o upsika, to bardzo mi przykro. [SIZE="1"]I chyba cię rozumiem. [SIZE="1"]Ja nawet nie mam z czego zrobić mojemu czarkowi galerii, bo większość jego zdjęć, nie była jeszcze wykonana cyfrówką Quote
stratoos Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Fajny filmik, ale smutny. Szkoda, że Upsika już nie ma, był pięknym psem. A możesz podać tytuł piosenki? I wygłaszcz tego małego, cudownego Dropsika ode mnie :loveu: Quote
sandgom Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Smutny film. :( Widać, że był szczęśliwy i kochany. Bardzo Ci współczuje. Quote
Dariette. Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 za kilka dni będzie miesiąc od jego śmierci, czas leci szybko, a wciąż tak samo silnie tęsknie... coraz silniej, bo coraz bardziej mi go brakuje. :-( evanescence - my immortal. ;) Quote
Klaudysiaczek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 No tak, czas nie leczy ran - on tylko przyzwyczaja do bólu... Ale pamiętaj, że Upsik był cudownym psem i wcale od Ciebie nie odszedł sercem... Quote
zmierzchnica Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A ja czegoś tam nie mam w kompie i nie mogę filmików oglądać :wallbash: Ale historię Upsa czytałam i widziałam zdjęcia, które pokazywałaś na którymś z wątków... Smutna historia :-( Ale dobrze, że z Tobą był szczęśliwy i kochany, nie odszedł przerażony i bezdomny. A teraz masz Dropsia i on Ci daje całe swoje serducho :loveu: Quote
brjagata Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Obejrzałam filmik, i... popłakałam się :-( Niesamowity był z niego psiak [*] Warto na zawsze pamiętać o takich przyjaciołach. Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 a masz gdzie cos wiecej o nim? jakas wasza historia i czemu odszed? Quote
Dariette. Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 no mam, temat w TM, zobacz wątki rozpoczęte przeze mnie to będzie. ;) dzięki Wam, że mnie tak wspieraliście w tych trudnych chwilach. :loveu: Drops jak na razie pojechał z moją mamą na wieś. :cool3: Quote
Cavy Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Filmik smutny, Ups musiał być wspaniałym psem (*) Aż mi łezka poleciała, oglądając ten filmik. Ja nie dopuszczam do siebie wiadomości, że kiedyś będę musiała pożegnać się z moim Tofikiem i to na dobre. :-( Quote
Bjuta Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Oj tak. Nowy psiak nie zastępuje starego... :shake: Ale to dobrze! Każdy ma swoją historię... Quote
taxelina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 nie moge zobaczyc bo dogo nie dziala jak sie chce przeszukac watki uzytkownika czy cos wyszukac :( connection to 88.198.70.56:3312 failed (errno=111, msg=Connection refused) Quote
Dariette. Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 witamy, witamy, zaraz trzeba będzie zdjęć porobić, bo ciągle zapominam. :oops: 12 będę miała na pięć dni do przetrzymania Nikusia, Dropsio będzie zadowolony. :cool3: Quote
Illusion Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Oooo... dwa psy, to dwa razy więcej fotek :evil_lol:. Quote
Recommended Posts