Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zatrzymali się na siusiu, ale nie siusiała tylko się przytulała.
Fajna z niej laska i już.

Będą z niej chyba robić wystawę - bo pan Marcin mówił że przez weekend ma się zamiar na nią patrzeć. A JEST NA CO :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Mam jeszcze 2 pokiwane ratlerkowate których nie mogę wydać, mają jakoś pecha...

Ja oczywiście nie widziałam.. :oops: a niby tyle na forum siedzę.:roll:
Adopcje ogólnie stoją, wszędzie..:-(

Posted

Nie widziałaś bo wątku ni mo.

Dzwonią do mnie przedziwni ludzie. Najlepsi są tacy, co są od razu na tak na wszystkie pytania, mają zadzwonić za 2 godziny w sprawie wizyty przedadopcyjnej "bo u nas pies będzie miał jak w niebie" i nigdy więcej się nie odzywają.

Posted

Aria już nie przeżywa, szaleje na podwórku z Wilsonem.

A że jesteśmy nawiedzone to wiem, chociaż jak ostatnio Rybaczki bawiąc się na łóżku rozszarpały puchową poduszkę i z nią jeszcze biegały to już im zaczęłam obiecywać, że wydam do kojca albo komukolwiek :diabloti: Rozmawiałam akurat przez telefon z Krysiam i widziałam, że psy chodzą jakieś upaproszone, no ale nic, gadam dalej. Nagle odwróciłam się w stronę łóżka a tam WSZĘDZIE śnieg. Krysia świadkiem, że kwiczałam niemożebnie.

Posted

Neris napisał(a):
A teraz to się rozdzwoniły telefony że szok! Poszłam na spacer z psami, wraca, a tu 6 nieodebranych i poczta głosowa nagrana...

O kogóż to?:razz:

Posted

Cicho, bo zimno się robiło, paskudniasto. Właśnie się okutałam szlafrokiem i trochę mi lepiej, żeby tylko jeszcze znaleźć coś na nogi :cool3:, może kocyk i jak stara babcia przed telewizorem w fotelu zasiądę.

Byłam dzisiaj w Warszawie i trochę zazdroszczę ludziom którzy mają ciepło "z sieci"...

Posted

Aria jest fajnym grzaczem stóp.

Lubi się układać przy moich stopach - inaczej niż reszta psów, które zajmują kanapę i łóżko. I tak sobie siedzimy...

Posted

Sabra jest pod Szczecinkiem a obiekt sms-ów w Warszawie, to chyba jakoś nie wypada :evil_lol:

Dzwoniła pani która ma mojego morskiego świnka, mówiła że jak się go drapie po brzuchu to zadziera jedną nogę. Czy to nie jest już molestowanie?