Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Zatrzymali się na siusiu, ale nie siusiała tylko się przytulała. Fajna z niej laska i już. Będą z niej chyba robić wystawę - bo pan Marcin mówił że przez weekend ma się zamiar na nią patrzeć. A JEST NA CO :loveu: Quote
Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Następnym razem powiedz, że chcesz zdjęcia :razz: Sabry w nowym miejscu :cool1: u nich jest tak cicho i pięknie.. ehh... Prawie jak Mazury ;) Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Moja mama mieszka ok. 50km od Szczecinka, więc mniej więcej wiem jak tam jest. Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ale cicho jest, i nikt niczego nie rwie ani nie szarpie... Quote
Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Neris napisał(a):Ale cicho jest, i nikt niczego nie rwie ani nie szarpie... Chcesz nowego szczeniaka?:razz: Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Mam jeszcze 2 pokiwane ratlerkowate których nie mogę wydać, mają jakoś pecha... Quote
Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Neris napisał(a):Mam jeszcze 2 pokiwane ratlerkowate których nie mogę wydać, mają jakoś pecha... Ja oczywiście nie widziałam.. :oops: a niby tyle na forum siedzę.:roll: Adopcje ogólnie stoją, wszędzie..:-( Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Nie widziałaś bo wątku ni mo. Dzwonią do mnie przedziwni ludzie. Najlepsi są tacy, co są od razu na tak na wszystkie pytania, mają zadzwonić za 2 godziny w sprawie wizyty przedadopcyjnej "bo u nas pies będzie miał jak w niebie" i nigdy więcej się nie odzywają. Quote
Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Taaa.. czasem wydaję mi się, że jesteśmy nawiedzone.. ale z drugiej strony ludzie są beznadziejni.:roll: Aria bardzo przeżywa? Quote
Neris Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Aria już nie przeżywa, szaleje na podwórku z Wilsonem. A że jesteśmy nawiedzone to wiem, chociaż jak ostatnio Rybaczki bawiąc się na łóżku rozszarpały puchową poduszkę i z nią jeszcze biegały to już im zaczęłam obiecywać, że wydam do kojca albo komukolwiek :diabloti: Rozmawiałam akurat przez telefon z Krysiam i widziałam, że psy chodzą jakieś upaproszone, no ale nic, gadam dalej. Nagle odwróciłam się w stronę łóżka a tam WSZĘDZIE śnieg. Krysia świadkiem, że kwiczałam niemożebnie. Quote
żabusia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/f1129/rozmnaza-suke-bo-zgodne-z-natura-148523/#post13127322 Quote
Neris Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 A teraz to się rozdzwoniły telefony że szok! Poszłam na spacer z psami, wraca, a tu 6 nieodebranych i poczta głosowa nagrana... Quote
Soema Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Neris napisał(a):A teraz to się rozdzwoniły telefony że szok! Poszłam na spacer z psami, wraca, a tu 6 nieodebranych i poczta głosowa nagrana... O kogóż to?:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 coś tam wyszperałam, ale to juz granice moich mozliwości...w domu juz samo badziewie zostało;) Zapraszam;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/sexi-buty-gra-heroes-v-na-sterylke-arii-do-17-pazdziernika-do-20-00-a-148547/#post13128871 Quote
Neris Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Dzięki Aniu. Ja może też przeryję dom, ale u mnie to wszystko jest z lekka ogryzione albo oślinione :cool1: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 A co tu tak cicho:roll: Ciotka weź tu wrzuc te swoje szczeniaki ratlerkowate z opisem- ogłoszenia sie porobi;) Quote
Neris Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Cicho, bo zimno się robiło, paskudniasto. Właśnie się okutałam szlafrokiem i trochę mi lepiej, żeby tylko jeszcze znaleźć coś na nogi :cool3:, może kocyk i jak stara babcia przed telewizorem w fotelu zasiądę. Byłam dzisiaj w Warszawie i trochę zazdroszczę ludziom którzy mają ciepło "z sieci"... Quote
Neris Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Aria jest fajnym grzaczem stóp. Lubi się układać przy moich stopach - inaczej niż reszta psów, które zajmują kanapę i łóżko. I tak sobie siedzimy... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Bylebyście sie tak nie zasiedziały:mad: Aria sio do domu!!!;) A jak tam " Sabra"...pisałas sms?:razz::diabloti: Quote
Neris Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Sabra jest pod Szczecinkiem a obiekt sms-ów w Warszawie, to chyba jakoś nie wypada :evil_lol: Dzwoniła pani która ma mojego morskiego świnka, mówiła że jak się go drapie po brzuchu to zadziera jedną nogę. Czy to nie jest już molestowanie? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja nie wiem gdzie ty te świnki wydajesz:roll::evil_lol: Aria na allegro ponownie Sunia-prawie owczarek niemiecki, pilnie szuka domu (779299647) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Neris Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Pani takim mercem przyjechała, że sama bym się jej oddała w adopcję... Quote
Neris Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Boję się, że Aria dostanie u mnie cieczki, w ogóle sobie takiej sytuacji nie wyobrażam, zlecą się wszystkie wiejskie psy i będzie masakra... Quote
Krysiam Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 jezu, to trzeba ją migiem wysterylizować. Ile na to trzeba? Quote
Recommended Posts