Neris Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Soema napisał(a):Neris, Ania się kontaktowała? Państwo zakochani w Sabrze od pierwszego wejrzenia. A mój tata pytał, czy jej uszu do zdjęć nie podklejono :evil_lol: Tak, Ania się kontaktowała ale ma się jeszcze kontaktować bo byłam u weta. Musiałabyś widzieć te uszy w ruchu, przez bite dwa tygodnie to były dwa galareto- silikonowe twory gibiące się na wszystkie możliwe strony. Quote
Soema Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 One jeszcze pewnie setkę razy zmienią swoje ułożenie :) piękne sunie, nie wiem jak ja watek ominęłam :niewiem: Quote
Neris Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 No nie wiem, jakos źle patrzyłaś zapewne :evil_lol: Dzisiaj Aria zostawiona w boksie darła się jak zarzynana, a ja jej samej na podwórku nie zostawię wychodząc. Znaczy do kojca się nie nada :mad: Quote
Soema Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 W ogóle nie patrzyłam..:oops: A ile Aria ma lat, bo szukałam, a nie znalazłam.. Piękna jest, gdyby moja cokolwiek innego akceptowała :roll: Quote
Neris Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Ja sama nie wiem ile ona ma lat. Najpierw wydawało mi się, że 6, teraz myślę że może ze 3-4. Quote
jayo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Mozesz sprawdzic Arie na koty, plis? Jakby ich nie zjadla na dziendobry - to mam dla niej dom...:oops: Quote
Neris Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Kici Marysi nie goni, ale Marysia spędza większość czasu na moim biurku albo monitorze więc nie wiem, czy to miarodajne. Quote
jayo Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja tez nie wiem, czy to miarodajne - zawsze moze traktowac kota jako element komputera :-) Quote
Miki Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 jayo napisał(a):Ja tez nie wiem, czy to miarodajne - zawsze moze traktowac kota jako element komputera :-) No, moja sunia - która niestety goni koty i na otwartym terenie jest całkiem niebezpieczna - siada obok komputera i popiskuje, żeby kot uciekał. A jak nasza Sisi jest na podłodze to stoi nad nią cała napięta i gotowa. Potrafi też w desperacji popychać ją nosem. No uciekaj no... jak mam cię gonić. W takiej sytuacji wszystko zależy od kota. Sisi nie będzie uciekać:lol: i nie ma problemu. Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Marysia nie będzie uciekać i nikt jej nie gania. Próba na podwórku też byłaby niemiarodajna, bo WSZYSCY gonią kota na łące. Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 No to Sabra w drodze do nowego domu... Jedzie w aucie wyłożonym kocykiem i z czerwoną puchata podusią, mam nadzieję że jej w drodze nie zeżre... Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 No została Aria, ona to główna Rybaczka wszak. Od pana dostałam za Sabrę złotówkę i uroczyście oświadczam, że mam ją zamiar PRZEHULAĆ w całości. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :multi::multi::multi: Jeszcze duża rybaczka została;) Myśle,że przydałoby się pomyslec o sterylce...bazarki porobić. Quote
Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Neris napisał(a):No to Sabra w drodze do nowego domu... Jedzie w aucie wyłożonym kocykiem i z czerwoną puchata podusią, mam nadzieję że jej w drodze nie zeżre... Ona i tak wybrała worek kakaa :razz: podobno jest grzeczna i Marcin się jej spodobał :cool1: Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ten Marcin to sie chyba każdemu spodoba kto go zobaczy :eviltong: A moje jamniki mu wlazły do auta i tam sobie sprawdzały wszystko:evil_lol:, wesołą mam gromadę nie ma co. Sabra merdała do niego ogonem, dała mi buziaka na pożegnanie i wcale, ale to wcale się nie bała. Spoko z niej dziewuszynka. Aria wyła i szczekała jak opętana kiedy odjeżdżało auto. Nie wiem czy z niepokoju o małą czy raczej z jakiegoś skojarzenia z autem właśnie... Quote
Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Neris, numer masz :razz: Ja to się boję o małą, że ją rozpieszczą do granic możliwości :oops: a złotówkę, mama mu kazała dać - na szczęście :niewiem: ale jest chętny do pomocy ;) a z domem dla Arii cisza? Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Soema napisał(a):Neris, numer masz :razz: Ja to się boję o małą, że ją rozpieszczą do granic możliwości :oops: a złotówkę, mama mu kazała dać - na szczęście :niewiem: ale jest chętny do pomocy ;) a z domem dla Arii cisza? W odpowiedzi na zdanie nr 1 potwierdzam - MAM :diabloti: W odpowiedzi na zdanie nr 2 - a niech tam! Nalleży jej się, porodówkę miała z piachu to niech dalsze życie ma na puchu... Z domem dla Arii na razie nic, suka nie jest jeszcze wysterylizowana :oops: Quote
Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ad 1 - nie zgub :mdleje: Ad 2 - dopilnuję :cool1: a sterylka jaki koszt? Bo ciachać to ją już można chyba? Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Własnie nie wiem, myślę że minimum 250-300zł, ma do mnie wetka dzwonić ok. 20 z wynikami badań mojej morskiej świnki (nie śmiać się bo pozabijam!) to ją wypytam. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Przerzucę dom i może coś znajdę na bazarek:roll: Nerisku możesz napisac sms:razz:.... jak sunia zniosła podróż oczywiście:siara::scared: Quote
Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A co jest śwince? To i ta, że Twoja wetka umie ją leczyć :p a oni już dojechali :razz: Quote
Neris Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Dojechali, no to ciekawe co dalej, jak się odnajdzie i w ogóle. I co osika na samym początku. Świnka przestała działać o 0,26 w nocy, znaczy drzeć się przestała a to zawsze u niej dziwne. I miała 39,6C. No to jej dałam ibuprofen i antybiotyk, a rano do weta... no i czekamy na wyniki. Albo zapalenie pęcherza albo ropomacicze, oby to było to pierwsze :placz: EDIT: co dojechali, jak nie dojechali, mają jeszcze godzinę drogi! Quote
Soema Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 To było pytanie :eviltong: a sprawdzałaś, czy dojechali?:razz: (pytajnik mi wsiąknął:oops:) Quote
Recommended Posts