Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo tam chyba nic nie ma.Popatrzę jeszcze na klubowej stronie dalmasków czeskich - może coś jest.
Nie wiem jak patrzyłam na te terminy :oops:

Posted

Faktycznie :D , czeska też się otwiera tylko trzeba wykazać się duuuuużą cierpliwością. A wiesz coś może o pani Polakovej, jak ocenia, na co zwraca szczególnie uwagę ?

Posted

Nie znam czeskich sędziów, w zasadzie miałam do czynienia dopiero pierwszy raz w Ostrawie z panem Dostalem - popytaj mausę i P.Anię może coś Ci podpowiedzą.

Posted

ja bylam w zeszłym roku...było tak sobie...no ale cóż...finały sa wogole na dworze zamiast w hali;/ cięzko znalezc jakis hotel..i pamietam ze tacy sobie sedziowie;/ no ale życze powodzenia;]

Posted

flashka-g napisał(a):
ja bylam w zeszłym roku...było tak sobie...no ale cóż...finały sa wogole na dworze zamiast w hali;/ cięzko znalezc jakis hotel..i pamietam ze tacy sobie sedziowie;/ no ale życze powodzenia;]

Co prawda decyzja jeszcze nie zapadła, czy pojedziemy. Ale jeżeli masz namiary na jakiś niedrogi hotel to będe bardzo wdzięczna :)