PSYLLA Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Czy ktoś posiada jakieś informacje o tej wystawie ? Termin przyjmowania zgoszeń, opaty, obsada sędziowska..... Quote
Kika Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 http://www2.webpark.cz/nordbohemiacanis/ Niestety juz po terminie zgłoszeń :( Quote
PSYLLA Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 Dzięki Kika :) Na drugi termin jeszcze się załapie (do 29.03.2005) :D tylko nie znalazłam tam kto sądziuje i ile ta zabawa kosztuje :-? Quote
Kika Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Bo tam chyba nic nie ma.Popatrzę jeszcze na klubowej stronie dalmasków czeskich - może coś jest. Nie wiem jak patrzyłam na te terminy :oops: Quote
Kika Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 musisz sobie otworzyć prihlaske po niemiecku i tam jest wszystko :D Quote
PSYLLA Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 Faktycznie :D , czeska też się otwiera tylko trzeba wykazać się duuuuużą cierpliwością. A wiesz coś może o pani Polakovej, jak ocenia, na co zwraca szczególnie uwagę ? Quote
Kika Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 Nie znam czeskich sędziów, w zasadzie miałam do czynienia dopiero pierwszy raz w Ostrawie z panem Dostalem - popytaj mausę i P.Anię może coś Ci podpowiedzą. Quote
flashka-g Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 ja bylam w zeszłym roku...było tak sobie...no ale cóż...finały sa wogole na dworze zamiast w hali;/ cięzko znalezc jakis hotel..i pamietam ze tacy sobie sedziowie;/ no ale życze powodzenia;] Quote
PSYLLA Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 flashka-g napisał(a):ja bylam w zeszłym roku...było tak sobie...no ale cóż...finały sa wogole na dworze zamiast w hali;/ cięzko znalezc jakis hotel..i pamietam ze tacy sobie sedziowie;/ no ale życze powodzenia;] Co prawda decyzja jeszcze nie zapadła, czy pojedziemy. Ale jeżeli masz namiary na jakiś niedrogi hotel to będe bardzo wdzięczna :) Quote
Recommended Posts