Neris Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Do kotów jej nie dopuszczałam, spróbuję wieczorem ją do nich wziąć. Quote
gagata Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nersi, czy masz jeszcze koty?????????? Po spotkaniu z Aria oczywiscie.... Quote
Neris Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 NI za dobrze nam wyszła próba na kota, bo Aria się bardziej zainteresowała świnkami morskimi, które uznała za zwierzęta rzeźne. Nie wiem za bardzo, jak rozdzielić to towarzystwo, żeby się mozna na samym kocie skupić... jutro od rana coś będę wymyślać. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja mogłabym ci podpowiedzieć jak to zrobic...ale chyba posądziliby mnie o znęcanie się nad zwierzetami heheh:evil_lol: Myslałąm,że z kotami mają psy stały kontakt...a ty je tak izolujesz:diabloti: Quote
Neris Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Ja mogłabym ci podpowiedzieć jak to zrobic...ale chyba posądziliby mnie o znęcanie się nad zwierzetami heheh:evil_lol: Myslałąm,że z kotami mają psy stały kontakt...a ty je tak izolujesz:diabloti: Lubię moje koty i nie chcę ich mieć w postaci kociej skórki na podłodze... Aria przeszła test na kota pozytywnie. Wzięłam ją na smyczy do pokoju, koty się zbiegły, Aria merdała ogonem i nawzajem się obwąchiwali. Quote
beka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ok to wysyłam ją ludzikom co szukają onka który zaakceptyje domowe kotki Quote
gagata Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A wiecie , jaka Neris jest???? Zobaczcie, co mi zrobiła .... To jestem ja - Fred- szczęśliwy pies... Przyszła ta neris i mnie dorwały... Normalnie rabnęły mi futro !!!! I jak ja teraz wyglądam???? Normalne znecaczki.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 O matko...a taki ładny pies był z niego...zabrały, ograbiły, zostawiły łysego...:( Nerisowa zawzięta robotą się schowała za psa...mysli ,że nikt nie pozna ,że to jej sprawka... Quote
Isadora7 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 O matko co żeście zrobiły z tego pięknego jamnibriarda. Fredek współczuję. Quote
Neris Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ja jestem niewinna ja tylko wykonywałam rozkazy. Quote
Isadora7 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Neris napisał(a):Ja jestem niewinna ja tylko wykonywałam rozkazy. A co ty służba mundurowa, że rozkazy musisz wykonywać? Skandal tak psiaka skrzywdzić i oszpecić. Quote
Saphira Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nerisowa! Zapraszam do mnie. Mam dwie owieczki do wystrzyżenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Cicho, Fredek juz po kapieli, pachnący i łysy latał jak wariat na spcerku nic sobie nie robiąc z ciężkiej straty. Nie rozumiał tylko, dlaczego dotychczasowi kumple nie chcieli sie z nim bawic.... Za to juz nie boimy sie kleszczy! Quote
Neris Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Lepszy łysy niż poodparzany, kłaki odrosną. Saphiro, jak naostrzę maszynkę mogę i u Ciebie poskandalizować. Quote
malagos Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 a trawniczki też kosicie?... :diabloti: Ale tak poważnie, to zmartwilaś mnie tymi kleszczami. Moje jeszcze nic nie przytargały ale teraz często je sprawdzam. Quote
Neris Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Kleszczy jest ilość wręcz nieprawdopodobna, mój Karol który ciągle po krzakach łazi jest zakroplony fiprexem, ma obrożę antykleszczową a mimo to wyciągam mu po kilkanaście kleszczy dziennie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Neris może załozysz jakis salon fryzjerski? Psy, koty, ludzie , trawniki- do wyboru do koloru:) Quote
Neris Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Trawy strzyc nie mogę, mam natychmiast napady duszności. Podobnie przy skrobaniu młodych ziemniaków. Reszta do przemyślenia :) Quote
Isadora7 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Neris']Trawy strzyc nie mogę, mam natychmiast napady duszności. Podobnie przy skrobaniu młodych ziemniaków. Reszta do przemyślenia :) A to witaj w klubie :) Quote
gagata Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Neris, ten przerosniety york na sterydach wybaczył nam..... Quote
Isadora7 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 gagata napisał(a):Neris, ten przerosniety york na sterydach wybaczył nam..... Tylko nie york a jamnik buahahahaa Już ja go podpuszczę żeby jednak nie wybaczał. Quote
Neris Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Jak chcesz to i Tobie walnę modną fryzurkę :), ale to po naostrzeniu maszynki. Niestety pożyczyłam ją 2 razy i jedna z osób które jej używały zniszczyła ostrza. Quote
Saphira Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Czy mogę zamówić dla Arii i Pokerka ogłoszenia. Zapłaciłam za 5 psiakow a zamówiłam na razie tylko dla mojego Bambo więc można skorzystać. Dziewczyny robią tekst i ogłoszenia tylko trzeba przesłać zdjecia i podstawowe dane. Jeżeli reflektujesz to zgłoszę te dwie niemoty. http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki Dla Bambo zrobiły to tak : http://www.dogomania.pl/threads/181152-Bambo-gaA-nie-w-schronisku-Potrzebne-ogA-oszenia-i-allegro?p=14392678#post14392678 Quote
Recommended Posts