Neris Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Kurczę, fartuszek Arii jest zakrwawiony, dzwoniłam do pani doktor i kazała się nie martwić. I Aria wymiotowała już 4 razy, żółcią. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wymioty po narkozie to normalne...dobrze,że jest juz po! No i dziekujemy za 0 zł:multi::loveu::loveu: Quote
Neris Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Dzisiaj już lepiej, wyszła na dwór na siusiu, merda ogonkiem. Gotuję jej kuraka z ryżem, mam nadzieję że chętnie zje. Quote
Abrakadabra Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Neris, ja z Tobą nie wytrzymam...:roflt::roflt::roflt: Bardzo żałuję, że mój codzienny i zwykły dzień pracy w niczym nie przypomina wczorajszego... To najfajniejsza "pracujaca sobota", jaką przeżyłam w całej swojej karierze. Ucałowania i podziękowania dla Zwierzus za wczoraj i za całokształt... :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Neris Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Ale co że nie wytrzymasz:mad: Jeszcze Cię ze mną WIELE czeka :loveu: I mówi się PANI DOKTOR Zwierzus :eviltong: Dzień pracy faktycznie fajny, trochę szkoda że wylądowałyśmy w domach bez jedzenia na niedzielę, a w sklepach byłyśmy chyba 4 czy 5... A tak w ogóle to PANI DOKTOR powiedziała, że Aria jest młoda, między 1,5-2,5 roku. Quote
Abrakadabra Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 1."Nie wytrzymam" - w sensie - uwielbiam Twoje poczucie humoru :) 2.Faktycznie, masz rację - Pani Doktor... przepraszam, to się wiecej nie powtórzy :) 3.Neris, grunt, że nasze zwierzaki miały co jeść :) Przypominam Ci, że oprócz Arii cały tył mojego dość pojemnego samochodu wypełniało jakieś żarło dla psów :) i parę kartoników musli...:krolik: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 To podmienie wiek na allegro-duzo młodziej nam Aria teraz wygląda;) Fotki Pokera to gdzie:mad: Quote
Neris Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Weź tu rób zdjęcia w taką pogodę! Quote
Saphira Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Najpiękniej wychodzą w łóżeczku, brzusiem i kołami do góry:evil_lol::diabloti: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ale słodkie te małe kropeczki:loveu: Quote
Saphira Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 To ile jest tych słodkich , małych kropeczek:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Saphira Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jeżeli to Poker to dla mnie jest cudny:loveu::loveu::loveu:Ale ja to już taka głupia jestem:placz::placz::placz: Quote
Neris Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Saphira napisał(a):To ile jest tych słodkich , małych kropeczek:crazyeye::crazyeye::crazyeye: 4 som. I szukam imion na N bo państwo co zamówili chłopca chcą żeby miał na imię Newton, to reszcie też muszę dopasować. Moja mama wymyśliła Nieborak i Nieboga :roll: Quote
Soema Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Neris napisał(a):4 som. I szukam imion na N bo państwo co zamówili chłopca chcą żeby miał na imię Newton, to reszcie też muszę dopasować. Moja mama wymyśliła Nieborak i Nieboga :roll: Nestor :diabloti: Nando, Neri :evil_lol:, No(n)sens:grins: Namib, Nero, Nubi.. Nafi. A Sabra na dworze udaje, że nic nie słyszy :diabloti::cool1: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 To ja juz teraz wiem skąd ty Neris masz takie zacięcie do dziwnych imion:lol: Nieborak?:crazyeye::evil_lol: padłam:lol: Quote
Saphira Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 a NABUHOMONOZOR ? ładnie będzie?:lol: Quote
Neris Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 A KTÓRE imię jest dziwne droga pani Aniu??? :mad: No same mam ładne - Kalol, Iris, Krokodyl, Sceniakuuu, o co biega? Przypominam szanownemu państwu, że przydomek Neris będzie na końcu imienia. Ja sobie malo wyobrażam że na ring na wystawie wołają NIEBOGA NERIS!!!! Quote
Neris Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Soema napisał(a):Nestor :diabloti: Nando, Neri :evil_lol:, No(n)sens:grins: Namib, Nero, Nubi.. Nafi. A Sabra na dworze udaje, że nic nie słyszy :diabloti::cool1: A czego nie słyszy, że ja na obiad wołają?:evil_lol: Sreberko podobno nieco lękliwe, ale to niestety wiek taki w którym różne sytuacje się na lęki przekładają. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 A Siuraki, Pindole to kto wymyslił :scared: Quote
Saphira Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nero, Neli, Nela, Nuka, Nika, Negra, Nelson, Noris, Niusia.....jeszcze poszperam........ Quote
Recommended Posts