Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bannerki działają :multi:

Sąsiad wrócił :placz: z tą swoja pier...tą jamniczką. Nie widziałam go ale psa słychać, lata od rana wzdłuż płotu usiłując sprowokować któreś z moich, ale one są MĄDRE :lol:

Posted

Poker okropnie kaszle, leży na łóżku, Dofi obok niego i ciągle mu wylizuje uszy.
Ale zdołał się włamać do lodówki i wyżreć co tam miałam, zostawił pora, selera i pół cytryny.

Aria grzeczna, dzisiaj prawie załapała po co się ma piłeczkę.

Za to Malizna bardzo źle, znowu seria ataków, nasz doktor zastanawia się juz czy nie wprowadzić jej w stan śpiączki żeby wyciszyć mózg. A ja siedzę, płaczę i zastanawiam się co robic...

Posted

Pisałam coś tam na wątku Malizny. Ona jest nietykalna, 2 razy wydzierana śmierci i nie mogę znieść myśli że możemy nie wygrać.

Poker dostaje Ceporex, ma go brać 7 dni. To nie jest kaszel kennelowy, to zwykłe zapalenie krtani.

Wczoraj była Ela z Austrii, strasznie fajna kobietka, byłyśmy szukać "moich" bezdomnych kotów, 2 już na mój głos podchodzą i obserwują z jakichś 5 metrów co robię. To są 2 przepiękne kotki szylkretki, trzeba by je ciachnąć ale w naszej gminie nie ma programu sterylkowego...

Posted

Dom wariatów mamy, Poker biega za Malizną usiłując ją zachęcić do zabawy, a ona jest mu niechętna więc jedno piszczy, drugie ryczy, cyrk na kółkach...

Posted

Mamy jeszcze ten worek co kupiłam w Brava Zoo po promocyjnej cenie - została mniej więcej połowa.

Poker je to co mu dam i to co wspólnie z Malizną sam sobie wyjmie z lodówki:mad:
Ale co tam, w lodówce został por, pół selera i cytryna, niech sobie chłopak nie żałuje :evil_lol:

Posted

Tak na szybko to tabletki na odrobaczenie dla Pokera.
Jakiekolwiek stare koce itp na posłanka, bo szczeniaki zrobiły z koców frędzle.

I pomoc w ogłoszeniach, ja jakoś nie potrafię się w nich poruszać.
Zrobiłam POkerowi alegratkę, ale od wczoraj miał 2 wejścia :placz:

Posted

Neris, a smaczki Ci się przydadzą? Zamówiłam ostatnio na bazarku, ale mój tymczasowicz musi mieć ścisłą dietę, miał operowany żołądek i je tylko RC.:roll:
Szkoda żeby leżały u mnie. To nie karma co prawda, ale Pokera pewnie jeszcze trochę zęby swędzą..

Posted

POker gryzie wszystko co mu w zęby wpadnie.
Teraz wyrastają mu stałe zęby, więc jest intensywnie gryzący, dzisiaj rozwykałaczkował drewniany domek dla świnek morskich, ale to niebarwione więc nic mu nie będzie.

Posted

[quote name='Neris']POker gryzie wszystko co mu w zęby wpadnie.
Teraz wyrastają mu stałe zęby, więc jest intensywnie gryzący, dzisiaj rozwykałaczkował drewniany domek dla świnek morskich, ale to niebarwione więc nic mu nie będzie.[/QUOTE]

No pieknie to jeszcze sie Ciotka przyczyniasz do bezdomnosci świnek morskch:evil_lol:

Posted

[quote name='Neris']Kurka doszło 40zł i w tytule napisane że to od właściciela firmy, więc pomyślałam że mi zwracają za wadliwą kartę do aparatu :oops:[/QUOTE]

to od nas bo z tz'ta konta:lol: ale podalam w tytule na arie:mad: czekamy na przelewy i jeszcze cos dosle;)

Posted

Ja muszę otworzyć przelew żeby zobaczyć na co, zobaczyłam że od właściciela firmy więc ucieszyłam sie, że oddali mi za kartę i juz dalej nie grzebałam :evil_lol:. Taki ze mnie gapiszon trochę...