Neris Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Sterylka przełożona na przyszły tydzień, tym razem ja się rozłożyłam Quote
Neris Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Bannerki działają :multi: Sąsiad wrócił :placz: z tą swoja pier...tą jamniczką. Nie widziałam go ale psa słychać, lata od rana wzdłuż płotu usiłując sprowokować któreś z moich, ale one są MĄDRE :lol: Quote
Neris Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Poker okropnie kaszle, leży na łóżku, Dofi obok niego i ciągle mu wylizuje uszy. Ale zdołał się włamać do lodówki i wyżreć co tam miałam, zostawił pora, selera i pół cytryny. Aria grzeczna, dzisiaj prawie załapała po co się ma piłeczkę. Za to Malizna bardzo źle, znowu seria ataków, nasz doktor zastanawia się juz czy nie wprowadzić jej w stan śpiączki żeby wyciszyć mózg. A ja siedzę, płaczę i zastanawiam się co robic... Quote
Soema Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Czego nie piszesz.. Jak Ci można pomóc? Każdy ma ograniczone możliwości, ale ktoś zawsze coś może.. :calus: Quote
Neris Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Pisałam coś tam na wątku Malizny. Ona jest nietykalna, 2 razy wydzierana śmierci i nie mogę znieść myśli że możemy nie wygrać. Poker dostaje Ceporex, ma go brać 7 dni. To nie jest kaszel kennelowy, to zwykłe zapalenie krtani. Wczoraj była Ela z Austrii, strasznie fajna kobietka, byłyśmy szukać "moich" bezdomnych kotów, 2 już na mój głos podchodzą i obserwują z jakichś 5 metrów co robię. To są 2 przepiękne kotki szylkretki, trzeba by je ciachnąć ale w naszej gminie nie ma programu sterylkowego... Quote
Neris Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Dom wariatów mamy, Poker biega za Malizną usiłując ją zachęcić do zabawy, a ona jest mu niechętna więc jedno piszczy, drugie ryczy, cyrk na kółkach... Quote
Neris Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Witamy :lol: Serial taki jest, "Naznaczony" chyba. No to ja będę "Zaznaczona". Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witaj Saphiro:loveu: Zaznaczona:evil_lol: podaj info jak z karmą dla Pokera i Arii- na czym stoimy? Quote
Neris Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Mamy jeszcze ten worek co kupiłam w Brava Zoo po promocyjnej cenie - została mniej więcej połowa. Poker je to co mu dam i to co wspólnie z Malizną sam sobie wyjmie z lodówki:mad: Ale co tam, w lodówce został por, pół selera i cytryna, niech sobie chłopak nie żałuje :evil_lol: Quote
Saphira Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witajcie ! Jakiego typu pomoc jest potrzebna? Quote
Neris Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Tak na szybko to tabletki na odrobaczenie dla Pokera. Jakiekolwiek stare koce itp na posłanka, bo szczeniaki zrobiły z koców frędzle. I pomoc w ogłoszeniach, ja jakoś nie potrafię się w nich poruszać. Zrobiłam POkerowi alegratkę, ale od wczoraj miał 2 wejścia :placz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Karma dla psiaków-Poker to szczeniak, Aria onek....kasa na szczepienia i sterylke, domy:oops::oops: Quote
chita Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Neris a od nas kasa doszla, miala byc na Arie ale sama wiesz co najbardziej Wam potrzebne;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 U mnie Poker i Aria ponownie na allegro POKER - porzucony czarny szczeniak szuka domu! (804568110) - Aukcje internetowe Allegro Sunia-prawie owczarek niemiecki, pilnie szuka domu (804570954) - Aukcje internetowe Allegro pomolestuje kogos o ogłoszenia:cool3: Quote
Neris Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Kurka doszło 40zł i w tytule napisane że to od właściciela firmy, więc pomyślałam że mi zwracają za wadliwą kartę do aparatu :oops: Quote
Soema Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Neris, a smaczki Ci się przydadzą? Zamówiłam ostatnio na bazarku, ale mój tymczasowicz musi mieć ścisłą dietę, miał operowany żołądek i je tylko RC.:roll: Szkoda żeby leżały u mnie. To nie karma co prawda, ale Pokera pewnie jeszcze trochę zęby swędzą.. Quote
Neris Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 POker gryzie wszystko co mu w zęby wpadnie. Teraz wyrastają mu stałe zęby, więc jest intensywnie gryzący, dzisiaj rozwykałaczkował drewniany domek dla świnek morskich, ale to niebarwione więc nic mu nie będzie. Quote
Soema Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jutro wracam do Krk, to postaram się jak najszybciej nadać :) adres mi poślij, proszę :) Quote
kasiaprodex Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Neris']POker gryzie wszystko co mu w zęby wpadnie. Teraz wyrastają mu stałe zęby, więc jest intensywnie gryzący, dzisiaj rozwykałaczkował drewniany domek dla świnek morskich, ale to niebarwione więc nic mu nie będzie.[/QUOTE] No pieknie to jeszcze sie Ciotka przyczyniasz do bezdomnosci świnek morskch:evil_lol: Quote
Neris Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 A, bo wyjęłam im domek do mycia, taki miały fajny jakby tunelik z gałązek. I w łazience zostawiłam do wyschnięcia :razz: Quote
chita Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Neris']Kurka doszło 40zł i w tytule napisane że to od właściciela firmy, więc pomyślałam że mi zwracają za wadliwą kartę do aparatu :oops:[/QUOTE] to od nas bo z tz'ta konta:lol: ale podalam w tytule na arie:mad: czekamy na przelewy i jeszcze cos dosle;) Quote
Neris Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Ja muszę otworzyć przelew żeby zobaczyć na co, zobaczyłam że od właściciela firmy więc ucieszyłam sie, że oddali mi za kartę i juz dalej nie grzebałam :evil_lol:. Taki ze mnie gapiszon trochę... Quote
Recommended Posts