Ania+Milva i Ulver Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Jakieś 250 zł.... Z mojego bazarku a razie jest 50, ale to mało... Quote
Neris Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Liczę, że szczeniaki urodziły się jakoś w czerwcu, cieczka co pół roku to wypada koniec kwietnia - koniec października. Pamiętam, jak którejś zimy suka sąsiadów miała cieczkę, wiejskie psy zagryzły jednego z kręcących się tam samców i biegały potem z jego głową. Plama czerwieni miała chyba średnicę z 3 metrów, na śniegu długo ją było widać. Nigdy nie zapomnę tego widoku. A facet widział jak się to działo i nic... Quote
Soema Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Neris...:-( nawet nie chcę sobie tego wyobrażać:shake: Pokażę Wam Sabrę :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Z boku cuuudna...z przodu:lol::lol::lol: uszy powalają:eviltong::evil_lol: Quote
Neris Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Moja Saberka:) Czy ona jest grzeczna? Bo Siurak ANI RAZU nie nasiusiał w nowym domu, starałam się ich uczyć ale czasami jeszcze były wpadki, ciekawe jak Sabra w nowym domu... Quote
Soema Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Neris napisał(a):Moja Saberka:) Czy ona jest grzeczna? Bo Siurak ANI RAZU nie nasiusiał w nowym domu, starałam się ich uczyć ale czasami jeszcze były wpadki, ciekawe jak Sabra w nowym domu... Marcin, oprócz okrzyków radości, za wiele mi nie powiedział. Jest kochana, mądra, wyjątkowa.. chodzi za jego mamą, krok w krok :) raz została jak wyszli.... z sąsiadem :razz: tak, że ona pod ciągłą opieką jest :) Quote
Neris Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 No to dopiero zacznie łobuzować :diabloti: Quote
Soema Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Neris napisał(a):No to dopiero zacznie łobuzować :diabloti: W to nie wątpię :evil_lol: jeszcze Ci ją odwiezie :eviltong: Quote
Neris Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Nie wierzę, te psy są magiczne POMIMO rozszarpania puchowej poduszki i rozwleczenia jej po sypialni. Quote
Soema Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Neris napisał(a):Nie wierzę, te psy są magiczne POMIMO rozszarpania puchowej poduszki i rozwleczenia jej po sypialni. Przecież.. zdarza się najlepszym :razz: a w sprawie Arii cisza? Przecież ona jest piękna.. a te takie ratlerkowate, to pokażesz nam ?:) Quote
malagos Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Proszę, poradźcie, kogo poprosić o ogloszenie?...Mam na stanie 2 maleńki sucze istoty... http://www.dogomania.pl/forum/f28/dlugowlosa-miniaturka-jamnikowata-mika-prosi-o-dom-148902/#post13156279 http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarna-kruszynka-lawenda-mix-terierka-czeka-na-dom-prosi-o-deklaracje-na-dt-148905/#post13156399 Quote
Neris Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 W sprawie Arii nic :shake: Malagos, ja w ogłoszeniach nie pomogę z braku czasu, moje psiaki ogłaszała Justyna ale teraz jej nie ma w necie chwilowo. Ratlerkowate paskudy: Lusia Pisiol Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Siurak...Pisiol:cool1::cool1::cool1: Neris chyba czegos brak:roll::evil_lol: Ciotka a one to jakiej wielkości będą, bo poz djęciach to takie sporawe się wydaja i w jakim wieku są? Zrobie allegro w niedziele im. Quote
Neris Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Mają wysokości 33cm i ok. pół roku. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ok -dzieki:loveu: Ale pozwolisz ,że w ogłoszeniach nie będę używać imienia Pisiol...pojadę jakos tak bezosobowo:evil_lol: Quote
Neris Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 W książeczce ma wpisane PYSIOL, tak na wszelki wypadek... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ALARM!!! Neris stoi na przystanku w Pomiechówku i obok niej wyrzucony szczeniak- ona jedzie do wawy do lekarza , nie ma co z nim zrobić- lecznica odmówiła przyjecia!! Pomóżcie!!!!!Potrzeba aby go ktoś przetrzymał dziś choć-teraz!! Tel do Neris:604551117 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Obok przystanku jest główna trasa przelotowa!!! Kto może w jakikolwiek sposób pomoc??? Nersi musi jechac do lekarza... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 odzew zaj......:cool1: No nic-podniose i czekam na Neris... Quote
Soema Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dzięki Isadora.. na szybko wstawiłam i nie obkręciłam :shake: nikt nie może pomóc..? Tyle ludzi z Wwa jest.. biedny psiak :-( Quote
Neris Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Nie mam siły pisać, bo dopiero wróciłam do domu, szczeniak jest u mnie na podwórku i BŁAGAM o pomoc. Ja mam 3-tygodniowe jamniczki i boję się o nie. Czy ktoś ma na zbyciu chociaż jeden fiprex? U nas w lecznicy nie można placić kartą kredytową a ja mam na koncie 7zł. Szczeniak ma masakryczne pchły, szukam po szafkach czy nie mam gdzieś zapasów ale moje psy chodzą w kiltixach a kropiłam je we wrześniu i nic mi nie zostało. Quote
Isadora7 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Neris napisał(a):Nie mam siły pisać, bo dopiero wróciłam do domu, szczeniak jest u mnie na podwórku i BŁAGAM o pomoc. Ja mam 3-tygodniowe jamniczki i boję się o nie. Czy ktoś ma na zbyciu chociaż jeden fiprex? U nas w lecznicy nie można placić kartą kredytową a ja mam na koncie 7zł. Szczeniak ma masakryczne pchły, szukam po szafkach czy nie mam gdzieś zapasów ale moje psy chodzą w kiltixach a kropiłam je we wrześniu i nic mi nie zostało. Mogę dać ci fiprex - tylko jak? Quote
Neris Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Noc za nami, zamknęłam małego w przedpokoju, weszłam ok polnocy i nigdzie go nie ma, w końcu usłyszałam że stuka ogonem, uniosłam głowę a on siedzi na wysokości 150cm w regale magazynowym, na workach żwirku dla kotów :crazyeye: Wstał o 6.30 i szczekał, ale czystości nie zachowuje. NIE ŚMIERDZI, a pamiętam że jak znalazłam Karolka cuchnął tak niemożliwie, że nie wzięli mnie z nim do autobusu i musiałam wzywać koleżankę z autem. NIe wiem więc czy mieszkał w domu czy na jakimś czystym podwórku. Quote
Recommended Posts