Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymam kciuki za Brysia - musi być dobrze!
Warto też zlikwidować w tytule STARUSZEK, w końcu nie jest aż taki stary jak myślałyśmy :)

To jest naprawdę bezproblemowy psiak i mimo swej postury łagodny jak owieczka i tylko do przytulania :loveu:

Pomóżcie z tymczasem :placz:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może ktoś z Bielska mógłby pomóc Irence w wyprowadzaniu Brysia? ja się postaram jezdzić wieczorami ale to za mało :shake:Trzeba jakoś pomóc dopóki nie znajdziemy innego miejsca dla Brysia. sama nie da rady.

Posted

Byłam u Ireny wczoraj wieczorem.....Brysio był zamknięty, ale go było słychać...:cool3:Psy Irenki dostawały szału...Ogólny harmider....Faktycznie ciężko!

Posted

Czy ktoś z okolicy Bielska nie dałby rady przetrzymać Brysia przez tydzień? do czasu wyciągnięcia szwów? Muszę go dzisiaj zabrać, nie chcę odwozić go do schroniska..

Posted

Nie mogę mu pomóc, nie mam żadnego doświadczenia z dużymi psami...

To straszne gdyby musiał wrócić do schronu bo tam mu nikt nie poda leków, nie doglądnie....Ach, jak bardzo nam tu w Bielsku brakuje tymczasów,hoteliku...

Posted

Brysio zostaje u Pani Irenki do poniedziałku czyli do wyciągnięcia szwów. Ale muszę jedzić go wyprowadzać a czasu niestety mi brakuje bardzo :( No ale nie ma innego wyjscia.. A w poniedziałek trzeba go zabrać - dokąd? nie wiem ..
Ponawiam prośbę o pomoc w ogłaszaniu, dałam na allegro, alegratke i blog krakowski. wzór

Posted

Czemu tu taka cisza, normalnie nie wierzę... :-( A skąd pieniądze... :placz:

Brysio jest taki kochany, wczoraj spacerowałyśmy z nim godzinę. Co chwilę podnosił łebek żeby go głaskać, podskakiwał w szale radości, merdał ogonem...

To jest cudowny pies!

Posted

Sytuacja Brysia jest naprawde bardzo ciężka.....!!!
Tu gdzie jest, może zostac jeszcze tylko dwa dni...

Brakuje pieniedzy na wszystko... Pomocy ...!!!:placz:

Posted

Brysia musiałam już dzisiaj odwiezc do schroniska bo zaczął demolować pokój wktórym był zamknięty. On tak bardzo potrzebuje towarzystwa. nie znalazł sie dla niego tymczas . Wolę nie myślec jak on się teraz czuje.. Zamknięty w kojcu zaraz zaczął wyć.. On tak bardzo potrzebuje pomocy. Jeśli byłyby pieniądze mógłby jechać do hotelu w przyszłym tygodniu. A tu nie ma nawet z czego opłacić dotychczasowego leczenia :( Na wątku kisimy się we własnym sosie. Biedny Brysio :placz:

Posted

Nigdy nie przypuszczałam, że będziemy do tego zmuszeni :( Kochany Brysio, nie wyobrażam jak pękło teraz jego serduszko :(

Planowaliśmy hotel... a tu ani złotówki - będzie bazarek, ale to zaledwie 1,5 dnia Brysia w hotelu... Gdzie Ci wszyscy Dogomaniacy, chętni pomocy :placz: