Saphira Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dlaczego ja nie mogę dodawać grafiki a wy możecie ? :mad: Quote
Isadora7 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Saphira']Dlaczego ja nie mogę dodawać grafiki a wy możecie ? :mad:[/QUOTE] a możesz odezwać się wieczorem na GGdakaczu? To bym korepetycjke może strzeliła. Quote
Saphira Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A co to takiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to całkiem ciemna jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Saphira']A co to takiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to całkiem ciemna jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Komunikator Gadu_gadu Quote
Neris Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Piękna kartka :) A takiego szampana to ja mogę duszkiem :lol: A na tym torcie to moja podobizna na wierzchu, tak? Quote
Neris Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Piękny bukiet ino się trochę boję go dotknąć :diabloti: Ej a może w sobotę do teatra pódziem? Na 21 mój brat gra :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Załatwisz wejściówki?:diabloti::razz: Quote
Neris Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Trzeba bulić, nie ma bata. Bo to malutki teatr i nie mają kasiory. Chyba 20zł normalnie, ale może dla całej hałastry dadzą zniżki :) Sztuka jest ZARĄBIASTA. Taksówka się nazywa :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja to bym z chęcią -nawet za kase hehe...już nie pamiętam kiedy w teatrze byłam, a na fajną sztukę to chętnie. Gdyby nie te 200km....ale spytam Tz co robi w sobotę:) Quote
Neris Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Ja to bym z chęcią -nawet za kase hehe...już nie pamiętam kiedy w teatrze byłam, a na fajną sztukę to chętnie. Gdyby nie te 200km....ale spytam Tz co robi w sobotę:)[/QUOTE] Jakie 200:mad:, wg mnie 170 :) Quote
Soema Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Neris']Jakie 200:mad:, wg mnie 170 :)[/QUOTE] Masz rację... TAMTA kłamie i wyolbrzymia - jak zwykle:mad: nawet w Twe święto :roll: :Rose: Quote
Neris Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Googlowy map potwierdził moje przypuszczenia 175km! HA!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 175?...chyba do tablicy z napisem Warszawa:mad:A teatr pewnie na drugim końcu:diabloti: Ale może by bazarek na ten cel założyc? W końcu kultura ważna rzecz co nie?:p:eviltong: Quote
Saphira Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Napiszcie co udało sie załatwić w sprawie Szarika. Przykra sprawa:-(:-(:-( Quote
Neris Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Saphira napisał(a):Napiszcie co udało sie załatwić w sprawie Szarika. Przykra sprawa:-(:-(:-( Nie chcą go oddać. Wczoraj rozmawiałam z nimi chyba z 2 godziny, zdecydowali się zapiąć go na łańcuch, a potem- kiedy ziemia rozmarznie - postawić kojec. Quote
Saphira Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A ja właśnie wróciłam z udanego "polowania" na bezdomniaka. Udało mi się z nim zaprzyjaźnić na tyle, ze sama go wsadziłam do samochodu. Już jest w schronie w Toruniu. Biedaczysko straszliwie wychudzony:-( Quote
Neris Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Niestety z Szarikiem znowu zmiana frontu bo zwiał i się oszczekiwał z psami sąsiadów. Poprosiłam o pomoc Abrakadabrę, obiecała nam że go przewiezie. Zapewne już w weekend. Quote
Neris Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 A tymczasem Pokerek jest bardzo, bardzo zmęczony A czym? Poker kontra kołdra wynik 1:0 Quote
gagata Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Zabił kołdrę !!!!!!!!!Poker, ty sie pilnuj skubańcu, bo nowej szybko nie dostaniesz..... Quote
Neris Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 gagata napisał(a):Zabił kołdrę !!!!!!!!!Poker, ty sie pilnuj skubańcu, bo nowej szybko nie dostaniesz..... To moja była kołdra, taka co na materac ją kładłam i dopiero na to prześcieradło :oops: Poker dzisiaj zostaje na podwórku i kuniec! Quote
Isadora7 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 gagata napisał(a):Zabił kołdrę !!!!!!!!!Poker, ty sie pilnuj skubańcu, bo nowej szybko nie dostaniesz..... Ty lepiej powiedz co za..... , znaczy zabił :scream_3: ten Twój mix jamnika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts