Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris, te panele od jego strony stawiaj jak najbardziej,ale niech one stoja po Twojej stronie płotu,nie po jego....

Optuje za Aria...Krotko, z r w srodku, akurat dla Onki..;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle że od jego strony raczej żadne psy tego nie zgryzą, no zobaczymy jeszcze. Bo deski lub cokolwiek innego ciężkiego się na tej skarpie nie utrzymają raczej.

Dobra, zostaje Aria. Ona nie jest młoda, z 6 lat ma na 100%.

Jutro inauguracja szlabanu :p, nikt nam tu nieproszony pod naszą nieobecność nie wjedzie. Tylko ja bidok będę musiała z kluczykami popylać do samej góry...

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że na rozmowy ze mną szkoda czasu :diabloti:

Zadzwonił pan, że chce te szczeniaki owczarkowate, obydwie najlepiej. Już w niedzielę je chce. Na działce sobie będą latać i w ogóle.
Przeczytalam mu umowę adopcyjną i wszystko spoko, ale jak doszło do punktu o niedopuszczeniu do rozrodu pan się bardzo wyraźnie obruszył
Przecież on je właśnie chce na ROZMNÓŻ!!!! I mają mieć dzieci.
Na moje stanowcze "nie" powiedział, że szkoda czasu na rozmowy ze mną, nie wiem, pójdę sobie popłakać może, taki straszny żal.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Neris napisał(a):

Jutro inauguracja szlabanu :p, nikt nam tu nieproszony pod naszą nieobecność nie wjedzie. Tylko ja bidok będę musiała z kluczykami popylać do samej góry...

bede mierzyc czas:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
bede mierzyc czas:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiśnia jesteś i tyle, o... :placz:

Mój słynny sąsiad jest walnięty i sam to udowodnił.
Przewiązał sobie ząb jakąś metalową linką, drugi koniec do drzwi od warsztatu i z całej siły trzasnął... Wrzaski było słychać chyba w samym Pomiechówku... iluż ja się słów nauczyłam nowych!!!!

Wczoraj wymyślił, że drugi szlaban postawimy koło mnie. Ale że to ja mam stawiać. A ja nie umim, nic nie umim spawać...

Posted

Neris napisał(a):
A to była albo jedynka,albo dwójka, coś z przodu...:evil_lol:

może to nie był ząb, nie tylko zęby ma chłop z przodu :oops:

Posted

Wszyskim, którzy poparli fundację "Szara Przystań" w głosowaniu na Miau jako kandydata do pomocy Krakvetu, najserdeczniej dziękujemy!!! Było Was 12 % forumowiczów Miau! To bardzo dużo!
Od jutra głosowanie w Krakvecie. Przypominamy, że zgodnie z ustaleniem dogo i miau głosujemy w tym miesiącu na Mirkę_T. Bardzo proszę o zagłosowanie!
Miau.PL :: Zobacz temat - Sierpniowe głosowanie w Krakvecie
Fundacja "Szara Przystań" zajęła 3 miejsce, ale może kiedyś i my będziemy pierwsi...
PS: Nie zapominajmy też o sreberku, któremu Miau próbuje pomóc - wątek pomocowy w moim podpisie na Miau!

Posted

Dzwonił sąsiad, że moje psy biegają po drodze. Liczę- wszystkie obecne.
A na drodze ze 2 pudle, mops, york, coś jeszcze ale nie zdążyłam przyuważyć.

Wygląda, że ktoś sobie zlikwidował pseudo :placz:
Sąsiedzi usiłowali złapać yorka ale zwiał. Psy trzymają się w grupie, więc chyba się znają.

Posted

Nikt nie dzwonił.

W czwartek kolejne szczepienia małych
Tym razem nie zaszczepię mimo najlepszych chęci, nie mam po prostu i nie mam skąd wziąć. To pierwsza taka sytuacja w moim życiu.

Tych rasowców nie połapię, nie mam ani jak, ani dokąd, i tak mam w związku z Rybaczkami o jeden kojec za mało.

Posted

Neris napisał(a):
Dzwonił sąsiad, że moje psy biegają po drodze. Liczę- wszystkie obecne.
A na drodze ze 2 pudle, mops, york, coś jeszcze ale nie zdążyłam przyuważyć.

Wygląda, że ktoś sobie zlikwidował pseudo :placz:
Sąsiedzi usiłowali złapać yorka ale zwiał. Psy trzymają się w grupie, więc chyba się znają.

ja pierniczę :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Dzięki Aniu

"Rasowa" sfora zanikła, ale pól nocy psy na wsi darły japy, aż u mnie było słychać.

Pani z Pruszkowa odpadła absolutnie. Dostałam maila o wielkim NAGŁYM braku środków, jakby jakiś TOZ czy kto inszy dawał karmę to może... ja nie po to się trzęsę nad tymi maluchami żeby potem myśleć czy Sabra nie gloduje itp.