Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro zadzwonie do hotelu zapytać jak nasz chłopak się sprawuje, mam nadzieję że już się przyzwyczaił do nowego otoczenia. Bardzo się o niego martwię, to taki wrażliwy psiak :(

Posted

tak, dzwoniłam, karusiap też do chłopaka zaglądnęła :loveu: . Chłopak niestety smutnawy :( głównie siedzi w budzie, na szczęście ma największy wygodny kojec. To dla niego z pewnością stres, ale mam nadzieję że będzie z czasem lepiej, nie ma innego wyjścia .. Dzisiaj będzie w hotelu weszka , także obiecała do Brysia zaglądnąć :loveu:.

Posted

_bubu_ napisał(a):
tak, dzwoniłam, karusiap też do chłopaka zaglądnęła :loveu: . Chłopak niestety smutnawy :( głównie siedzi w budzie, na szczęście ma największy wygodny kojec. To dla niego z pewnością stres, ale mam nadzieję że będzie z czasem lepiej, nie ma innego wyjścia .. Dzisiaj będzie w hotelu weszka , także obiecała do Brysia zaglądnąć :loveu:.

No tak - hotelowy kojec to prawie jak schronisko :( tylko takie lepsze. A Brysio zdążył się już przyzwyczaić do ciepłego pokoiku u p.Ireny.

Ah, gdyby tak znalazł się choćby płatny tymczas... :roll:

Posted

dla niego najlepszy od razu dom , i raczej tak by trzeba bylo ntensyfikowac wysiłki - po jednym spcerze z NIm on juz rozpaczał ze go zostawiam w kojcu :-(. Mysle ze on nowych opieknów bardzo pokocha i moze bardzo przezyc ewentualne rozstanie z DT

ja myślałam ze to jest "ludzki "pies. Nawet później skojarzyłam jak przyjechał, bo akurat byłyśmy z Amigą w hotelu ./ ;) Ja chyba właśnie odprowadzałam taka ruda bull sunie .

Brysia wczoraj wzięłam na spacer , przy czym musiałam go z 15 min zapraszać, bo co zobaczył smycz to się w budzie chował :shake:. Ale jak już sie zdecydował, ze jednak chce wyjść , to nie było zadnych problemów na spacerze - biegał zadowolony , obsikiwal wszystkie katy - jak kazdy pies - bez strachu . Przybiegał nawet na zawolanie (nie zawsze ;)) - a byl na długiej lince ..

Jest pięknym psem :loveu: , mam nadzieje, ze ktoś szybko to doceni

Posted

dziękujemy za wiadomości ! i za spacerek :loveu: Brysio lubi też biegać za piłeczką jak macie dłuższą linke. Niestety tak właśnie jest jak piszesz, on bardzo mocno i szybko przywiązuje się do opiekunów. To wrażliwy , bardzo uczuciowy pies. Jak się przywiąże do jednej osoby to potem będzie uciekał od innej. Przez to też jest problem z zostawianiem go samego w domu.

Posted

No tak - nasz kochany Brysio - wielkolud z duszą aniołka. Schronisko tak musiało zszargać jego serducho, a on dalej tak kocha ludzi... :(

Dziękujemy za wiadomości. Tymczas, choćby płatny to byłoby zbawienie. Ale nawet takich jak na lekarstwo.

A i telefonów o Brysia żadnych :(

Dziewczyny, może uda Wam się zrobić parę zdjęć przy okazji wizyty u Brysia?

Posted

a on niema zawyżonego troszkę wieku ??
siwizny to on ma tyle co nic, a zęby już nie młodzieńcze, ale ...

to zsa zdj jeszcze z wtorku , ale hmmm.. on mial wazniejsze sprawy niz pozowanie :evil_lol: