Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gagata napisał(a):
Kurka...wyżera?...Ciasto???? Chyba czegos nie doczytałam.....Może Poker albo Aria dom znalazły?

Oooo, Matka Wyrodna wróciła na łono wątku :evil_lol:

Mówiłam CI ja o wyżerce u Ani przecież, ale auta nie mamy za bardzo co nie...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gagata napisał(a):
Aaaa, to Saphira z Ania tam wyżerają, a nam sie tylko broda może trząść i slinka cieknąć.....Niedobre ciotki....

Brody to się będą trząść tym BRODnicy...

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Ania sama była i sama jadła...ale malutko, bo ja nie pazerna jak niektóre ktosie ....tu

Pazerna-niepazerna, ale mądra to NIE. Wiadomo, że jak coś dają za darmo to się bierze i żre, ot co!

Posted

Dwóje moich dzieci - Nirvana i Newton pojechały dzisiaj do domków.

A pozostała dwójka zwiedziła pół Warszawy, ganiała długowłose jamniki naszej sędziny i w ogóle było wesoło.

Wychodząc z domu chciałam zabrać aparat fotograficzny, położyłam go na MOMENT na biurku, zadzwonił telefon, odebrałam, po 10 sekudach patrzę a aparat na ziemi i nie ma klapki tej do baterii, a pasek urwany :placz:.

Posted

Ania sama była;)Moim gościom ciężko było po długiej trasie jeszcze do Brodnicy gonić, no to kolacyjkę sama zdziełałam:razz:A Anię to kiedyś i tak odwiedzę:diabloti::evil_lol:

Posted

Saphira napisał(a):
Ania sama była;)Moim gościom ciężko było po długiej trasie jeszcze do Brodnicy gonić, no to kolacyjkę sama zdziełałam:razz:A Anię to kiedyś i tak odwiedzę:diabloti::evil_lol:

Ja też, ja tam mam w ogóle mieszkać, Ania mnie przygarnie jak się mój dom zawali :diabloti:

Posted

Neris napisał(a):
To dlaczego zjadł ją KRUK? :evil_lol:

Następna ornitolożka...:roll: nie jestem ptakoznawcą, czarny, duży był i tyle.
Nie pytałam kim jest i czy lubi duże miasta :razz:

Posted

Eee, to pewnie sikorka-mutant.

Przywieźli mięsko, pan kierowca podwiózł tym razem 100m od bramy, zamiast 300. Muszę się wyprowadzić i zamieszkać na płaskim, mam dosyć tych pagórów.

Posted

Ja mieszkam u stóp wzgórza, droga się kończy jakieś 300m od domu a potem jest żużlowa. I ona jest tak zarośnięta krzaczorami że cięzko jest zjechać dużym autem