Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NI za dobrze nam wyszła próba na kota, bo Aria się bardziej zainteresowała świnkami morskimi, które uznała za zwierzęta rzeźne. Nie wiem za bardzo, jak rozdzielić to towarzystwo, żeby się mozna na samym kocie skupić... jutro od rana coś będę wymyślać.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Ja mogłabym ci podpowiedzieć jak to zrobic...ale chyba posądziliby mnie o znęcanie się nad zwierzetami heheh:evil_lol:

Myslałąm,że z kotami mają psy stały kontakt...a ty je tak izolujesz:diabloti:

Lubię moje koty i nie chcę ich mieć w postaci kociej skórki na podłodze...

Aria przeszła test na kota pozytywnie. Wzięłam ją na smyczy do pokoju, koty się zbiegły, Aria merdała ogonem i nawzajem się obwąchiwali.

Posted

A wiecie , jaka Neris jest???? Zobaczcie, co mi zrobiła ....

To jestem ja - Fred- szczęśliwy pies...

Przyszła ta neris i mnie dorwały...

Normalnie rabnęły mi futro !!!!

I jak ja teraz wyglądam????

Normalne znecaczki....

Posted

Cicho, Fredek juz po kapieli, pachnący i łysy latał jak wariat na spcerku nic sobie nie robiąc z ciężkiej straty. Nie rozumiał tylko, dlaczego dotychczasowi kumple nie chcieli sie z nim bawic.... Za to juz nie boimy sie kleszczy!

Posted

a trawniczki też kosicie?... :diabloti:

Ale tak poważnie, to zmartwilaś mnie tymi kleszczami. Moje jeszcze nic nie przytargały ale teraz często je sprawdzam.

Posted

Kleszczy jest ilość wręcz nieprawdopodobna, mój Karol który ciągle po krzakach łazi jest zakroplony fiprexem, ma obrożę antykleszczową a mimo to wyciągam mu po kilkanaście kleszczy dziennie.

Posted

Jak chcesz to i Tobie walnę modną fryzurkę :), ale to po naostrzeniu maszynki.
Niestety pożyczyłam ją 2 razy i jedna z osób które jej używały zniszczyła ostrza.

Posted

Czy mogę zamówić dla Arii i Pokerka ogłoszenia. Zapłaciłam za 5 psiakow a zamówiłam na razie tylko dla mojego Bambo więc można skorzystać. Dziewczyny robią tekst i ogłoszenia tylko trzeba przesłać zdjecia i podstawowe dane. Jeżeli reflektujesz to zgłoszę te dwie niemoty.
http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki

Dla Bambo zrobiły to tak :

http://www.dogomania.pl/threads/181152-Bambo-gaA-nie-w-schronisku-Potrzebne-ogA-oszenia-i-allegro?p=14392678#post14392678