Neris Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):A Siuraki, Pindole to kto wymyslił :scared: Na Pindola chyba jeszcze nie wpadłam, ale dziękuję za sugestię :loveu: Najgorsze że w ogole nie mam pomysłu, byłam na stronie z imionami dla psów i nic mi się nie spodobalo :shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nebiros, Nocturnal, Night, Nachaliel, Nadiel, Nakir, Nefta, Nergal, Nitika, Noriel Quote
Neris Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Nonsens nawet ciekawie! ech, mam klopot, do tej pory wiedziałam jak one mają na imię. Patrzyłam i już. Quote
gagata Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 A w komplecie do Nieboraka może byc Niemój i Nienasz:evil_lol: Quote
Neris Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 I jeszcze Nie-rusz, Nic-z-tego, Nie-wkurzaj. Quote
Neris Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 O jeny, jakimś cudem znalazłam wątek. Ale bez panelu użytkownika to ja się tu nie odnajdę... :shake: Quote
milka88 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 negacja, nylon, nostalgia, nektar, nacja ja to jak nazywam małe wypierdki to sięgam po podręczny słownik wyrazów obcych albo encyklopedię i szukam weny :razz: Quote
Neris Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Będzie Newton, Nonsens i Nostalgia :lol:. Brakuje jeszcze jednego imienia dla suczki. Aria jest biedna. Wszyscy myślą, że ma cieczkę, a najgorszy jest Dziadzia, który notabene od półtora roku jest bezjajkowy :mad: Quote
Soema Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Bo on chcę myśleć, że jeszcze może.... Nutella - Ania będzie za ! :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Że niby ja to co...łakomczuch:mad: Jaaaaa??:eviltong: Odnawiam dziś allegro Arii- z nowym wiekiem;) Dostanie wyróżnione. Potem Poker. Quote
Neris Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Że niby ja to co...łakomczuch:mad: Jaaaaa??:eviltong: Odnawiam dziś allegro Arii- z nowym wiekiem;) Dostanie wyróżnione. Potem Poker. Dziękuję Aniu Wcale nie jesteś obżartuchem, ja bym mogła pełno bagietek z nutellą zjeść :eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ty to sie nie obżeraj tylko oszczędzaj na smsy:diabloti: :scared:i żeby uprzedzic Twoją odp- dobrze wiesz ,że to Twoja wina:diabloti: Neris świadkiem:p Quote
Soema Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Ty to sie nie obżeraj tylko oszczędzaj na smsy:diabloti: :scared:i żeby uprzedzic Twoją odp- dobrze wiesz ,że to Twoja wina:diabloti: Neris świadkiem:p Nie zgadzam się ! Trzeba być asertywnym :cool1: (czekam na gwiazdkę :eviltong:) co nie zmienia faktu, że jesteś MaUpa! Quote
Neris Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 My tam swoje wiemy :cool3: nie dość, że sama grzeszy to jeszcze w to niewinnych wciąga! A Poker wlazł na kuchenkę, zwalił te kratki co są na wierzchu, a potem umył starannie między palnikami :) Quote
Soema Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Neris napisał(a):My tam swoje wiemy :cool3: nie dość, że sama grzeszy to jeszcze w to niewinnl staraych wciąga! A Poker wlazł na kuchenkę, zwalił te kratki co są na wierzchu, a potem umył starannie między palnikami :) Oo widzę, że oszczędzasz na CIFie :eviltong: to pewnie w ramach odrabiania pewnych wydatków... w które mnie nie wtajemniczyłyście :placz: i muszę czekać na gwiazdkę :obrazic: Quote
Neris Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Nie opłaca się, wiemy to już teraz. Tylko jedną osobę świat premiuje wtedy :) CIF się skończył, psa trzeba użyć... A u nas dzisiaj przywieźli mięso i gaz dostarczyli, dzień pojaśniał :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Allegro Arii - tekst ściągnęłam od Agnest hi hi http://www.allegro.pl/item822962890_aria_cudna_sunia_w_typie_owczarka_niemieckiego.html --- :evil_lol: Quote
Neris Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Dzięki Aniu :loveu: Ja też chcę taki podpis, ale mój byłby dłuższy - winne są Soema i Ania:eviltong: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 eeee ja tylko zostałam podstępem wciągnieta więc się nie liczy...myślę, że wystarczy jak napiszesz, że tylko wina Soemy:p:diabloti: Quote
Soema Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 :splat::splat::splat::splat::splat::splat::splat::splat::splat: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ale, że co? Coś nie tak?:diabloti: Quote
Soema Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 :splat:Ania+Milva i Ulver napisał(a):Ale, że co? Coś nie tak?:diabloti: Nie no w porząsiu :p Quote
Neris Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Bardzo jest wszystko w porząsiu. Żeby tylko jeszcze było jak kiedyś, że jak wchodziłam w panel użytkownika to pojawiały się tylko nieprzeczytane wątki, a nie wszystko jak leci... :shake: Quote
Recommended Posts