Krysiam Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Poker wielbicielem damskich ciuszków - to chyba normalne u nastolatka:loveu: Quote
Neris Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Poker jest w ogóle genialny! Jak niektórzy wiedzą, mam w domu Dofi - uciekinierkę, która nowe ogrodzenie (230cm) przesadza jednym susem. Ale od niedawna Poker jej pilnuje i nie pozwala zwiac, odgania od płotu i "zagania" na podwórko. A od dzisiaj wystarczy mu powiedzieć "Poker, pilnuj Dofi!" i on natychmiast łapie o co chodzi - biegnie za Dofi i pilnuje jej nie pozwalając skakać przez płot - jest taki jeden narożnik, który Dofi z upodobaniem pokonywała. I Poker wie, że to tam trzeba biec i zołzę przywołać do porządku... Ale te bluzki to niewybaczalne :( moje najlepsze ciuchy. Quote
Neris Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Cisza tu taka to se wkleję... tak wygląda pies, który zaraz napadnie na Pokera i go wytarza w śniegu: A to jest pies dumny z siebie :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kcemy więcej!!! Ja nie mogę wyjśc z podziwu,że to ten sam pies- jest piękna!!! Jak z tym domkiem? Pani sie odzywa? Bo jak nie to wznowię allegro z nowymi fotami:) A Pokera tez kcemy- ładnie obfoconego o! Quote
Neris Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Jedna pani czeka aż jej umrze kot i nie wiem kiedy to ma nastąpić, a druga nie odzywa się i czeka chyba na jakiś cud bo ja zgubiłam do niej numer... Quote
gagata Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ta pani, co czeka na odejscie kta, może się zdziwić..... Quote
Neris Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Kcemy więcej!!! Ja nie mogę wyjśc z podziwu,że to ten sam pies- jest piękna!!! Jak z tym domkiem? Pani sie odzywa? Bo jak nie to wznowię allegro z nowymi fotami:) A Pokera tez kcemy- ładnie obfoconego o![/QUOTE] A Pokera to nie jest tak łatwo "zdjąć", bo o ile Aria pozuje jak modelka, o tyle on jest ruchliwy jak owsik. Aria jest piekna, to fakt, i ma niezwykle mięciutką sierść, a jak do mnie przyszła była w dotyku paskudnie "oścista". Quote
Neris Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Straszna rzecz się stała u nas. Byłam na spacerze z jamnikami i niestety kaukaz - tatuś Rybaczków biegał pod drodze. Pojawił się jakby znikąd, nie wiem nawet z której strony. Zdołałam wziąć na ręce tylko Krokosia i Iris. Podbiegł do Karola, złapał go w zęby, podrzucił do góry, a potem na leżącego w śniegu skoczył wszystkimi łapami. Dopiero wtedy zdołałam go dopaść i niestety przysolić potężnego kopa, nie wiem sama jak go od Karola odciągnęłam, bo planował go znowu gryźć:shake: Nie wiem jakim cudem, ale Karol ma tylko 4 dziury po kłach, 2 pęknięte żebra i potężne krwiaki. Jakby to był jamnik nie byłoby kogo zbierać... Sąsiad się w ogóle nie poczuwa. Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Cytuję: i niestety przysolić potężnego kopa, -------------------------------- No,niestety-czasem nie ma innego wyjscia choć nas boli to co musimy zrobić.Mój TŻ kopał jednocześnie się cofając z Guciem na ręku atakujące 2 Staffordy.Do pewnego momentu facet miał trzy Staffordy i dobrze,że TŻ był wtedy z psem,bo co ja bym zrobiła?Pies jak kiedyś zawarczał na mnie to się naprawdę wystraszyłam.. A co ma się robić w takiej sytuacji?Jeszcze kiedy właściciel durnowato rechocze,bo się do niczego nie poczuwa?Nam nie było do śmiechu.Uwielbiam Kaukazy,ale to jest masa,to jest wielki pies..Dobrze,że Ciebie nie pogryzł.. E/W Quote
Saphira Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Niestety u mnie też zdarzają się psie konflikty i to we własnym stadku. Właśnie drugi tydzień leczę Frytce łapę po konflikcie z Klarą. Dlatego już nie zdecydują się powiększać pogłowia. Quote
Neris Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 U mnie zdarzają się przepychanki, szczególnie najstarszy samiec w stadzie uważa się za macho, dlatego nie "ostawiam ich razem kiedy wychodzę z domu. Psy są starannie "podzielone". Jednak 60kg psa biegającego luzem i terroryzującego okolicę to przesada... A Karol waży jakieś 8 kg, nie mogę zapomnieć jak strasznie krzyczał kiedy ten pies na niego skoczył wgniatając go w śnieg. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A ja bym wezwała policje i tyle. Pies pogryziony to juz nie przelewki. Facet dostanie mandat -pies zapewne wyląduje na łańcuchu, no ale trudno-wazniejsze jest bezpieczeństwo, bo kiedys coś mu się nie spodoba i wyskoczy na Ciebie. Zresztą łazi i wyjada żarcie dla kotów, zapładnia suki...chyba czas z tym skończyć. Quote
Neris Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Sołtyska już się odgrażała, że zgłosi, ja niestety nie wiem za bardzo jak postąpić - to moi jedyni sąsiedzi i jak wejdę z nimi w konflikt będzie niedobrze. Poza tym syn sąsiada naciska na "zlikwidowanie" psa i boję się, że właśnie pies zapłaci... Quote
Neris Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Niech ktoś mądry mi powie, dlaczego Aria zaczęła się załatwiać w domu. Trwa to już ponad tydzień. Przeziębienie pęcherza wykluczone bo chodzi o OBYDWIE rzeczy :oops: Dzisiaj normalnie przy mnie się rozkraczyła i zaczęła się załatwiać. Miałam ochotę ostro ją skarcić, ale dałam sobie spokój. Zupełnie nie wiem o co biega, bo przecież nauczyła się czystości bardzo szybko, do dzisiaj ją wylewnie chwalę za załatwianie się na podwórku. Dobrze, że nie ma sąsiadów, bo uznali by mnie za niepoczytalną - rano chodzę po podwórku wśród załatwiających się psów i nad każdym ich "wyczynem" zachwycam się jakby to było co najmniej płynne złoto... Quote
gagata Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A nie złoto???? Może to taka nagroda dla Ciebie za starania? Przeciez myszy Ci nie przyniesie... Quote
Neris Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Myszy mamy, albo nawet szczury. Tak wygląda szczur co wylizał pojemniczek po serku: Quote
Isadora7 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ty mi tu tego szczura zostaw w spokoju. Quote
Saphira Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Neris']Myszy mamy, albo nawet szczury. Tak wygląda szczur co wylizał pojemniczek po serku: Boski szczurek.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słodziak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A teraz przejdźmy do sedna, Nerisku powiedz ze Aria zaczeła już balangę z powodu Twoich dzisiejszych urodzin. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 haaa czekałam kto pierwszy o tym wspomni:):) To ja tort przyniosę...:) Quote
Neris Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Isadora7']A teraz przejdźmy do sedna, Nerisku powiedz ze Aria zaczeła już balangę z powodu Twoich dzisiejszych urodzin. Jeśli kupa na środku pokoju oznacza balangę to TAK, ZACZĘŁA :diabloti: Quote
Saphira Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A ja biedna co mam postawić ? http://www.ekartki.pl/cards_files/27/27887_happy_birthday_080313_1837.jpg Quote
Isadora7 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Saphira']A ja biedna co mam postawić ? Świetna ta kartka Quote
Recommended Posts