Isadora7 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Neris napisał(a):A to jest na Ochocie? Bo ja nie pamiętam tych nazw hal różnistych :oops: Jadę do Gagaty użyć drukarki jej Młodej (Młoda jeszcze nie wie) Gagata ci wytłumaczy była już u mnie :):):) Quote
Soema Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 UROCZY jest Poker, jesteś wspaniała Neris, że go wzięłaś - mimo wszystko. Quote
kasiaprodex Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 jutro dzwonie w sprawie sterylki.Dam znac jak juz bede wiedzieć Quote
Neris Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Soema napisał(a):UROCZY jest Poker, jesteś wspaniała Neris, że go wzięłaś - mimo wszystko. Jak on jest uroczy to ja jestem cud urody :evil_lol: Kasiu, będę czekać na wiadomość, nie tylko w sprawie sterylki. Quote
Soema Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Neris napisał(a):Jak on jest uroczy to ja jestem cud urody :evil_lol: Nie wiem, nie widziałam Cię :razz: o gustach się nie dyskutuje, ale... on jest uroczy :loveu: Quote
chita Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kilka ogloszen Pokerka:loveu: Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Giełda psów - POKER został porzucony na trasie szybkiego ruchu w Śliczny szczeniak POKER szuka domu, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, Śliczny szczeniak POKER szuka domu, psy, pozostałe Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj 2 - Zwierzęta - Ogłoszenia - WP.PL Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Zwierzęta > ogloszenia drobne > ojej.pl Animalia.pl :: Ogłoszenia Ogłoszenia - Śliczny szczeniak POKER szuka domu Śliczny szczeniak POKER szuka domu - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl szukaj :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Ogłoszenia o psach: kupię psa, sprzedam, oddam psa, szczeniaka, szczeniaczka Quote
kasiaprodex Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Neris napisał(a):Jak on jest uroczy to ja jestem cud urody :evil_lol: Kasiu, będę czekać na wiadomość, nie tylko w sprawie sterylki. Wiem wiem Ciotka Jak sie inna Ciotka do soboty nie dogada:mad: to osobiście udusze i jak mnie nie złapią w jeden dzień to niedziela powinna byc aktualna. Quote
Neris Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Kasiu a list doszedł? Na niego liczę NAJBARDZIEJ :evil_lol: Chita, dziękuję bardzo. Quote
kasiaprodex Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 niestety nikt nie napisał:placz: ale jak tylko go dostane od razu wysyłam odpowiedz jako bardzooooo pilnąąąąą Quote
Neris Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Wyszedł poleconym w środę. Lepiej biegaj od jutra za listonoszem :eviltong: Quote
gagata Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kurczę, Poker wygląda zupełnie jak młodszy brat mojej Mamby,nawet skarpetki ma...I pewnie szanse na szybką adopcję też takie jak Mamba....:shake: Dlaczego nikt nie kocha czarnych psów????:angryy: Neris, Młoda juz wie, przyjeżdżaj, czekamy. Quote
kasiaprodex Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Neris napisał(a):Wyszedł poleconym w środę. Lepiej biegaj od jutra za listonoszem :eviltong: Straż juz postawiona w gotowości:evil_lol: Quote
Neris Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Dobry wieczór Matko Chrzestna ;) Mówiłam CI że do Mamby podobny, tylko ma do spodu siurka przyczepionego Chciałam mu dać przekornie imię SISIOL bo takiego jeszcze nie było ale Ania rzuca jakieś aluzje więc dałam spokój... Quote
Neris Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 No co, to by był trzeci z serii "imiona męskie siurackie". Quote
pidzej Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]prrrooba[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
Neris Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Nikt nie robi takich bannerków jak Pidzej, klasa sama w sobie :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A Poker to bedzie mial uszka klapniete , czy mu staną? widac cos w tym temacie? Quote
Neris Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Ja nie wiem czy Poker nie ma jednak na imię Justyś :oops: Quote
Soema Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Neris napisał(a):Ja nie wiem czy Poker nie ma jednak na imię Justyś :oops: Urocza?:razz: Quote
Soema Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Neris napisał(a):PAN Justyś :mad: no co...:oops::niewiem: Quote
Recommended Posts