Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Soema']Ty go nie obrażaj! To jest śliczny psiak! Nie wiem, jak on Cię może lubić.....:obrazic:[/QUOTE]

On mnie lubi bo ja jestem ładna i mądra, ot co.

Może on ma z pół roczku już, kto to to wie... toż to osiołek jest.
Ale dlaczego nasikał w kuchni znowu :shake:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gagata']A co? Wolałabyś w pokoju? On porządny chłopak jest...Bierze przykład ze starszych, hihi...[/QUOTE]

Starszej jednej od dzisiaj daję LUCETAM, to jej ma układ nerwowy wzmocnić czy cośtam.

Posted

[quote name='Saphira']Ja to mam kilka z zespołem downa i kompletną szajbą, ale nie narzekam:diabloti:[/QUOTE]

Ja jakoś tak przesadnie nie narzekam, bo WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY. Jak się człowiek decyduje na życie z psami to i na zniszczenia się decyduje... ale czasami, jak takie droższe sprzęty idą do nieba to naprawdę boli.

Posted

No oby...

Poker jest goopi. Jak mu dałam kawał mięsa to go zaniósł na kanapę i tam zostawił, a przybiegł żeby mu dać mięsa z ryżem. Ryz woli czy co?

Posted

Zadzwoniła młoda pani zaptyać o Pokera, ale mieszka na Grochowie na 14 piętrze. Nie wiem czy Poker by jej tych dwóch pokoików nie zdemolował, mam dylemat...

Posted

W tych krzakach w których koczowała Aria jest jakiś pies...:shake: Wracałam już po ciemku, wyszedł na odgłos kroków ale szybko uciekł z powrotem. Widziałam tylko jasne nogi i podkulony ogon.

Posted

Dzięki ogłoszeniu w Wyborczej są 2 domy zainteresowane Arią,
Jeden z Sulejówka i poprosiłam Abrakadabrę o sprawdzenie domu, a drugi z Góry Kalwarii. Obydwa mi się przez telefon w miarę podobają... zobaczymy co po wizycie.

KasiaProdex zrobiła dzisiaj sesję zdjęciową Pokerowi, na początku biedak trochę się bał. Po chwili się ośmielił i podchodził ładnie do Kasi. Nie wiem ciągle, czy on się nadaje na to XIV piętro, on ma jeszcze "wpadki" czystościowe, a windą z tak wysoka się dość długo zjeżdża...

Posted

[quote name='Saphira']Dajcie im chociaż szansę. Najwyżej go odda. Tylko żeby nie uciekł w długą tak jak Pepega Gagaty......[/QUOTE]

Myślę, że chyba nie jest aż tak strachliwy. Mam nadzieję, że balkon jest zabezpieczony, w końcu to XIV piętro... nie wiem, jutro pogadam z panią, ale chciałabym poprosić kogoś obiektywnego o ewentualną wizytę przedadopcyjną, ja to każdego uznaję za paskudnego...

Posted

Kicia Marysia otworzyła w nocy okno :crazyeye:
Nie dość że palę w piecu ledwo-ledwo, aby tylko się ciut paliło, to jeszcze ta mała zołza mi zrobiła wietrzenie domu. Jak się rano obudziłam to naprawdę się poważnie zastanawiałam, czy odważyć się wyjść spod kołdry :mad:

Posted

Jest to jakaś myśl, ale nie wiem czy ona się z tego ucieszy.
nie wiem dlaczego w tych oknach starych to małe kwadratowe okienko otwiera się po prostu taką małą wajchą :( i ten kot niedobry odkrył jak się z nią rozprawić

Posted

Zasypać nie zasypał, ale jesteśmy z lekka zamarznięci bo w domu mam właśnie 14 stopni :evil_lol:

Pan z Góry Kalwarii nie chce podpisać umowy
Ci drudzy państwo już nie oddzwonili