Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba bulić, nie ma bata. Bo to malutki teatr i nie mają kasiory. Chyba 20zł normalnie, ale może dla całej hałastry dadzą zniżki :)

Sztuka jest ZARĄBIASTA.
Taksówka się nazywa :)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Ja to bym z chęcią -nawet za kase hehe...już nie pamiętam kiedy w teatrze byłam, a na fajną sztukę to chętnie.
Gdyby nie te 200km....ale spytam Tz co robi w sobotę:)[/QUOTE]

Jakie 200:mad:, wg mnie 170 :)

Posted

Saphira napisał(a):
Napiszcie co udało sie załatwić w sprawie Szarika. Przykra sprawa:-(:-(:-(

Nie chcą go oddać.
Wczoraj rozmawiałam z nimi chyba z 2 godziny, zdecydowali się zapiąć go na łańcuch, a potem- kiedy ziemia rozmarznie - postawić kojec.

Posted

A ja właśnie wróciłam z udanego "polowania" na bezdomniaka. Udało mi się z nim zaprzyjaźnić na tyle, ze sama go wsadziłam do samochodu. Już jest w schronie w Toruniu. Biedaczysko straszliwie wychudzony:-(

Posted

Niestety z Szarikiem znowu zmiana frontu bo zwiał i się oszczekiwał z psami sąsiadów.
Poprosiłam o pomoc Abrakadabrę, obiecała nam że go przewiezie.
Zapewne już w weekend.

Posted

gagata napisał(a):
Zabił kołdrę !!!!!!!!!Poker, ty sie pilnuj skubańcu, bo nowej szybko nie dostaniesz.....

To moja była kołdra, taka co na materac ją kładłam i dopiero na to prześcieradło :oops:

Poker dzisiaj zostaje na podwórku i kuniec!

Posted

gagata napisał(a):
Zabił kołdrę !!!!!!!!!Poker, ty sie pilnuj skubańcu, bo nowej szybko nie dostaniesz.....

Ty lepiej powiedz co za..... , znaczy zabił :scream_3: ten Twój mix jamnika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: