Miki Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Neris napisał(a):TAK JEST! Na 11 mam być. Autobus ode mnie jest o 9,25, to akurat na czas powinnam dojechać. To co, ja zgodnie z umową też się tam przytelepię i będę pytać ludziów - Halo, czy to Ty? :cool3: Quote
gagata Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Hi, Miki a ja słyszałam, żeś Ty kurczak a nie michelin..............;-) Quote
Neris Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 No właśnie, ja wypatrywałam dużej kobiety a tu wróbelek przyszedł :) Kasiaprodex miała napisać o wizycie u Arii, podobno jest OK, chociaż sunia wydaje się smutna. No ale to zaledwie kilka dni, mam nadzieję że szybko się przyzwyczai... Quote
Miki Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 gagata napisał(a):Hi, Miki a ja słyszałam, żeś Ty kurczak a nie michelin..............;-) A co to kurczaki nie mogą być w wersji michelin? Quote
Neris Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Zaprawdę nie bluźnij kobieto :evil_lol: Quote
Miki Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 http://www.ambroziak-ortopedia.pl/ To jest strona lekarza, który operował Agnieszkę. Tam w linkach jest ta klinika Operon w Legionowie. Adres, telefon, trzeba się spytać czy można tam na konsultację i za ile. Nie przekonuje mnie niestety to usg - Aga miała wpisane "łąkotki bez ultrasonograficznych cech uszkodzenia", a jednak miała uszkodzoną. Można by się domyślać, że to późniejsza robota trenera, ale na rezonansie też już był sygnał nieprawidłowy. Ja tam bym poszła na tę konsultację, a dzisiaj spytam się tej rehabilitantki o ten kąt zgięcia. Quote
Miki Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Neris napisał(a):Zaprawdę nie bluźnij kobieto :evil_lol: No dobra, ale ja jestem w domu prześladowana:placz: Nie dają mi jeść, śmieją się ze mnie, że jest mnie 2x tyle co kiedyś i takie różne. Jak tu nie wpaść w kompleksy. A tak w ogóle to od paru lat mam doła, z którego nic mnie nie wygoni. A i ten lekarz w naturze wygląda bardzo sympatycznie i niegroźnie. No może nie tak jak ten spec od usg;) Quote
Neris Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 A u mnie że "łąkotki trudne do oceny". Pewnie dlatego że je sadło zasłania:diabloti: Prodexowa się leni, miała napisać o wizycie! Quote
Miki Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Neris napisał(a):A u mnie że "łąkotki trudne do oceny". Pewnie dlatego że je sadło zasłania:diabloti: Prodexowa się leni, miała napisać o wizycie! Nie, że sadło, tylko już trochę czasu minęło. A tak se wczoraj pomyślałam, że dobrze, że tego sadełka było, bo jakby te bobrzysko niedobre w chudą nogę się wgryzło, to niezłą rewolucję by tam zrobiło.:razz: Quote
Neris Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 No mogłam Ci w sumie tę cudowną dziurę pokazać, bo jakoś nikt nie chce tego oglądać, W OGÓLE nie wiem dlaczego. Już to przestało walić zgniłym mięsem :eviltong: Ale mam przynajmniej świadka, że naprawdę zepsuta noga ma, bo Miki przeczytała opis usg. Kiedyś jak sobie obcięłam palec to potem jakaś mądra dogomaniaczka rozpowiadała że to zmyśliłam, żeby wzbudzić litość u ludzi :evil_lol:. A kawałka palca jak nie było tak nie ma. Quote
Miki Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Świadkiem zostałam i się martwię, bo tak naprawdę to dalej nic nie wiadomo. A co u Arii? Quote
Neris Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Wlazłam na tę jego stronę, ale teraz i tak tyle dni wolnych... pewnie byłoby dobrze mu te łąkotki pokazać, bo więzadło to chyba dobrze opisane. A najlepsze są te zdjęcia z usg. 4 jakieś cieniowane kreski i to niby to więzadło ma być. Aria już jelitowo lepiej, nie ma biegunki. Państwo chcieli jej podawać wapno na wzmocnienie zębów, ale jej się te zęby nie chwieją, po prostu ma je gdzieniegdzie jakby "poocierane". Quote
gagata Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Neris, Ty ich namów, zeby do Arii zabrali Pokera - Arii humor sie poprawi a oni będa mieli dwa w jednym.... Quote
Neris Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 A widzieliście to? http://www.dogomania.pl/threads/184705-Przera%C5%BCony-pies-wyrzucony-w-lesie-ok.-Jastrowia-%28ok.Pi%C5%82y%29.-Pom%C3%B3%C5%BCcie-z%C5%82apa%C4%87!?p=14594987#post14594987 Quote
kasiaprodex Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Miki']Świadkiem zostałam i się martwię, bo tak naprawdę to dalej nic nie wiadomo. A co u Arii?[/QUOTE] Wiem ,wiem miałam napisac co u Arii. Pierwsza wizyte to tak w kawaleczku napisala Nerisówna. Z jedzeniem a wlasciwie z tym co po jedzeniu zostaje juz wszystko sie jest w normie. Sunia upodobała sobie pana domu co maja za złe pozostali domownicy. Ładnie chodzi na spacerki, nie przeorala ogrodu a i zaczyna sie juz troszeczke przyzwyczajac bo zaczeła szczekac na sasiad chodzacego za ogrodzeniem.Najmniejszy czlonek rodziny dziewczynka (1 roczek) troche sie suni boi ale jest przyzwyczajana bo przeciez jak bedzie zima to sunia wyladuje w chalupie. Wstepnie uwowiona bylam w długi weekend wiec jutro jak mi nic nie wypali niespodziewanego planuje zobaczyc co u Arii. Quote
Miki Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Neris']Wlazłam na tę jego stronę, ale teraz i tak tyle dni wolnych... pewnie byłoby dobrze mu te łąkotki pokazać, bo więzadło to chyba dobrze opisane. [/QUOTE] Koniec wolnych dni. Można dzwonić i się umawiać. Myślę, że warto. Ja jeszcze na Mazurach, ale dzwonić też muszę to tu, to tam. Brrrr! Quote
Neris Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Pokerek poszedł do dolnego ogrodu, wziął ze sobą papiery po ciastkach :mad: Hmm co by tu... Wiem! Podręczę Dudusia Po to co tak smęcić, od czego w końcu jest człowiek jak nie od zbierania tego co nabałaganiłem? Quote
Saphira Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ano zapraszam na Jurantowy wątek : http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel! Quote
Neris Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Na razie nijak, przehulałam całą kasę na leczenie goldenki :oops: Quote
Miki Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 To ładnie, ja też mocno pod kreską.:oops: Nie wiem czy pisałam (chyba zapomniałam z tego wszystkiego) - rehabilitantka mówiła, ze 40 stopni kąt może być i że trzeba zacząć ćwiczyć mięśnie. Szczególnie czworogłowy - ten na wierzchu uda. Tak go zwyczajnie napinać, bez ruszania nogą do 300 razy dziennie. Bo jak się chodzi w stabilizatorze, to słabną mięśnie i więzadła są jeszcze bardziej narażone. A jak te łąkotki - bolą? A jak goldenka? A Aria? Quote
Recommended Posts