pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Trzymam kciuki za Brysia - musi być dobrze! Warto też zlikwidować w tytule STARUSZEK, w końcu nie jest aż taki stary jak myślałyśmy :) To jest naprawdę bezproblemowy psiak i mimo swej postury łagodny jak owieczka i tylko do przytulania :loveu: Pomóżcie z tymczasem :placz: Quote
peate Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 młodzieniaszek Brysio :loveu: w górę, po domek! Quote
_bubu_ Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 pomóżcie proszę ogłaszac Brysia! allegro Quote
_bubu_ Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Brysio próbuje przechodzić przez płot i Pani Irenka sobie z nim nie radzi, jest za silny dla Niej. Pomóżcie szukać dla niego tymczasu.. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 podrzucam , pilna sprawa, gdyby któras z was była w cieszynie lub skoczowie to mam rzeczy na bazarki. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Pomóżcie Brysiowi, sprawa jest poważna :( Quote
_bubu_ Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Może ktoś z Bielska mógłby pomóc Irence w wyprowadzaniu Brysia? ja się postaram jezdzić wieczorami ale to za mało :shake:Trzeba jakoś pomóc dopóki nie znajdziemy innego miejsca dla Brysia. sama nie da rady. Quote
togaa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Byłam u Ireny wczoraj wieczorem.....Brysio był zamknięty, ale go było słychać...:cool3:Psy Irenki dostawały szału...Ogólny harmider....Faktycznie ciężko! Quote
_bubu_ Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Czy ktoś z okolicy Bielska nie dałby rady przetrzymać Brysia przez tydzień? do czasu wyciągnięcia szwów? Muszę go dzisiaj zabrać, nie chcę odwozić go do schroniska.. Quote
togaa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Nie mogę mu pomóc, nie mam żadnego doświadczenia z dużymi psami... To straszne gdyby musiał wrócić do schronu bo tam mu nikt nie poda leków, nie doglądnie....Ach, jak bardzo nam tu w Bielsku brakuje tymczasów,hoteliku... Quote
mestudio Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Czy znalazło się jakieś rozwiązanie dla Brysia? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Mestudio, zapewne nie... :( Ta bezradność jest najgorsza :-( To tylko tydzień :placz: Quote
_bubu_ Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Brysio zostaje u Pani Irenki do poniedziałku czyli do wyciągnięcia szwów. Ale muszę jedzić go wyprowadzać a czasu niestety mi brakuje bardzo :( No ale nie ma innego wyjscia.. A w poniedziałek trzeba go zabrać - dokąd? nie wiem .. Ponawiam prośbę o pomoc w ogłaszaniu, dałam na allegro, alegratke i blog krakowski. wzór Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Czemu tu taka cisza, normalnie nie wierzę... :-( A skąd pieniądze... :placz: Brysio jest taki kochany, wczoraj spacerowałyśmy z nim godzinę. Co chwilę podnosił łebek żeby go głaskać, podskakiwał w szale radości, merdał ogonem... To jest cudowny pies! Quote
togaa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Sytuacja Brysia jest naprawde bardzo ciężka.....!!! Tu gdzie jest, może zostac jeszcze tylko dwa dni... Brakuje pieniedzy na wszystko... Pomocy ...!!!:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Bazarek dla Brysia, na który rośliny przekazała mestudio :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-rosliny-ogrodowe-dla-zywieckiego-brysia-do-09-08-a-142737/ Quote
_bubu_ Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Brysia musiałam już dzisiaj odwiezc do schroniska bo zaczął demolować pokój wktórym był zamknięty. On tak bardzo potrzebuje towarzystwa. nie znalazł sie dla niego tymczas . Wolę nie myślec jak on się teraz czuje.. Zamknięty w kojcu zaraz zaczął wyć.. On tak bardzo potrzebuje pomocy. Jeśli byłyby pieniądze mógłby jechać do hotelu w przyszłym tygodniu. A tu nie ma nawet z czego opłacić dotychczasowego leczenia :( Na wątku kisimy się we własnym sosie. Biedny Brysio :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Nigdy nie przypuszczałam, że będziemy do tego zmuszeni :( Kochany Brysio, nie wyobrażam jak pękło teraz jego serduszko :( Planowaliśmy hotel... a tu ani złotówki - będzie bazarek, ale to zaledwie 1,5 dnia Brysia w hotelu... Gdzie Ci wszyscy Dogomaniacy, chętni pomocy :placz: Quote
_bubu_ Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Ja tez nie sądziłam, że kiedys którego psiaka będzie trzeba odwiezc .. nawet na wątek nikt nie zagląda.. :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Pomóżcie proszę - jeśli tylko będzie choć parę groszy dla Brysia to będziemy mogły zawieźć go do hotelu... :-( Pomocy :placz: Quote
Recommended Posts