Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Liczę, że szczeniaki urodziły się jakoś w czerwcu, cieczka co pół roku to wypada koniec kwietnia - koniec października.

Pamiętam, jak którejś zimy suka sąsiadów miała cieczkę, wiejskie psy zagryzły jednego z kręcących się tam samców i biegały potem z jego głową. Plama czerwieni miała chyba średnicę z 3 metrów, na śniegu długo ją było widać. Nigdy nie zapomnę tego widoku. A facet widział jak się to działo i nic...

Posted

Moja Saberka:)

Czy ona jest grzeczna?

Bo Siurak ANI RAZU nie nasiusiał w nowym domu, starałam się ich uczyć ale czasami jeszcze były wpadki, ciekawe jak Sabra w nowym domu...

Posted

Neris napisał(a):
Moja Saberka:)

Czy ona jest grzeczna?

Bo Siurak ANI RAZU nie nasiusiał w nowym domu, starałam się ich uczyć ale czasami jeszcze były wpadki, ciekawe jak Sabra w nowym domu...

Marcin, oprócz okrzyków radości, za wiele mi nie powiedział. Jest kochana, mądra, wyjątkowa.. chodzi za jego mamą, krok w krok :) raz została jak wyszli.... z sąsiadem :razz: tak, że ona pod ciągłą opieką jest :)

Posted

Neris napisał(a):
Nie wierzę, te psy są magiczne POMIMO rozszarpania puchowej poduszki i rozwleczenia jej po sypialni.

Przecież.. zdarza się najlepszym :razz:
a w sprawie Arii cisza? Przecież ona jest piękna.. a te takie ratlerkowate, to pokażesz nam ?:)

Posted

W sprawie Arii nic :shake:

Malagos, ja w ogłoszeniach nie pomogę z braku czasu, moje psiaki ogłaszała Justyna ale teraz jej nie ma w necie chwilowo.

Ratlerkowate paskudy:

Lusia

Pisiol

Posted

ALARM!!!

Neris stoi na przystanku w Pomiechówku i obok niej wyrzucony szczeniak- ona jedzie do wawy do lekarza , nie ma co z nim zrobić- lecznica odmówiła przyjecia!!
Pomóżcie!!!!!Potrzeba aby go ktoś przetrzymał dziś choć-teraz!!

Tel do Neris:604551117

Posted

Nie mam siły pisać, bo dopiero wróciłam do domu, szczeniak jest u mnie na podwórku i BŁAGAM o pomoc.

Ja mam 3-tygodniowe jamniczki i boję się o nie.
Czy ktoś ma na zbyciu chociaż jeden fiprex? U nas w lecznicy nie można placić kartą kredytową a ja mam na koncie 7zł. Szczeniak ma masakryczne pchły, szukam po szafkach czy nie mam gdzieś zapasów ale moje psy chodzą w kiltixach a kropiłam je we wrześniu i nic mi nie zostało.

Posted

Neris napisał(a):
Nie mam siły pisać, bo dopiero wróciłam do domu, szczeniak jest u mnie na podwórku i BŁAGAM o pomoc.

Ja mam 3-tygodniowe jamniczki i boję się o nie.
Czy ktoś ma na zbyciu chociaż jeden fiprex? U nas w lecznicy nie można placić kartą kredytową a ja mam na koncie 7zł. Szczeniak ma masakryczne pchły, szukam po szafkach czy nie mam gdzieś zapasów ale moje psy chodzą w kiltixach a kropiłam je we wrześniu i nic mi nie zostało.

Mogę dać ci fiprex - tylko jak?

Posted

Noc za nami, zamknęłam małego w przedpokoju, weszłam ok polnocy i nigdzie go nie ma, w końcu usłyszałam że stuka ogonem, uniosłam głowę a on siedzi na wysokości 150cm w regale magazynowym, na workach żwirku dla kotów :crazyeye:

Wstał o 6.30 i szczekał, ale czystości nie zachowuje.

NIE ŚMIERDZI, a pamiętam że jak znalazłam Karolka cuchnął tak niemożliwie, że nie wzięli mnie z nim do autobusu i musiałam wzywać koleżankę z autem. NIe wiem więc czy mieszkał w domu czy na jakimś czystym podwórku.