Jump to content
Dogomania

DCDC Sopot 2009, zawodu agility, obedience i wystawa

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa nie ma bo ja musiałam być przy agility bardzo często, jak tylko się wyrwałam to strzeliłam kilka fotek, mam na pewno Jezzia, chyba trochę NNL, i jakies tam pojedyncze. Na Hakera nawet sie nie załapałam.

Posted

Ogromnie żałuję, że nie mogłam być w Sopocie w tym roku, to była zawsze moja ulubiona impreza kynologiczna no i bardzo chciałam spotkać znajomych z seminarium frisbee :) i wszystkich innych ale zarazem była to jedyna moja szansa na tak długi urlop w tym roku więc przynajmniej teraz pooglądam fotki.
Fotki bardzo śliczne :)

Posted

Urwis napisał(a):
Ogromnie żałuję, że nie mogłam być w Sopocie w tym roku, to była zawsze moja ulubiona impreza kynologiczna no i bardzo chciałam spotkać znajomych z seminarium frisbee :) i wszystkich innych ale zarazem była to jedyna moja szansa na tak długi urlop w tym roku więc przynajmniej teraz pooglądam fotki.
Fotki bardzo śliczne :)

łeee
no szkoda,spotkalibyśmy kolegę z OBI:) z Łodzi i Ryczywołu:)

Posted

:) raczej tylko mnie, bo kolega coś ze zdrowiem tak marniej i nigdzie nie startuje już (za to widzę Hakerek daje czadu :) ). Miło byłoby się spotkać po 2 latach :)
No szkoda mi było tych wszystkich spotkań strasznie ale czasem się okazuje, że nie można mieć wszystkiego w tym życiu ;)
Za rok inaczej urlop wezmę, teraz nie miałam wyjścia :)

• 2 weeks later...
Posted

a to kilka fotek naszego schroniskowego kundelka Cheero :) pierwszy raz zobaczył frisbee na DCDC we Wrocławiu, ok 2 tyg później zaczelismy trenować i po raz pierwszy wystartowaliśmy w Sopocie :cool3: latać każdy może.. wkrótce więcej zdjęć pozostałych zawodników bo dysk ze zdjęciami został w domku.. :)

Posted

a to kilka fotek naszego schroniskowego kundelka Cheero :smile: pierwszy raz zobaczył frisbee na DCDC we Wrocławiu, ok 2 tyg później zaczelismy trenować i po raz pierwszy wystartowaliśmy w Sopocie :cool3: latać każdy może..

i to jest właśnie magia tego sportu :loveu::loveu::loveu: serdeczne gratulacje!!
a pies przepiękny!

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Ja byłam. Ale oglądać. Ogólnie to moim celem była wystawa, ale to właśnie tam poznałam dog frisbee <3 I pokocham od razu! Tzn. wcześniej o tym słyszałam, ale tam się zakochałam.
Mogę dodać parę fotek z agility i frisbee. Głównie agility, bo mama chciała oglądać.