peate Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 ewajanka, konto i instrukcje do wpłat dla Brysia masz w pierwszym poście Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Jak dobrze, że Brysio ma cioteczki, które o nim nie zapominają!!! :loveu: Quote
_bubu_ Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 ewajanka napisał(a):Wpłaciłam 20zł. wpłata już dotarła :loveu::loveu: Quote
_bubu_ Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Jutro zadzwonie do hotelu zapytać jak nasz chłopak się sprawuje, mam nadzieję że już się przyzwyczaił do nowego otoczenia. Bardzo się o niego martwię, to taki wrażliwy psiak :( Quote
_bubu_ Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 dziękujemy! :loveu: Plakat dla Brysia - wieszajcie proszę w swojej okolicy. PLAKAT Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kochany Brysiu... :( Może ktoś się nim zainteresuje? Albo chociaż jakis domek tymczasowy? Zawsze to lepsze niż boks w hotelu :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Zapraszam na bazarek, m.in. dla Brysia :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/portret-twojego-psa-kota-w-olowku-kup-teraz-na-zywiec-do-31-08-a-143174/?highlight= Quote
Patkant Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja również zapraszam na bazarek m.in. dla Brysia: http://www.dogomania.pl/forum/f99/psie-kocie-kolczyki-hand-made-twoj-pies-na-kolczykach-na-zywieckie-schr-do-31-08-a-142920/ Bubu - wyślij mi dane do przelewu żebym mogła pieniądze, które już doszły z kolczykowego bazarku, wysłać do Stowarzyszenia. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Patkant']Ja również zapraszam na bazarek m.in. dla Brysia: http://www.dogomania.pl/forum/f99/psie-kocie-kolczyki-hand-made-twoj-pies-na-kolczykach-na-zywieckie-schr-do-31-08-a-142920/ Bubu - wyślij mi dane do przelewu żebym mogła pieniądze, które już doszły z kolczykowego bazarku, wysłać do Stowarzyszenia. W sprawie konta łap PW ode mnie :) Quote
peate Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 podobno ciężko jest tam się dodzwonić, ale słyszałam, że ktoś ma tam niedługo zajrzeć do Brysia Quote
_bubu_ Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 tak, dzwoniłam, karusiap też do chłopaka zaglądnęła :loveu: . Chłopak niestety smutnawy :( głównie siedzi w budzie, na szczęście ma największy wygodny kojec. To dla niego z pewnością stres, ale mam nadzieję że będzie z czasem lepiej, nie ma innego wyjścia .. Dzisiaj będzie w hotelu weszka , także obiecała do Brysia zaglądnąć :loveu:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 _bubu_ napisał(a):tak, dzwoniłam, karusiap też do chłopaka zaglądnęła :loveu: . Chłopak niestety smutnawy :( głównie siedzi w budzie, na szczęście ma największy wygodny kojec. To dla niego z pewnością stres, ale mam nadzieję że będzie z czasem lepiej, nie ma innego wyjścia .. Dzisiaj będzie w hotelu weszka , także obiecała do Brysia zaglądnąć :loveu:. No tak - hotelowy kojec to prawie jak schronisko :( tylko takie lepsze. A Brysio zdążył się już przyzwyczaić do ciepłego pokoiku u p.Ireny. Ah, gdyby tak znalazł się choćby płatny tymczas... :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Brysiu, nie chowaj się - niech Cię ktoś dojrzy! :loveu: Quote
agamika Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 dla niego najlepszy od razu dom , i raczej tak by trzeba bylo ntensyfikowac wysiłki - po jednym spcerze z NIm on juz rozpaczał ze go zostawiam w kojcu :-(. Mysle ze on nowych opieknów bardzo pokocha i moze bardzo przezyc ewentualne rozstanie z DT ja myślałam ze to jest "ludzki "pies. Nawet później skojarzyłam jak przyjechał, bo akurat byłyśmy z Amigą w hotelu ./ ;) Ja chyba właśnie odprowadzałam taka ruda bull sunie . Brysia wczoraj wzięłam na spacer , przy czym musiałam go z 15 min zapraszać, bo co zobaczył smycz to się w budzie chował :shake:. Ale jak już sie zdecydował, ze jednak chce wyjść , to nie było zadnych problemów na spacerze - biegał zadowolony , obsikiwal wszystkie katy - jak kazdy pies - bez strachu . Przybiegał nawet na zawolanie (nie zawsze ;)) - a byl na długiej lince .. Jest pięknym psem :loveu: , mam nadzieje, ze ktoś szybko to doceni Quote
_bubu_ Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 dziękujemy za wiadomości ! i za spacerek :loveu: Brysio lubi też biegać za piłeczką jak macie dłuższą linke. Niestety tak właśnie jest jak piszesz, on bardzo mocno i szybko przywiązuje się do opiekunów. To wrażliwy , bardzo uczuciowy pies. Jak się przywiąże do jednej osoby to potem będzie uciekał od innej. Przez to też jest problem z zostawianiem go samego w domu. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No tak - nasz kochany Brysio - wielkolud z duszą aniołka. Schronisko tak musiało zszargać jego serducho, a on dalej tak kocha ludzi... :( Dziękujemy za wiadomości. Tymczas, choćby płatny to byłoby zbawienie. Ale nawet takich jak na lekarstwo. A i telefonów o Brysia żadnych :( Dziewczyny, może uda Wam się zrobić parę zdjęć przy okazji wizyty u Brysia? Quote
peate Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 biedny Brysio, nikt się nim nie interesuje, a on ma tyle miłości w sobie ... :-( Quote
agamika Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 a on niema zawyżonego troszkę wieku ?? siwizny to on ma tyle co nic, a zęby już nie młodzieńcze, ale ... to zsa zdj jeszcze z wtorku , ale hmmm.. on mial wazniejsze sprawy niz pozowanie :evil_lol: Quote
peate Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 wielkie dzięki agamika za fotki :loveu: jak miło popatrzeć na uśmiechnięty pycholek Brysia na tle zielonej łączki :loveu: Quote
Randa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ciotki dajcie grosik na Brysia:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts