Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to mam odpowiedź:

Dziendobry.
Przykro mi i przepraszam ze pani zawracalam glowe w sprawie pokera ale z przyjacielem myslelismy o jakims mniejszym psiaku dlatego ze to ma byc piesek do mieszkania w bloku. Dziekuje za odpisanie mi na maila.
pozdrawiam

Posted

gagata napisał(a):
Poker jak Poker, Neris czeka! Z utęsknieniem....Liczy zabite kołdry, spodnie i inne takie...

A dzisiaj mnie całkiem połamało i nie idę nigdzie, siedzę na zadku w domu to i zniszczenia policzę staranniej :)

Posted

Ja też nic lepiej się nie czuję, ale proszę w imieniu Pokerka : "Zatrzymaj mnie na zawsze, już nie będę zabijał kołderek, spodni ani takich tam innych lompów.....:-(:-(:-(
Ja Cię kocham ":iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Saphira napisał(a):
a ja właśnie pozbierałam z ofódka pozabijane kocyki, kołdry, podusie i takie tam. Dodatkowo zmarznięte na kość. Fajna zabawa:loveu::loveu::loveu:

Oj nie wątpię w to że zabawa przednia :):):):)

Posted

Poker nic nie zeżarł bo został wczoraj z Pisiolem na podwórku, ale za to jak wróciłam wieczorem słyszałam od furtki szczekanie bardzo starego psa, juz zaczynałam się wkurzać że ktoś mi coś podrzucił ale nie, to tylko Pokerek zachrypł :diabloti:

Wczoraj umówiłam się z sąsiadem na odebranie Szarika i zawiezienie do Ani.
Jeszcze wieczorem rozmawiałam z nim, że pies ma nie jeść i być zamknięty. Rano potwierdziłam.
No i co? Abra przyjechała, ja zaopatrzona chyba w 10 smyczy, obróżek i innych dóbr idę po psa a psa NIE MA. Jak stwierdził sąsiad, "poszedł gdzieś skur...iel".
3 godziny szukałyśmy go po sąsiednich wsiach, jeździłyśmy autem i biegałyśmy piechotą po błocie, ale nic. Nie znalazł się. Zrobiło się za późno, żeby czekać, więc dałyśmy spokój.
I opadły nam ręce i inne organy.

A wieczorem jak wróciłam z teatru pies siedział grzecznie na podwórku i przywitał mnie wylewnie.

Posted

Kołrderkę czyżby? :diabloti:

A wczoraj byłam na sztuce TRIP71, w której gra brat mój własny.
Latał po scenie w samych gaciach i wyglądał mniej więcej tak:

Posted

Ja na tym zdjęciu nie widzę gaci :crazyeye: :diabloti:

Co mi sie mogło stać na gg, ze nie mam listy kontaktów? A chciałam sie pochwalić, że dziś 2 moje tymczasowe panny pojechały do domów stałych. Tylko tyle.... :p Jak Pinia?

Posted

No mówię MNIEJ WIĘCEJ :diabloti:

Pinia wczoraj została wysterylizowana i w sobotę za tydzień jedzie do do mu w POznaniu. Pani zadzwoniła do Ani, że "zobaczyła ogłoszenie tego aniołeczka" i juz.

Posted

Malagos - moje gratulacje!
Czy Ty prowadzisz księgę ewidencji "psioprzychodów i psiorozchodów"?
Jeśli chodzi o moje zdanie - jesteś mistrzynią adopcji :)

Ps. Neris. Memo - zadzwoń jutro "wiesz gdzie" i w sprawie "wiesz jakiej".
Qrde. Nie wzięłam autografu od Twojego własnego brata...

Posted

Ci załatwiem jak kcesz :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, nie wiecie!!!
Wczoraj poznałam Agatę Buzek, Wiktor mi ją okazał :)
Bardzo miła osoba, BARDZO. I ma niewiarygodnie piękne nogi.
Nie żebym aspirowała, ona mężata :evil_lol:, tak platonicznie mówię.

Posted

malagos napisał(a):
Ja na tym zdjęciu nie widzę gaci :crazyeye: :diabloti:

Co mi sie mogło stać na gg, ze nie mam listy kontaktów? A chciałam sie pochwalić, że dziś 2 moje tymczasowe panny pojechały do domów stałych. Tylko tyle.... :p Jak Pinia?

Gratuluję :)

a Agata psa nie chciała?:grins:

Posted

O gustach się nie dyskutuje, co nie...

Wydaje mi się, że u POkerka jakiś rotek daleko z tyłu majstrował, bo łebek mu się robi taki bardziej wiadrowaty :)

Posted

Neris, sorki za offa, ale chyba karma sie skonczyla dla Fina pewnie jakas chwile temu, a my nie popedzane .. ?
W takich sprawach telefon i siec wygodnym narzedziem som.
Jesli zakupy i dla Ciebie przy okazji mamy zrobic - daj znac mailem poprosze.