peate Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 świetną historyjkę obrazkową nam zafundowałaś agamika :evillaug: ubawiłam się, że hej :evil_lol: na naszych spacerach to był standard z tym wywalaniem brzusia do góry :evil_lol: po prostu cwaniaczek "mały" z tego naszego Brysia :diabloti: ale widzę, że świetnie sobie dajesz z nim radę on po prostu lubi jak ktoś z nim pogada na spacerku ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Agamika, masz podejście do psów, nie ma co...:evil_lol: Do teraz się śmieję z tego foto-story :lol: Przy okazji ile pięknych zdjęć Brysia! :loveu: Quote
ewajanka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Fantastyczne wieści:multi: Bardzo chciałam żeby mu się poszczęściło, podziwiam go tylko na fotach ale czuję że to wspaniały pies.:loveu: Trzymam kciuki żeby się udało:lol: Quote
agamika Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 bo mi łatwiej z psami sie gada jak z ludźmi :evil_lol: Bo wiecie, nawet jak próbują wypowiedzieć swoje zdanie , to zawsze mogę udawać ze to tylko szczekanie :diabloti: aaa zapomniałam o najważniejszym, Jak Brys sie zorientował, ze niestety dalej nie pujdziemy - to szyyybciutko wstał , minąłmnie ze niby to on zdecydował, ze wracamy :lol: oby sie udało chłopakowi Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Widze, że podbił również Twoje serducho Agamika ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 W sobotę wielka próba! Zaciskamy kciuki! :loveu: Quote
togaa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 I przypomnienie że hotelik Brysiowy jest płatny...! Każda złotówka potrzebna! Quote
_bubu_ Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):W sobotę wielka próba! Zaciskamy kciuki! :loveu: tak, kciuki bardzo potrzebne! z dobrych wiadomości , mamy wynik badania histopatologicznego guza Brysia - na szczęście był łagodny :) Quote
agamika Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 a kiedy go zabieracie ? bo my z rana będziemy tradycyjnie ... z dobrych wiadomości , mamy wynik badania histopatologicznego Brysia - na szczęście był łagodny :smile: nooo :multi:coraz pełniej słonce uśmiecha sie do panicza Osieła , oby tak dalej ... Quote
_bubu_ Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 z Bielska planujemy wyjechac ok 14 wiec pewnie ok 16 dotrzemy jak nie bedzie korków. Quote
_bubu_ Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Brysio wczoraj przywitał nas w szaleńczych podskokach i z piskiem radości :loveu::loveu: Kochany psiaczek, on jest po prostu cudowny :loveu::loveu: tak bardzo stęskniłam się za tą mordeczką :loveu: W domku przywitał go na progu kot Kiler :diabloti: Brysio był nim zafascynowany. Przed właścicielami trudne zadanie aby Brysia przyzwyczaić do Kilera. Po pierwszych chwilach wydaje mi się , że łatwe to nie będzie no ale zobaczymy. Wierzę w mądrość Brysia, w końcu zrozumie, że to nie obiadek tylko przyjaciel :p Czeka go też nauka zostawania samemu w domu. Mam nadzieję, że Pańcio i Pańcia sprostają zadaniu. No i Brysio oczywiście także. Martwię się tym wszystkim ale wierzę , że się uda. :thumbs: Powodzenia piesku! Quote
_bubu_ Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 w sumie za hotel do zapłacenia wyszło 495zł z wpłat mamy 365,50zł i zbieramy dalej! Brakuje 129,50zł na hotel i 409zł za leczenie 50zł - Barbara D. 50zł - weszka 10zł - Kluska4 200zł - Randa 20zł - ewajanka 35,50zł - mestudio bardzo dziękuję wzystkim :loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Oj Bubu, zazdroszczę Ci zobaczenia jeszcze raz na żywo tej czarnej mordeczki :) Mam nadzieję, że kot imię ma zasłużone :diabloti: i nauczy Brysia porządku. Jak Państwo przyjęli Brysia a raczej jak on ich? Czy są już jakieś wieści? Trzymam mocno kciuki - musi być dobrze! :loveu: Quote
togaa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Nooo...jak bubu sie martwi, to znaczy że przed nowym domkiem Brysia wielkie wyzwanie.:razz: Jesli Państwo nie będą przywiazywać wielkiej wagi do zeżartych drzwi i kota, to wszystko bedzie ok.! Ale tak na serio! Wszystkiego najlepszego piesku! Pomyśl, nim coś zmalujesz! Quote
_bubu_ Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oj Bubu, zazdroszczę Ci zobaczenia jeszcze raz na żywo tej czarnej mordeczki :) Mam nadzieję, że kot imię ma zasłużone :diabloti: i nauczy Brysia porządku. Jak Państwo przyjęli Brysia a raczej jak on ich? Czy są już jakieś wieści? Trzymam mocno kciuki - musi być dobrze! :loveu: Jeszcze nie dzwoniłam, staram się powstrzymać :p Kot jest maksymalnie wyluzowany, nie boi się psów. A jak Brysio przyjął właścicieli .. hmm , w sumie był tak wpatrzony w kota , że ich nie zauważał :evil_lol: Dopiero miska z jedzeniem wybudziła go z transu :p Jednak zdecydowane podejście właścicieli dobrze wróży. Dostał też nowe szeleczki ( poprzednie zeżarł w hotelu :evil_lol: ). Jutro zadzwonie zapytać jak się sprawuje łobuz. Quote
peate Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 mam nadzieję, że kociak jest w całości :roll: Quote
_bubu_ Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 kociak jeszcze w całości ;) Brysio się spisuje , w obecności właścicieli go nie ruszy ale ma chrapke :p Były już pierwsze próby zostawiania go samego , narazie bez demolki. :thumbs: Quote
Randa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Nic nie rozumiem , to Bryś jest na próbę u kogoś?(sorry nie miałam czasu wszystkiego przeczytać) Quote
_bubu_ Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Brysio poszedł do adopcji. Ale to nie łatwa adopcja bo Brysio ma problem z zostawaniem w domu - stres separacyjny. I do tego musi pogodzić się z kotem. Dlatego się martwimy. Także trzymamy kciuki za pierwsze dni. na razie wszystko do dobrej drodze . Quote
Randa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Musi być ok, dzięki Bubu. Bryś z pewnością głupi nie jest i szybko wyczai, że kot to domownik i trzeba go co najmniej tolerować. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Na takie wiadomości czekaliśmy :) Nie puszczamy kciuków nawet na moment! :loveu: Quote
Kluska4 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Oby się udało :roll: Wpłata za wrzesień poszła. Quote
peate Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ja cały czas trzymam kciuki i za Brysia i za Kilera :thumbs: oby się dogadały a dzisiaj chyba czeka je przeprowadzka ... :cool3: Quote
Recommended Posts